Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Polecam wszystkim”
Restauracja Pueblo — recenzja

Restauracja Pueblo
Nr 15 wśród 181 Restauracje (Toruń)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 17 USD
Opis: Zapraszamy do kolorowej krainy Teksasu i Meksyku! Drodzy Amigos, jeżeli macie ochotę na spędzenie niezapomnianych chwil w ciepłym, przytulnym i wyjątkowym miejscu, próbując smakołyków z ziemi Kowboi i Azteków, zapraszamy do naszego Pueblo. Dzięki doświadczeniu zdobywanemu przez wszystkie lata istnienia naszych restauracji, proponujemy naszym Gościom oryginalne i bardzo bogate menu, dające możliwość poznania wielu niezwykłych potraw kuchni teksańsko-meksykańskiej. Fachowa i miła obsługa chętnie służy radą i pomocą, aby wizyta w Pueblo spełniła oczekiwania naszych gości.
Informacje o restauracji
Opis: Zapraszamy do kolorowej krainy Teksasu i Meksyku! Drodzy Amigos, jeżeli macie ochotę na spędzenie niezapomnianych chwil w ciepłym, przytulnym i wyjątkowym miejscu, próbując smakołyków z ziemi Kowboi i Azteków, zapraszamy do naszego Pueblo. Dzięki doświadczeniu zdobywanemu przez wszystkie lata istnienia naszych restauracji, proponujemy naszym Gościom oryginalne i bardzo bogate menu, dające możliwość poznania wielu niezwykłych potraw kuchni teksańsko-meksykańskiej. Fachowa i miła obsługa chętnie służy radą i pomocą, aby wizyta w Pueblo spełniła oczekiwania naszych gości.
Berlin, Niemcy
Liczba recenzji: 1
“Polecam wszystkim”
Zrecenzowano: 18 kwietnia 2017

Byłem tam już 2 raz, i po raz kolejny byłem w niebowzięty dzięki nowym smakom które tam poznałem, a jeszcze tak wiele smaków do poznania ! Restauracja bardzo przytulna, obsługa przemiła co dopełnia moją bardzo dobrą ocene tego miejsca. Naprawdę warto zrobić sobie wycieczkę z Bydgoszczy aby dobrze zjeść i jeszcze nie raz taką wycieczkę sobie zrobię z moją rodzinką !

  • Data wizyty: kwietniu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, TchaikovskyMichael
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 781nasz744, Kierownik, Restauracja Pueblo, 19 kwietnia 2017
Miło nam słyszeć, że nasze smaki tak przyciągają, że przyjeżdża Pan do nas z innego miasta! Cieszymy się bardzo i mamynadzieję, że uda się Panu odkryć wszystkie smaki. Do zobaczenia! Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy :-)
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

99 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny odwiedzających
    58
    28
    12
    1
    0
Podsumowanie rankingu
    Jedzenie
    Obsługa
    Wartość
    Atmosfera
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw francuski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw rosyjski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Liczba recenzji: 1
“Rozczarowanie”
Zrecenzowano: 14 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Byłam w tej restauracji na kolacji ze znajomymi. Niestety, Pani kelnerka oblała mnie salsa tak, że marynarka nadaje się do prania chemicznego.. Pani kelnerka nie bardzo potrafiła się zachować, w ramach rekompensaty zaoferowała 10% rabat.. Pozostał niesmak, już tam nie wrócę i nie polecam tego miejsca nikomu.

Data wizyty: kwietniu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Malgorzata F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 781nasz744, Kierownik, Restauracja Pueblo, 19 kwietnia 2017
Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Niestety takie sytuacje zdarzają się nawet najlepszym, chwila nieuwagi i coś wypada nam z rąk. Zapewniam Panią, że kelnerka nie zrobiła tego specjalnie. Proszę nas nie skreślać tylko z tego powodu i dać nam drugą szansę, zwłaszcza, że z opinii obsługi wynika że, mimo tego co się stało, spędzili Państwo u nas miły wieczór.
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Toruń, Polska
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 49
39 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 9
“Pueblo Toruń”
Zrecenzowano: 3 kwietnia 2017

Restauracja w centrum Torunia, bardzo fajnie urządzona-w klimacie meksykańskim.
Zamówiliśmy zestaw potraw za 68zł z ziemniakami i sałatką-nakarmi dwóch chłopa :)
Jedynie do żeberek miałem małe zastrzeżenia, reszta smaczna i niezbyt ostra jak dla mnie (pierwszy raz jadłem kuchnię mex). Na stole czekała jeszcze przekąska, coś jak chipsy, z dipem. Dodatkowo oczywiście sosy do dyspozycji. Ponadto bardzo dobra lemoniada. Sympatyczna kelnerka pomogła w wyborze dania, później wyjaśniając jak i z czym jeść poszczególne rzeczy. Jedynie po posiłku dość długo czekaliśmy na posprzątanie stołu. Generalnie rzecz biorąc lokal wart odwiedzenia :)

  • Data wizyty: marcu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, SympatycznyGosc
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Gdańsk, Polska
Kontrybutor: poziom 6
Liczba recenzji: 133
64 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 30
“Szybko i smacznie ”
Zrecenzowano: 2 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Dania kuchni meksykańskiej są smaczne i szybko podane. Najlepiej dokonać rezerwacji, ponieważ może być ciężko znaleźć miejsce z marszu, zwłaszcza w weekend.

Polecamy gotowe zestawy różnych dań, których jest kilka wersji. Wzięliśmy zestaw dla 2-3 osób i faktycznie najedliśmy się we dwoje i jeszcze zostało dla conajmniej jednej osoby.

Data wizyty: kwietniu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Sara J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 38
27 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 11
“Smacznie!!!”
Zrecenzowano: 2 kwietnia 2017

Na początek poproście o zestaw, który jest kompilacją ich najlepszych smaków. A potem po prostu delektujcie się fantastyczną różnorodnością. Wszystko jest świetne, ale na kolejną wizytę będziecie mieli swoje ulubione danie. Bo na pewno będziecie wracać, wracać i jeść, jeść. Super miejsce na długie posiedzenia z rodziną lub znajomymi. Obsługa jest miła, szybka, wszystko na miejscu.

  • Data wizyty: styczniu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, Andrzej M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Pueblo — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Toruń, Kujawsko-Pomorskie
Toruń, Kujawsko-Pomorskie
 
Toruń, Kujawsko-Pomorskie
Toruń, Kujawsko-Pomorskie
 
Toruń, Kujawsko-Pomorskie
Toruń, Kujawsko-Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Pueblo? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem