Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (647)
Filtruj recenzje
647 wyniki
Oceny podróżnych
466
143
22
11
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
466
143
22
11
5
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 647 recenzji
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Zdecydowane polecam. Super klimat. Umiejscowienie niesamowite. Czysto, schludnie z dobrą obsługą. Bardzo fajna odmiana od wielkich, gwarnych hoteli. Jeśli będę miał okazję to z pewnością będę wracał. Pozdrawiam.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 984rafa_r
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz1231, Dyrektor generalny, 1231 HotelOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Witaj "984rafa_r",
bardzo jest nam miło mogąc przeczytać twój komentarz i najbardziej cieszy nas fakt że nasza obsługa zostało dobrze oceniona.

Będziemy uradowani jeśli w przyszłości uda nam się ciebie ugościć ponownie.

Pozdrawiam i mam nadzieję do ponownego zobaczenia w naszym piernikowym mieście :-)
Mateusz Mazur
Dyrektor Hotelu 1231

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Malowniczy hotel na toruńskiej starówce, świetnie położony - dwa kroki do Szerokiej, ale w cichym i spokojnym miejscu - można się wyspać!
Czysto, schludnie, estetycznie.
Nieco drogo, ale zawsze jest coś za coś!

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, WojtekWino
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz1231, Dyrektor generalny, 1231 HotelOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019

Szanowny Panie Wojtku,
dziękuję za wybranie naszego hotelu na czas pobytu w Toruniu, jest nam niezmiernie miło, że udało się Panu u nas wyspać.

Będąc ponownie w grodzie Kopernika serdecznie zapraszam do ponownego odwiedzenia nas
Pozdrawiam
Mateusz Mazur
Dyrektor Hotelu 1231

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 lipca 2019

Ten hotel może być wizytówką Torunia. Super lokalizacja w pobliżu zamku krzyżackiego oddaje ducha historii. Jedzenie rewelacyjne, śniadania - szczególnie jajecznica z wszystkimi dodatkami proponowana przez Panią kelnerkę była naprawdę rewelacyjna. Polecam

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Adam J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz1231, Dyrektor generalny, 1231 HotelOdpowiedź udzielona 3 lipca 2019

Szanowny Panie Adamie,
niezwykle nam miło że w naszej lokalizacji udało się Panu poczuć ducha historii, która wypełnia naszą piękną Toruńską starówkę.
Dziękujemy za znalezienie chwili czasu i napisanie opinii.
Proszę o nas pamiętać przy kolejnej wizycie w grodzie Kopernika :-)

Pozdrawiam
Mateusz Mazur
Dyrektor Hotelu 1231

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Klimatyczny hotel, super położony, do hotelu należy bardzo dobra restauracja. Pyszne śniadanko. Parking płatny, dozorowany kilkadziesiąt metrów od hotelu. W pokojach czysto, Panie z obsługi bardzo miłe.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, jaro44444
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz1231, Dyrektor generalny, 1231 HotelOdpowiedź udzielona 24 czerwca 2019

Drogi "jaro44444",
bardzo jest nam miło że wybierając nasz hotel nie zawiodłeś się i doceniasz nie tylko nasza lokalizacje ale także nasze śniadania i personel.

Jeśli będziesz ponownie odwiedzał nasze piernikowe miasto polecamy się pamięci :-)

Pozdrawiam
Mateusz Mazur
Dyrektor Hotelu 1231

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 czerwca 2019

Bardzo dobra lokalizacja hotelu.Super warunki, doskonała obsługa i rewelacyjne śniadanie. Klimatyczne pokoje.Bardzo chciałbym tam jeszcze wrócić. Polecam wszystkim znajomym. Widok na mury obronne robi swoje.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Wisnek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mateusz1231, Dyrektor generalny, 1231 HotelOdpowiedź udzielona 24 czerwca 2019

Witaj "Wisnek",
twój komentarz i polecenia nas dale to najlepsza dla nas nagroda za pracę jaka wykonujemy.
Dzięki takim opiniom utwierdzamy się w przekonaniu że warto ciężko pracować.

Pozdrawiamy i żywimy nadzieję na ponowne spotkanie w naszych zabytkowych gotyckich murach
Mateusz Mazur
Dyrektor Hotelu 1231

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji