Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Warszawa
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Kaczka po Polsku”
Kamienne Schodki — recenzja

Kamienne Schodki
Nr 40 wśród 3 684 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 7 USD - 25 USD
Kuchnie: Europejska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Okolica: Stare Miasto
Opis: Restauracja Kamienne Schodki działająca w tym samym miejscu od lat 60-ych. Znana z przepysznej kaczki,pieczonej w/g starych receptur. Odwiedzają ją liczni aktorzy,celebryci,ambasady i ministrowie.
Zrecenzowano 6 września 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie ok, obsługa REWELACYJNA, słuchająca klienta, pozdrawiamy kelnerów i życzymy wszystkiego dobrego!

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, thefalabella
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Piotr S, Właściciel, Kamienne SchodkiOdpowiedź udzielona 7 września 2019

Dziękujemy za recenzję.
Pozdrawiam w imieniu całego zespołu restauracji i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (483)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

13 z 17 wśród 483 recenzji

Zrecenzowano 22 sierpnia 2019

Byłem dzisiaj w restauracji kamienne schodki z grupą niemieckich gości.
Wszyscy byli miło zaskoczeni miła atmosfera i bardzo pysznym jedzeniem. Dostałem bardzo miłe podziękowania od grupy.
Dlatego też chciałem podziękować kucharzomm i obsłudze za spełnienie oczekiwań moich gości.
Z czego jestem bardzo dumny.
Napewno wrócę nie tylko raz.
Pozdrawiam serdecznie właścicieli
Pilot grup. Tomek

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Tomasz G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Piotr S, Właściciel, Kamienne SchodkiOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Panie Tomku......dziękujemy za opinię.
To miło czytać takie słowa. Cieszymy się, że zarówno Pan jak i grupa byliście zadowoleni z pobytu w naszej restauracji.
. W imieniu całego personelu dziękuję za pochwały. Najważniejsze ,że wszystko smakowało i zapraszamy oczywiście ponownie.
Postaramy się,aby kolejna wizyta również przebiegła bez zarzutów.
Pozdrawiamy.....

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 sierpnia 2019

Najlepsza kaczka od zawsze tylko w kamiennych schodach. Super obsługa. Piękne miejsce. Mili właściciele.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Edward K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Piotr S, Właściciel, Kamienne SchodkiOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Dziękujemy za opinię.
Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy w przyszłości.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 sierpnia 2019

Cudowna restauracja z widokiem na stare miasto obsługa bardzo miła. Jedzenie dość drogie ale jak na stare miasto ceny normalne. Wspaniała kaczka z grzankami i placki z łososiem.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, MonikaGiz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Piotr S, Właściciel, Kamienne SchodkiOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Dziękujemy Pani Moniko za napisanie opinii.
Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Zdecydowanie najlepsza kaczka jaką ostatnio jadłem. Szczególne podziękowania dla Tomka i Renaty, którzy dopilnowali, aby moja wizyta w schodkach przebiegła w jak najmilszej atmosferze

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, 823marekl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Piotr S, Właściciel, Kamienne SchodkiOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Dziękujemy Panie Marku za opinię.
Cieszy nas fakt, że podczas pobytu w naszym lokalu był Pan zadowolony zarówno z obsługi jak i smaku legendarnej kaczki.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie.....

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Kamienne Schodki — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Kamienne Schodki? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem