Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (79)
Filtruj recenzje
79 wyniki
Oceny podróżnych
42
21
9
3
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
42
21
9
3
4
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
34 z 39 wśród 79 recenzji
Zrecenzowano: 13 maja 2014

Wspaniały, przytulny hotel. Warto się zatrzymać i pobyc w tak cudownym miejscu. Dzieciaki również były zadowolone z placu zabaw. Polecem dla wszystkich, którzy cenią dobrą atmosferę, czyste pokoje oraz sympatyczną obsługę.

Termin pobytu: kwiecień 2014
Typ podróży: Podróż z rodziną
2  Dziękujemy, katarzyna s
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 listopada 2013

Hotel bardzo mily , idealnie czysty, kuchnia bardzo smaczna, obsluga profesionalna i zarazem bardzo mila. Nie znalazlam nawet jednego pylka kurzu i nie moglam sie nadziwic ,ze moze byc tak czysto, ;-) Lozka bardzo wygodne, posciel idealnie wyprasowana.
Polecam serdecznie.

Termin pobytu: październik 2013
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
2  Dziękujemy, GosiaL505
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lesnydwor1, General Manager, Lesny DworOdpowiedź udzielona 20 kwietnia 2014

Szanowna Pani,

dziękujemy za pobyt w naszym hotelu i wyrażoną o nim opinię na portalu tripadvisor.com

Mamy nadzieję, że Pani pobyt należał do udanych i nie do ostatnich ;)

p.s.

czystość oraz wysoka jakość obsługa klienta to nasze "perełki"

"i życie smakuje bardziej..."

Z poważaniem

Łukasz Majchrzyk
Brand Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 listopada 2013

Spędziłem tam jedną noc w pokoju typu apartament. Pokój duży, miły i przyjemny. Obsługa hotelu bardzo sympatyczna. Obiad był bardzo smaczny, a na śniadaniu można najeść się do syta. Polecam bardzo. Jeden z lepszych hoteli na tej trasie.

Termin pobytu: październik 2013
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
4  Dziękujemy, Janek F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lesnydwor1, Dyrektor generalny, Lesny DworOdpowiedź udzielona 20 kwietnia 2014

Drogi Gościu,

dziękujemy za poświęcony czas i wyrażoną opinię o naszym hotelu na portalu tripadvisor.com.
To miłe czytać o naszym obiekcie same plusy oraz to, że jesteśmy najlepszym hotelem wzdłuż trasy krajowej nr E-9 (przy której znajduję się ok. 120 obiektów świadczących usługi związane z wyżywieniem i zakwaterowaniem)

Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pan ponownie wkrótce.

Z poważaniem,

Łukasz Majchrzyk
Brand Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2013

Podrórz służbowa.Holtel ma bardzo dobre położenie .ciekawie oznaczony wjazd orgilnalne kolory wnetrz.Kuchnia na wysokim poziomie i z profesjonalna obsługą .Pokój bardzo dobrze wyposażony cichy i doskonale wentylowany ,bardzo dobrze mozna wypocząć

Termin pobytu: sierpień 2013
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
1  Dziękujemy, fox700
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lesnydwor1, Manager, Lesny DworOdpowiedź udzielona 12 października 2013

Szanowny Państwo,

dziękujemy bardzo za wybór naszego hotelu oraz za czas poświęcony na wyrażenie opinii o nim. Mamy nadzieje ze wszystkie pozytywne emocje, które zostały spowodowane pobytem w naszym hotelu sprawią, że w niedługim czasie znowu Państwo u nas zagoszczą.

Z poważaniem,
Łukasz Majchrzyk
Brand Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 maja 2013

Hotel jak i samo miejsce jest magiczne. Miałem okazję być tam tylko raz, było to przyjęcie weselne.
Obsługa jest przemiła i solidna, podczas przyjęcia jak i o poranku nie zabrakło dosłownie niczego.
Piękny wystrój wewnątrz i bardzo egzotyczna zewnętrzna część posiadłości.

Marzy mi się tam wrócić i każdego kto szuka czegoś w okolicy zachęcam do odwiedzenia Leśnego Dworu.

Termin pobytu: kwiecień 2013
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
11  Dziękujemy, Pawel1990
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lesnydwor1, Manager, Lesny DworOdpowiedź udzielona 25 maja 2013

Dziękujemy za Państwa opinie. Jest nam niezmiernie miło. Mamy nadzieję, iż następny pobyt Państwa u nas będzie równie udany. Zapraszamy ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji