Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Niesamowite miejsce z genialnym jedzeniem.”

Mio Piano bistro & restaurant
Nr 126 wśród 266 Restauracje (Toruń)
Zakres cen: 3 USD - 19 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu

Zaskakujące połączenie smaków w potrawach - poezja. Magiczne miejsce z atmosferą i nieziemsko pysznymi danami. Chciałoby się spróbować wszystkiego :) Na mojej liście zajmuje pierwsze miejsce w Toruniu!

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, wielki_swiat
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MioPiano, Manager Restauracji Mio Piano, Mio Piano bistro & restaurantOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu

Bardzo nam miło! Dbamy o to, żebyście Państwo czuli się w naszej Restauracji swobodnie oraz byli zaopiekowani. Przykładamy dużą uwagę do tego, aby nasze dania były na wysokim poziomie. Zapraszamy ponownie! Do zobaczenia! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (4)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
Zrecenzowano 1 sierpnia 2019

Trafiliśmy tu za podpowiedzią syna. Restauracja zlokalizowana tuz przy Biurowcu Kościuszko. Przyjemny wystrój sali a szczególnie do spożycia posiłku zachęca wystrój kwiatowy. Trudno o miejsce parkingowe. Polecamy lunch w cenie 20zł. w godz, 12-16 tej codziennie zmieniany. Bardzo sprawna obsługa kelnerska i to się b.liczy. Smaczny barszcz czerwony choć podano nieco zimny. Dobry stek z polędwicy wołowej ,jednak sos z Modeny winien być lepszy a pomidorki z grilla ciepłe . Kucharzowi potrzebne większe doświadczenie. Ogólnie polecamy.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, wrzosy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MioPiano, Manager Restauracji Mio Piano, Mio Piano bistro & restaurantOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2019

Dziękujemy za Państwa opinię,
wszystkie uwagi są dla nas ważne. Z pewnością postaramy się aby kolejna Państwa wizyta zaspokoiła w pełni oczekiwania i żebyście Państwo byli zadowoleni z pobytu w naszej restauracji.

Pozdrawiam serdecznie,
Manager Restauracji Mio Piano
Piotr Starczewski

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 czerwca 2019

Miałam przyjemność gościć w restauracji przy okazji Dnia Matki - spędzony tam czas w istocie był trafionym prezentem dla mamy. Po wejściu do restauracji powitał nas promienny uśmiech pań kelnerek, szybko też znaleźliśmy nasz kącik Później było już tylko lepiej - oczekiwanie na posiłek uprzyjemniło nam czekadełko (chrupiący chleb z masełkiem czosnkowym własnego wyrobu), a pani kelnerka przyniosła nam zamówiony koktajl Detox. Co za smak! Orzeźwiający, lekko słodki, oszałamiająco bazyliowy! Na obiad jedliśmy pysznego, soczystego łososia z chrupiącymi placuszkami z cukinii. Kto nie był - polecam z całego serca wizytę w Mio Piano. Kto już był, na pewno wraca nie raz. Przemiła obsługa, pyszne jedzenie, warto wpaść!

Termin wizyty: maj 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z restauracją
1  Dziękujemy, KasiaStar
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MioPiano, Zespół, Mio Piano bistro & restaurantOdpowiedź udzielona 11 czerwca 2019

Bardzo nam miło, że w tak pięknym czasie mogliśmy Państwu umilić ten dzień. Każda pochlebna opinia napędza nas do jeszcze lepszej pracy i jest największą nagrodą. Zapraszamy do ponownych odwiedzin w Mio Piano.
Pozdrawiamy,
Zespół Mio Piano

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 marca 2019

Restauracja działa już od dawna, ale w lutym zmieniła lokalizację na nowo-wybudowany, piętrowy obiekt przy ul. Dworcowej, wejście od ul. Kościuszki. Na dole jest restauracja, na górze sala na większe przyjęcia.
Restauracja niewielka, ale są i stoliki na większe spotkanie (8-10 osób przy okrągłym stole) i na miłą kolację we dwójkę. Menu krótkie, co w mojej opinii jest atutem. Od poniedziałku do piątku można tu zjeść lunch za 20 zł w godz. 12-16.00, wg karty codziennie inne zestawy. Nie korzystałam, ale może warto!
Obsługa liczna i dobrze reagująca na gości lokalu.
Jedzenie - przepyszne krewetki, chyba najlepsze w Toruniu. Trzy zupy: jadłam barszcz - b. dobry. Dania mięsne - stek wołowy, wieprzowina, ale amatorzy schabowego nie znajdą tutaj swojego ulubionego dania, ryby - trzy do wyboru, ale wybrany halibut był jednak, mimo opisu, mało pikantny. Można zamówić trzy rodzaje makaronów, są specjalne dania dla dzieci.
Desery - suflet czekoladowy - "niebo w gębie", dobre lody. Trunki - niestety te, które powinny być zimne, nie były do końca wychłodzone.
Ogólne wrażenie - pozytywne. Można lokal polecać - nowy, czysty, funkcjonalny, jedzenie dobre, obsługa starająca się.

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Anna_Maria_Polska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MioPiano, Zespół, Mio Piano bistro & restaurantOdpowiedź udzielona 7 czerwca 2019

Miło nam słyszeć tak pochlebne słowa. Dla nas to jeszcze większa motywacja do poprawy :) Co do drinków, to oczywiście przypilnujemy aby były podawane w odpowiedniej temperaturze.
Zapraszamy oczywiście ponownie.

Pozdrawiamy,
Zespół Restauracji Mio Piano

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Mio Piano bistro & restaurant — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Toruń, Kujawsko-Pomorskie
 
Toruń, Kujawsko-Pomorskie
Toruń, Kujawsko-Pomorskie
 
Toruń, Kujawsko-Pomorskie
Toruń, Kujawsko-Pomorskie
 

Byłeś(-aś) w Mio Piano bistro & restaurant? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem