Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Toruń
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (648)
Filtruj recenzje
648 wyniki
Oceny podróżnych
467
143
22
11
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
467
143
22
11
5
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 648 recenzji
Zrecenzowano: 28 września 2019 z urządzeń przenośnych

Klimatyczne miejsce w ścisłym centrum miasta. Urocze, lśniące czystością pokoje z pięknym widokiem na średniowieczne mury. Wnętrza wysmakowane o przytulnej atmosferze intymności. Miła, kulturalna obsługa. Fantastyczne śniadanie z pyszną kawą zadowoli nawet tych najbardziej wybrednych. Byłam zachwycona i z pełną odpowiedzialnością polecam wszystkim pobyt w miejscu tak idealnym ♥️

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Dobromiła L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz1231, Dyrektor generalny, 1231 HotelOdpowiedź udzielona 30 września 2019

Szanowna Pani Dobromiło,

dziękujemy za skorzystanie z naszych usług i podzielenie się z nami opinią.
Pani komentarz polecający nas kolejnym osobom to najwyższa nagroda jakiej możemy spodziewać się od naszych Gości :-)

Pozdrawiamy z piernikowej starówki i zapraszamy do odwiedzenia grodu Kopernika ponownie
Mateusz Mazur
Dyrektor Hotelu 1231

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 września 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre miejsce na służbową kolację. Brak sztywności, gościnność i fantastyczne zaopiekowanie się gośćmi. Mila obsługa, pyszne jedzenie, kucharz, którego interesuje zdanie gości na temat skonsumowanych potraw. Pan Ariel, Pani Ewelina, Pan Piotr ... Gość zachwycony, ja też. Dziękuję!! Wrócę:) tym razem prywatnie, bo deser dyniowy jest fantastyczny !!!!!

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, JagodaEU
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz1231, Dyrektor generalny, 1231 HotelOdpowiedź udzielona 27 września 2019

Pani Jagodo,
dziękujemy za odwiedzenie nas i za znalezienie chwili czasu na napisanie opinii.
Bardzo się cieszymy że Pani i Pani Gość byliście zadowoleni.
Fakt że zamierza nas Pani odwiedzić ponownie jest dla nas największa nagroda oraz pochwałą jaka mogliśmy otrzymać.

Pozdrawiamy i do zobaczenia ponownie przy stole :-)
Mateusz Mazur
Hotel 1231 & Restauracja 4 Pory Roku

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

Super lokalizacja, blisko stare miasto, bulwar nad Wisłą, w sam raz na rodzinny wypad do Torunia. Czysto, spokojnie, wysoki standard. Parking płatny, dozorowany nieopodal samego hotelu. Następnym razem postaram się skorzystać ponownie z Ich usług.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Andrzej S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz1231, Dyrektor generalny, 1231 HotelOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Szanowny Panie Andrzeju,
nie ukrywamy radości spowodowanej Pana recenzją :-)
Jesteśmy szczęśliwi, że czystość oraz lokalizacja zostały tak wysoko ocenione.

Będzie nam bardzo miło jeśli w przyszłości ponownie skorzysta Pan z naszych usług.

Pozdrawiam
Mateusz Mazur
Dyrektor Hotelu 1231

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

· Super lokalizacja , czystość pokoju bez zarzutów. Bardzo dobre śniadania . Miła i profesjonalna obsługa. Restauracja ,, 4 pory roku”serwuje przepyszne jedzenie. Pozdrowienia dla Szefa kuchni - rewelacja !
Z przyjemnością polecam wszystkim którzy chcą odpocząć w ciszy i przyjemnej atmosferze.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, roosbud
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz1231, Dyrektor generalny, 1231 HotelOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Szanowny "roosbud",
dziękujemy za wybór naszego hotelu na czas pobytu w grodzie Kopernika oraz napisanie opinii :-)
Również przesyłam pozdrowienia od naszego Szefa Kuchni i serdecznie zapraszamy do odwiedzenia nas ponownie.

Pozdrawiam
Mateusz Mazur
Dyrektor Hotelu 1231

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Zdecydowane polecam. Super klimat. Umiejscowienie niesamowite. Czysto, schludnie z dobrą obsługą. Bardzo fajna odmiana od wielkich, gwarnych hoteli. Jeśli będę miał okazję to z pewnością będę wracał. Pozdrawiam.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 984rafa_r
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz1231, Dyrektor generalny, 1231 HotelOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Witaj "984rafa_r",
bardzo jest nam miło mogąc przeczytać twój komentarz i najbardziej cieszy nas fakt że nasza obsługa zostało dobrze oceniona.

Będziemy uradowani jeśli w przyszłości uda nam się ciebie ugościć ponownie.

Pozdrawiam i mam nadzieję do ponownego zobaczenia w naszym piernikowym mieście :-)
Mateusz Mazur
Dyrektor Hotelu 1231

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji