Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Toruń
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (648)
Filtruj recenzje
648 wyniki
Oceny podróżnych
467
143
22
11
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
467
143
22
11
5
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 648 recenzji
Zrecenzowano: 7 października 2019 z urządzeń przenośnych

Naprawdę fajna lokalizacja. Jak dla mnie bardzo wygodne łóżka, ale nie każdy musi lubić twarde materace. Obsługa przemiła, w szczególności jedna przeurocza Pani na śniadaniu - uśmiechnięta, miła i serdeczna. Do tego smaczne śniadanie, genialny prawdziwy plaster miodu którym można posmarować pieczywo czy tez posłodzić herbatę. W recepcji można kupić regionalne produkty.

Termin pobytu: październik 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 21agnieszkak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz1231, Dyrektor generalny, 1231 HotelOdpowiedź udzielona 8 października 2019

Witaj "21agnieszkak",
twoja opinia jest dla nas bardzo ważna, dlatego dziękuję że znalazła Pani czas na jej napisanie.
Co cieszy nas najbardziej to fakt że nie tylko nasza lokalizacja została pozytywnie wspomniana, ale przede wszystkim nasza obsługa :-).
Mamy nadzieję że w niedalekiej przyszłości będziemy mieć sposobność ugościć Panią ponownie.

Przesyłam piernikowe pozdrowienia z grodu Kopernika
Mateusz Mazur
Dyrektor Hotelu 1231

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 października 2019

Świetne miejsce na organizację biznesowego spotkania, konferencji. Kompetentne wsparcie przy organizacji imprezy. Komfortowe pokoje, bardzo dobra lokalizacja. Pyszne jedzenie, gościnność oraz dbałość o szczegóły spowodowały, że ten hotel zagościł w naszej bazie obiektów biznesowych naszej firmy. POLECAM!!!

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, BeataLukas
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz1231, Dyrektor generalny, 1231 HotelOdpowiedź udzielona 2 października 2019

Witam Pani Beato,
serdecznie dziękujemy za zorganizowanie w naszych murach spotkania firmowego i cieszymy się że Pani oraz Goście byliście zadowoleni z naszych usług.

Pozdrawiam i do zobaczenia ponownie w Toruniu :-)
Mateusz Mazur
Dyrektor Hotelu 1231

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 września 2019 z urządzeń przenośnych

Klimatyczne miejsce w ścisłym centrum miasta. Urocze, lśniące czystością pokoje z pięknym widokiem na średniowieczne mury. Wnętrza wysmakowane o przytulnej atmosferze intymności. Miła, kulturalna obsługa. Fantastyczne śniadanie z pyszną kawą zadowoli nawet tych najbardziej wybrednych. Byłam zachwycona i z pełną odpowiedzialnością polecam wszystkim pobyt w miejscu tak idealnym ♥️

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Dobromiła L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz1231, Dyrektor generalny, 1231 HotelOdpowiedź udzielona 30 września 2019

Szanowna Pani Dobromiło,

dziękujemy za skorzystanie z naszych usług i podzielenie się z nami opinią.
Pani komentarz polecający nas kolejnym osobom to najwyższa nagroda jakiej możemy spodziewać się od naszych Gości :-)

Pozdrawiamy z piernikowej starówki i zapraszamy do odwiedzenia grodu Kopernika ponownie
Mateusz Mazur
Dyrektor Hotelu 1231

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 września 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre miejsce na służbową kolację. Brak sztywności, gościnność i fantastyczne zaopiekowanie się gośćmi. Mila obsługa, pyszne jedzenie, kucharz, którego interesuje zdanie gości na temat skonsumowanych potraw. Pan Ariel, Pani Ewelina, Pan Piotr ... Gość zachwycony, ja też. Dziękuję!! Wrócę:) tym razem prywatnie, bo deser dyniowy jest fantastyczny !!!!!

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, JagodaEU
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz1231, Dyrektor generalny, 1231 HotelOdpowiedź udzielona 27 września 2019

Pani Jagodo,
dziękujemy za odwiedzenie nas i za znalezienie chwili czasu na napisanie opinii.
Bardzo się cieszymy że Pani i Pani Gość byliście zadowoleni.
Fakt że zamierza nas Pani odwiedzić ponownie jest dla nas największa nagroda oraz pochwałą jaka mogliśmy otrzymać.

Pozdrawiamy i do zobaczenia ponownie przy stole :-)
Mateusz Mazur
Hotel 1231 & Restauracja 4 Pory Roku

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

Super lokalizacja, blisko stare miasto, bulwar nad Wisłą, w sam raz na rodzinny wypad do Torunia. Czysto, spokojnie, wysoki standard. Parking płatny, dozorowany nieopodal samego hotelu. Następnym razem postaram się skorzystać ponownie z Ich usług.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Andrzej S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz1231, Dyrektor generalny, 1231 HotelOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Szanowny Panie Andrzeju,
nie ukrywamy radości spowodowanej Pana recenzją :-)
Jesteśmy szczęśliwi, że czystość oraz lokalizacja zostały tak wysoko ocenione.

Będzie nam bardzo miło jeśli w przyszłości ponownie skorzysta Pan z naszych usług.

Pozdrawiam
Mateusz Mazur
Dyrektor Hotelu 1231

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji