Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Ciekawy

Kolejny przy Ratuszu pomnik, którego trudno nie zauważyć. Nieco przykurzony, niemniej symboliczny i... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 17 sierpnia 2020
AgnieszkaAWZ
,
Warszawa, Polska
Pomnik Flisaka

Jednym z symboli miasta jest pomnik Flisaka, który ma swoją legendę. Obiekt znajduje się obok... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 4 lipca 2020
Michal274812
,
Wrocław, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (82)
  
Recenzje (82)
Filtruj recenzje
82 wyniki
Oceny podróżnych
33
40
9
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
33
40
9
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 82 recenzji
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Nasze dzieciaki uwielbiają fontanny, a więc był to punkt obowiązkowy podczas zwiedzania Torunia. Flisak dookoła którego siedzą żabki plujące wodą. Warto w tym miejscu na chwilę przysiąść i odpocząć.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Marta K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Pomnik usytuowany na rynku starego miasta, oblegany przez turystów. Ładny, zadbany. Warto podejść i cyknąć fotkę.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, kaczordonald64
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 czerwca 2019

Miejsce związane z ciekawą legendą. Warto ją poznać jeśli zwiedzamy bez przewodnika, żeby zainteresować nią najmłodszych podróżników.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, Maciej198
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 kwietnia 2019

Warto usiąść i chwilkę odpocząć. Ze względu na żabki pomnik zrobił bardzo duże wrażenie na naszej 2-letniej córce.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Adrian S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 marca 2019

Fontanna wygląda cudnie, nawet jak w zimę nie ma w niej wody. Dobre miejsce na zrobienie zdjęć i chwilę odpoczynku. Obowiązkowo trzeba poznać legendę o Flisaku i żabach.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, nutella356
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji