Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nieuprzejma obsluga”

Bosko - Lody Produkcji Własnej
Nr 108 wśród 266 Restauracje (Toruń)
Zakres cen: 1 USD - 11 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

W sobote 31 sierpnia spacerowalem z dzieckiem w wozku po szerokiej. Apodeszlwm do lady wystawionej przy ulicy i spytalem czy moglbmy kupic koktail na wynos przy ladzie poniewaz mam male dziecko w wozku azeby wejsc do srodka trzeba pokonac bardzo wysokie schodt i dodatkowo w srodku nie ma zbytnio miejsca bo bylo duzo ludzi. Pani powiedziala, ze nie moze zostawic kasy co oczywiscie jest zrozumiale. Zapytalem czy moglaby poprosci pania kelnerke, ktora obslugiwala stoliki na zewnatrz i moze zamowilby u niej. Kelnerka podeszla i po wysluchaniu mojej prosby powiedziala, ze moge isc do srodka. Powtorzylem , ze z wozkiem jest to bardzo utrudnione. Powiedziala ze pomoze wniesc - no co zwrocilem uwage, ze w srodku nie miejsca. Usiadlem wiec przy stoliku. Spytalem czy moge sie do kogos dosiasc nachwilke a poniewaz osoby siedzace przy stoliku rozumialy sytuacje szybko sie zgodzili. Technicznie nie robilo zadnej roznicy poza tym, ze teraz pani krlnerka musiala mnie obsluzyc bo bylem w jej sekcji. Skomentowala to slowami: ‚nie mam czasu na takie rzeczy’ po czym podeszla z notesem i spytala co podac. Mowilem to na samym poczatku ale kulturalnie powtorzylem, ze chcialbym tylko zamowic koktail na wynos i spytalem jakie sa dostepne smaki, pani sie usmiechnela i powiedziala zebym sobie poszedl do srodka i przeczytal na tablicy. Zrozumialem, ze w tym lokalu nie moge liczyc na mila obsluge wiec wyszedlem i poszedlem do lodziarni Lenkiewicza (poprostu byla to nastepna jaka spotkalem po drodze) gdzie mila pani kelnerka obslugujaca stoliki na zewnatrz z usmiechem na twarzy sprzedala mi koktail. Nie moge wiec polecic tej lodziarni jako miejsca przyjaznego rodzinom z malymi dziecmi.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, milosnikdobregosmaku
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Szymon K, Public Relations Manager, Bosko - Lody Produkcji WłasnejOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Panie "zrecmisiechce" wyjaśniliśmy sytuację z dwoma osobami z obsługi klienta i miała miejsce podobna sytuacja, ale nie taka jak Pan opisuje. Sprawdziliśmy to zajście także na monitoringu. Dostał Pan propozycję wniesienia wózka, w lokalu w środku było mało ludzi. Pan odmówił, nie padły słowa "nie mam czasu na takie rzeczy". Obsługa podeszła z karteczkami, żeby zapisać zamówienie. Truskawkowego koktajlu jak Pan chciał, akurat nie mieliśmy w ofercie tego dnia, bo nie było takich lodów. Obsługa powiedziała, że menu jest w środku, że go przyniesie i żeby chwilkę Pan poczekał. Jak po chwili wróciła to Pana już nie było. Nieładnie tak pisać nieprawdę i reklamować w ten sposób kawiarnię, której logo umieścił Pan na zdjęciu. Pozdrawiamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (15)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

7 z 11 wśród 15 recenzji

Zrecenzowano 28 sierpnia 2019

Toruń za sprawą jednej z kawiarni która zdominowała rynek stoi naprawdę wysokim poziomem lodów. Ta kawiarnia uchodzi za najlepszą mieście i to dzięki niej za 4,5 zł w całym mieście możemy dostać olbrzymie porcje lodów. Ale vod niedawna do miasta zawitał najeźdźca. Zaprezentował ciekawe smaki i na pewno nie gorszą jakość. Czy to nie koniec króla Lenka?
Odpowiedzcie sobie sami.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
2  Dziękujemy, Maciej B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Szymon K, Public Relations Manager, Bosko - Lody Produkcji WłasnejOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Dziękujemy za zadane pytanie. Prosimy napisać tylko co Pan o nas sądzi i jak Panu smakują nasze lody:) ?

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo smaczne lody i do tego za 4,5 nie znajdziemy większej porcji!
Można posiedzieć w zacienionym miejscu

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, idson09
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Szymon K, Public Relations Manager, Bosko - Lody Produkcji WłasnejOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa. Do szybkiego zobaczenia w BOSKO:)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 sierpnia 2019

Lody chyba najlepsze jakie jadłam szczególnie piernikowe i piernikowe gofry polecam bardzo;)ale musze opisać sytyłacje żeby właściciel miejcsa zwrócił na to uwage...Czekałam na swoje zamówienie obserwując dziewczynę za kasą,klijętka zamówiła lemioniade i poszła do stolika,dziewczyna kasująca na kasie nie umyła rąk,nie założyła rękawiczek i tak brudnymi rękami wzięła cytryne którą wżuciła do kubka potem tymi samymi rękami dotykała słomki którymi ustami dotykała klijętka,czy wy ludzie zdajecie sobie sprawe ile zarazków jest na pieniądzach,na kasie, a potem dotykacie jedzenia! Sanepid by się przydał:( Mam nadzieje że moich gofrów nikt brudnymi rękami nie dotykał...

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Rodzinkaplustrzy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Szymon K, Public Relations Manager, Bosko - Lody Produkcji WłasnejOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019

Dziękujemy za zwrócenie uwagi, taka sytuacja już się nie powtórzy. Bardzo się cieszymy, że nasze lody i gofry Wam posmakowały:). Przepraszamy i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 lipca 2019

Lody bardzo dobre, waniliowe mają prawdziwe ziarenka wanilii :) Gałki bardzo duże. Kawa dobra, przez 2 dni pobytu w Toruniu byliśmy tam chyba 5 razy :D Polecam :)

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, makowi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Szymon K, Public Relations Manager, Bosko - Lody Produkcji WłasnejOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za polecenie i tak częste odwiedziny. Tylko czemu nie dostaliśmy "5" jak tak smakowało:)?

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Bosko - Lody Produkcji Własnej — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Toruń, Kujawsko-Pomorskie
 
Toruń, Kujawsko-Pomorskie
Toruń, Kujawsko-Pomorskie
 
Toruń, Kujawsko-Pomorskie
Toruń, Kujawsko-Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Bosko - Lody Produkcji Własnej? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem