Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 21:00 - 05:00
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Super miejsce!

Zdecydowanie najlepszy klub w Kujawsko Pomorskim województwie! Super muzyka, profesjonalna obsługa... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 8 grudnia 2019
dawidmdk
,
Toruń, Polska
Super klub!!!

Bardzo dziękuję za wspaniałą imprezę! Rewelacyjna muzyka i klimat. Czystość w łazience i na sali... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 19 października 2019
KatarzynaS2004
Przeczytaj wszystkie recenzje (11)
  
Recenzje (11)
Filtruj recenzje
11 wyniki
Oceny podróżnych
6
4
0
1
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
6
4
0
1
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 11 recenzji
Zrecenzowano: 20 lipca 2019

Ceny dosyć wygórowane, a przy barze za każdą wizytą bardzo duża kolejka. Bez rezerwacji nie ma co liczyć na to, że gdziekolwiek się usiądzie. Mimo tych mankamentów trzeba przyznać, że muzyka dobra, przy której można się pobawić i mają tam całkiem ciekawy wystrój. Dojazd bezproblemowy.

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Dziękujemy, mrs-nilduenilun
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 września 2018

Klub jest drogi (rezerwacja stolika to koszt 60zł od osoby do wykorzystania w barze, gdzie 0,7l wódki + 1l soku to koszt 190zł). Byłam kilka razy w sobotę, bardzo dużo ludzi na parkiecie, co mi akurat odpowiada, bardzo fajna muzyka. Ludzie bardzo eleganccy, powiedziałabym aż nadto wystrojeni, stąd dużo napompowanych, kuso odzianych "kardiashianek". Zadbane, nowe, przestronne toalety, co na starówce się nie zdarza.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
4  Dziękujemy, Mona S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2018

cóż za miejsce - sceneria - muza - lokal świetny a towarzystwo jeszcze fajniejsze :) serdecznie polecam szczególnie z noclegiem w hotelu :)

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
2  Dziękujemy, Przemooooo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 stycznia 2018 z urządzeń przenośnych

Polecam, może nie za tanio ale warto, dobra muzyka, barmani na poziomie, wystrój ok, dodatkowo hostessy klasa. Czego więcej trzeba. A i w centrum Torunia ;-)

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2018
1  Dziękujemy, Andrzej J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 października 2017

Przyjechałam na spotkanie po latach do Torunia, znalazłyśmy się w clubie Stras i było niesamowicie , odpowiadało mi wszystko, piękne, nowoczesne wnętrze, dobry dj, smaczne drinki w normalnych cenach i szybka obsługa przy barze. Nie spodziewałabym się, że znajdę tak fajny club w Toruniu. Wrócę na pewno!

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2017
7  Dziękujemy, julanela
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji