Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nic dodać nic ująć ”
Restauracja Pueblo — recenzja

Restauracja Pueblo
Nr 14 wśród 181 Restauracje (Toruń)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 17 USD
Opis: Zapraszamy do kolorowej krainy Teksasu i Meksyku! Drodzy Amigos, jeżeli macie ochotę na spędzenie niezapomnianych chwil w ciepłym, przytulnym i wyjątkowym miejscu, próbując smakołyków z ziemi Kowboi i Azteków, zapraszamy do naszego Pueblo. Dzięki doświadczeniu zdobywanemu przez wszystkie lata istnienia naszych restauracji, proponujemy naszym Gościom oryginalne i bardzo bogate menu, dające możliwość poznania wielu niezwykłych potraw kuchni teksańsko-meksykańskiej. Fachowa i miła obsługa chętnie służy radą i pomocą, aby wizyta w Pueblo spełniła oczekiwania naszych gości.
Informacje o restauracji
Opis: Zapraszamy do kolorowej krainy Teksasu i Meksyku! Drodzy Amigos, jeżeli macie ochotę na spędzenie niezapomnianych chwil w ciepłym, przytulnym i wyjątkowym miejscu, próbując smakołyków z ziemi Kowboi i Azteków, zapraszamy do naszego Pueblo. Dzięki doświadczeniu zdobywanemu przez wszystkie lata istnienia naszych restauracji, proponujemy naszym Gościom oryginalne i bardzo bogate menu, dające możliwość poznania wielu niezwykłych potraw kuchni teksańsko-meksykańskiej. Fachowa i miła obsługa chętnie służy radą i pomocą, aby wizyta w Pueblo spełniła oczekiwania naszych gości.
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 30
29 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 6
“Nic dodać nic ująć ”
Zrecenzowano: 18 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Ogromna wyżerka, cena adekwatna do jakości. Mięso bez zarzutu, sosy jak najbardziej na plus, gorąco polecam

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Wojciech G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

99 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny odwiedzających
    58
    28
    12
    1
    0
Podsumowanie rankingu
    Jedzenie
    Obsługa
    Wartość
    Atmosfera
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw francuski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw rosyjski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Lębork, Polska
Kontrybutor: poziom 3
Liczba recenzji: 20
10 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 4
“Ostre, smaczne, Mexico”
Zrecenzowano: 5 marca 2017

Fajny wystrój i muzyka- w klimatach mexico. Karta bogata. Obsługa miła. Jedzenie-byłem pierwszy raz i na pewno będę ponownie. Pycha, na ostro i na łagodnie, kto co woli. Porcje wielkie.

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
2 Dziękujemy, KuIII
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 2
Liczba recenzji: 4
4 recenzje(-i) restauracji
“Mięsa super, Burito oraz chinichanga poniżej krytyki”
Zrecenzowano: 5 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Żeberka są rewelacyjne. Najlepsze jakie jadłem od dawna, smakiem przypominają te slow cooked z północnej Ameryki. Buritos i chmichanga natomiast to totalne nieporozumienie. Zwiędłe warzywa, zupełnie bez smaku. W meksykańskiej restauracji taki poziom chimichangi jest niedopuszczalny!
Na plus, najlepszy sos bbq jaki jadłem.

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Marcin E
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Brodnica, Polska
Kontrybutor: poziom 1
Liczba recenzji: 3
3 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 1 podziękowanie
“najlepsza meksykańska restauracja w jakiej dotychczas byłem”
Zrecenzowano: 25 lutego 2017

jedzenie przepyszne, za każdym razem biorę inne danie, wszystkie palce lizać.. obsługa na wysokim poziomie..

  • Data wizyty: lutym 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, pawelcybulski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 2
Liczba recenzji: 6
6 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 1 podziękowanie
“Bardzo dobra”
Zrecenzowano: 13 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo smacznie, dużo lepiej niż w innych restauracjach meksykańskich, jakie znam. Świetne menu, duże porcje i ładne wnętrze. Tylko ostre to jedzenie

Data wizyty: lutym 2017
Pomocne?
Dziękujemy, JakePL
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 781nasz744, Kierownik, Restauracja Pueblo, 16 lutego 2017
Dziękujemy bardzo za opinię i słowa uznania. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie! Nie wszystkie potrawy są ostre ;-) A MENU bogate, coś na pewno się znajdzie ;)
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Pueblo — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Toruń, Kujawsko-Pomorskie
Toruń, Kujawsko-Pomorskie
 
Toruń, Kujawsko-Pomorskie
Toruń, Kujawsko-Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Pueblo? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem