Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Dla lubiących fontanny

Nasze dzieciaki uwielbiają fontanny, a więc był to punkt obowiązkowy podczas zwiedzania Torunia... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 22 lipca 2019
Marta K
,
Koziegłowy, Polska
Ładny pomnik

Pomnik usytuowany na rynku starego miasta, oblegany przez turystów. Ładny, zadbany. Warto podejść i... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 22 lipca 2019
kaczordonald64
Przeczytaj wszystkie recenzje (75)
  
Recenzje (75)
Filtruj recenzje
75 wyniki
Oceny podróżnych
30
36
9
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
30
36
9
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 75 recenzji
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Nasze dzieciaki uwielbiają fontanny, a więc był to punkt obowiązkowy podczas zwiedzania Torunia. Flisak dookoła którego siedzą żabki plujące wodą. Warto w tym miejscu na chwilę przysiąść i odpocząć.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Marta K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Pomnik usytuowany na rynku starego miasta, oblegany przez turystów. Ładny, zadbany. Warto podejść i cyknąć fotkę.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, kaczordonald64
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 czerwca 2019

Miejsce związane z ciekawą legendą. Warto ją poznać jeśli zwiedzamy bez przewodnika, żeby zainteresować nią najmłodszych podróżników.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, Maciej198
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 kwietnia 2019

Warto usiąść i chwilkę odpocząć. Ze względu na żabki pomnik zrobił bardzo duże wrażenie na naszej 2-letniej córce.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Adrian S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 marca 2019

Fontanna wygląda cudnie, nawet jak w zimę nie ma w niej wody. Dobre miejsce na zrobienie zdjęć i chwilę odpoczynku. Obowiązkowo trzeba poznać legendę o Flisaku i żabach.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, nutella356
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji