Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Doskonałe miejsce na wizytę biznesową”
Kamienne Schodki — recenzja

Kamienne Schodki
Nr 39 wśród 3 535 Restauracje (Warszawa)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 7 USD - 25 USD
Kuchnie: Europejska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Okolica: Stare Miasto
Opis: Restauracja Kamienne Schodki działająca w tym samym miejscu od lat 60-ych. Znana z przepysznej kaczki,pieczonej w/g starych receptur. Odwiedzają ją liczni aktorzy,celebryci,ambasady i ministrowie.
Zrecenzowano 11 kwietnia 2019

Bardzo miłe miejsce z przesympatyczną i profesjonalną obsługą, pysznym jedzeniem i odprężającą atmosferą plus świetną lokalizacją. Doskonałe miejsce na kolację biznesową z zagranicznymi gośćmi - opuścili lokal bardzo zadowoleni i pod dużym wrażeniem polskiej kuchni. Z pewnością zawitamy w progi "Kamiennych schodków" jeszcze nie raz!

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, AgataK697
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Piotr S, Właściciel, Kamienne SchodkiOdpowiedź udzielona 11 kwietnia 2019

Dziękujemy Pani Agato za miłą i sympatyczną opinię na temat naszej restauracji.
Cieszy nas fakt,że byliście Państwo zadowoleni z jakości dań i sympatycznej obsługi.
Mamy nadzieję,że podczas następnej wizyty również spełnimy Państwa oczekiwania.
Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy....

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (415)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

10 z 14 wśród 415 recenzji

Zrecenzowano 22 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Trafiliśmy przypadkiem, ale rewelacja! Od początku do końca czuliśmy się doskonale dzięki profesjonalnej obsłudze pana Łukasza. Naprawdę pyszne jedzenie, od wybornych flaków po polsku po pierogi z kaczką i makaronów. Kaczka idealna. Trunki przednie. Dziękujemy i na pewno wrócimy. Warto!!!

Termin wizyty: marzec 2019
3  Dziękujemy, Andar2000
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Piotr S, Właściciel, Kamienne SchodkiOdpowiedź udzielona 22 marca 2019

Dziękujemy za recenzję. Mamy nadzieję,że odwiedzicie nas Państwo ponownie. Pozdrawiamy serdecznie....

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 marca 2019

Restauracja jak i obsługa są...niesamowite! Wybraliśmy Kamienne Schodki na obiad weselny. Była to najlepsza decyzja jaką mogliśmy podjąć. Współwłaścicielka Pani Hania i Pan Piotr, pracujący jako Kelner zadbali żebyśmy zapamiętali ten dzień do końca życia.

Obsługa na europejskim poziomie, możliwość porozumienia się w każdej kwestii.

Czas oczekiwania na dania bardzo przystępny. Zresztą dania to temat na inne opowiadanie - R-E-W-E-L-A-C-Y-J-N-A Kaczka - najlepsza jaką jedliśmy.

Z reszty dań - bardzo smacze flaki, łosoś i polędwiczki. W opinii naszych gości jedzenia było bardzo dużo i było bardzo smaczne.

Podsumowując, zdecydowanie polecam Kamienne Schodki zarówno do wyprawienia rodzinnego przyjęcia jak i do spędzenia niedzielnego popołudnia.

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
5  Dziękujemy, SebaOch
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Piotr S, Właściciel, Kamienne SchodkiOdpowiedź udzielona 22 marca 2019

Panie Sebastianie,dziękujemy za bardzo,bardzo miłą opinię.
Staramy się i będziemy się starać,aby nasi goście byli zadowoleni tak jak Państwo.
Ta opinia to dla nas ogromna satysfakcja.Pozdrawiamy i życzymy jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowej drodze życia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre jedzenie dobre alkohole (tatar super) w dobrym klimacie i profesjonalna i miła obsługa ze strony Pana Łukasza dziekuje wrócimy!

Termin wizyty: marzec 2019
3  Dziękujemy, kajkak2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Piotr S, Właściciel, Kamienne SchodkiOdpowiedź udzielona 20 marca 2019

Dziękujemy za recenzję i „trzymamy” za słowo. Do zobaczenia. Pozdrawiamy...

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam pyszną włoską kawę i herbatę. Sympatyczna atmosfera i miła obsługa. Lokal urządzony w fajnym klimacie. Z okna przy stoliku widać rynek Starego Miasta.

Termin wizyty: marzec 2019
1  Dziękujemy, Krzysztof Ś
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Piotr S, Właściciel, Kamienne SchodkiOdpowiedź udzielona 19 marca 2019

Dziękujemy za opinię i zapraszamy w przyszłości.
Pozdrawiam....

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Kamienne Schodki — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Warszawa, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Kamienne Schodki? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem