Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (520)
Filtruj recenzje
520 wyniki
Oceny podróżnych
147
195
131
38
9
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
147
195
131
38
9
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 520 recenzji
Zrecenzowano: 30 września 2018 z urządzeń przenośnych

Mogłabym napisać kartkę na temat pobytu w tym hotelu, ale opiszę wszystko ogolnikowo.
Znioslabym zimno panujące w pokoju, brudny dywan, niewygodne łóżka...
Ale osób, do których to zgłaszam nie podaruje.
Pani z recepcji, pracująca tam chyba za karę tylko potrafiła wzdychac ramiona na zaistniałą sytuacją, natomiast obsługa kelnerska zbierała że stolika dosłownie wszystko, gdy tylko mnie czy męża nie było przy stole.
Skandal.

Data pobytu: sierpień 2018, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, maartaa88
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jolanta R, Manager, Mercure Torun CentrumOdpowiedź udzielona 3 października 2018

Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią. Bardzo nam przykro, że nie spełniliśmy Pani oczekiwań, proszę przyjąć nasze przeprosiny. Pragnę przeprosić też za nieporozumienie w restauracji. Kelnerzy sądzili z pewnością, że Państwo zakończyli posiłek. Zwrócimy uwagę aby podobna sytuacja nie wydarzyła się w przyszłości.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2018

bardzo ale to bardzo miła obsługa, dobre położenie hotelu, blisko centrum miasta, spacerem kilka minut na rynek, hotel ma już swoje lata więc nie ma co fajerwerków oczekiwać, skromne śniadania jak na hotele Mercury ale można się najeść

  • Data pobytu: sierpień 2018, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, andrzejdebowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jolanta R, Manager, Mercure Torun CentrumOdpowiedź udzielona 5 września 2018

Dziękujemy za miłą opinię. Cieszymy się, że docenił Pan naszą dobrą lokalizację i miłą obsługę. Mamy nadzieję, że po modernizacji, którą wkrótce rozpoczynamy zaprezentujemy takżi fajerwerki :). Serdecznie zapraszamy !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2018

Hotel położony w centrum Torunia. Najgorszy hotel Accor, w którym mieszkałem.
W rezerwacji (poprzez stronę Accorhotels) zgłosiłem drobną prośbę, która nie została spełniona. Nieważne. Dałbym też radę ze zdezelowanymi meblami, zaciekami w łazience, zatkaną umywalką, telewizorem, który odbiera jak w latach 80 (po cholerę kodowane kanały, skoro nie da się ich oglądać z powodu zaśnieżenia i rozmycia obrazu?). Wytrzymałbym też bez klimatyzacji, z której nie da się korzystać, bo chodzi jak traktor. I pokój, w którym, gdy jedna osoba się przemieszcza, pozostałe dwie muszą się usunąć na łóżka, bo nie ma miejsca też bym zniósł. Ale koszmarnego, piankowego materaca na wąskim łóżku już nie zniosłem. Podobnie jak tego, że nie mogłem się normalnie umyć, bo w kanciapie zwanej łazienką wzięcie prysznica w wannie pozbawionej jakiejkolwiek zasłony kończy się potopem.
I wiem, że Pani Manager jest z tego powodu bardzo przykro. I że przygotowują modernizację, i że podejmują działania. Wiem, bo takie odpowiedzi na krytyczne recenzje pojawiają się w tym serwisie od 3 lat.
Jedną dodatkową gwiazdkę dałem pracownikom restauracji, którzy nas nakarmili, mimo że spóźniliśmy się na śniadanie po nieprzespanej nocy, a samo śniadanie było dobre - takie jak w innych hotelach Accor.

  • Data pobytu: sierpień 2018, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, szymonm625
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jolanta R, Manager, Mercure Torun CentrumOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2018

Szanowni Państwo,
Przykro mi, że pobyt nie spełnił oczekiwań. Wkrótce rozpocznie się remont naszego hotelu, na który zarówno goście jak i nasi pracownicy czekamy. Jestem przekonana, że będziecie Państwo zadowoleni z efektów. Cieszę się, że chociaż po wizycie w restauracji pozostaną miłe wspomnienia. Serdecznie pozdrawiam, Jolanta Rembeza

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2018

Lokalizacja hotelu bardzo dobra, blisko centrum, wygodny parking. Pokój wygodny, 2 minusy: to głośna klimatyzacja, której nie można samemu wyłączyć i niezbyt wygodny materac w porównaniu do innych hoteli tej klasy.

  • Data pobytu: sierpień 2018, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, 324jacekc
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jolanta R, Manager, Mercure Torun CentrumOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2018

Dziękuję za uwagi, cieszę się, że lokalizacja i pokój Panu odpowiadały. Miło nam będzie, jeśli nas Pan odwiedzi ponownie, zapraszam, Jolanta Rembeza

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2018

Hotel w dobrej lokalizacji, jednakże pokoje malutkie jak na 3-osobową rodzinę z walizkami stanowią niemałe wyzwanie. Śniadania na plus - jestem przyzwyczajony do tej sieci hoteli, zatem w tym zakresie nie ma uwag.

  • Data pobytu: lipiec 2018, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Jerzy R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jolanta R, Manager, Mercure Torun CentrumOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2018

Dziękujemy Panu za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że smakowało Panu śniadanie. Miło mi poinformować, że w tym roku rozpoczynamy modernizację pokoi. Planujemy też pokoje rodzinne, które będa składały się z dwóch połączonych ze sobą pokoi. Mam nadzieję, że przy ponownej Państwa wizycie u nas będziemy mogli zaproponować więcej przestrzeni.Serdecznie zapraszamy !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji