Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super hotel”
Lesny Dwor — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 4 dodatkowych witryn!
Lesny Dwor
Miejsce nr 1 wśród 10 hoteli w Radomiu
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 21 maja 2014

Hotel jest ekstremalnie czysty i zadbany, co ma dla mnie największe znaczenie. Dużym atutem jest bardzo dobra kuchnia w restauracji hotelowej i miłe otoczenie obiektu-ładny duży ogród i pobliski las. Na pochwale zasługuje również bardzo dobra obsługa, która tworzy miłą atmosferem, szczególnie Pani Ania :)

Wskazówka dotycząca pokojów: Bardzo ładny apartament
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: maju 2014, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Adam P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (66)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

25 z 29 wśród 66 recenzji

Zrecenzowano 13 maja 2014

Wspaniały, przytulny hotel. Warto się zatrzymać i pobyc w tak cudownym miejscu. Dzieciaki również były zadowolone z placu zabaw. Polecem dla wszystkich, którzy cenią dobrą atmosferę, czyste pokoje oraz sympatyczną obsługę.

Data pobytu: kwietniu 2014, podróż z rodziną
2  Dziękujemy, katarzyna s
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 listopada 2013

Hotel bardzo mily , idealnie czysty, kuchnia bardzo smaczna, obsluga profesionalna i zarazem bardzo mila. Nie znalazlam nawet jednego pylka kurzu i nie moglam sie nadziwic ,ze moze byc tak czysto, ;-) Lozka bardzo wygodne, posciel idealnie wyprasowana.
Polecam serdecznie.

  • Data pobytu: październiku 2013, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
2  Dziękujemy, GosiaL505
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lesnydwor1, General Manager, Lesny DworOdpowiedź udzielona 20 kwietnia 2014

Szanowna Pani,

dziękujemy za pobyt w naszym hotelu i wyrażoną o nim opinię na portalu tripadvisor.com

Mamy nadzieję, że Pani pobyt należał do udanych i nie do ostatnich ;)

p.s.

czystość oraz wysoka jakość obsługa klienta to nasze "perełki"

"i życie smakuje bardziej..."

Z poważaniem

Łukasz Majchrzyk
Brand Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 listopada 2013

Spędziłem tam jedną noc w pokoju typu apartament. Pokój duży, miły i przyjemny. Obsługa hotelu bardzo sympatyczna. Obiad był bardzo smaczny, a na śniadaniu można najeść się do syta. Polecam bardzo. Jeden z lepszych hoteli na tej trasie.

  • Data pobytu: październiku 2013, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
4  Dziękujemy, Janek F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lesnydwor1, Dyrektor generalny, Lesny DworOdpowiedź udzielona 20 kwietnia 2014

Drogi Gościu,

dziękujemy za poświęcony czas i wyrażoną opinię o naszym hotelu na portalu tripadvisor.com.
To miłe czytać o naszym obiekcie same plusy oraz to, że jesteśmy najlepszym hotelem wzdłuż trasy krajowej nr E-9 (przy której znajduję się ok. 120 obiektów świadczących usługi związane z wyżywieniem i zakwaterowaniem)

Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pan ponownie wkrótce.

Z poważaniem,

Łukasz Majchrzyk
Brand Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 sierpnia 2013

Podrórz służbowa.Holtel ma bardzo dobre położenie .ciekawie oznaczony wjazd orgilnalne kolory wnetrz.Kuchnia na wysokim poziomie i z profesjonalna obsługą .Pokój bardzo dobrze wyposażony cichy i doskonale wentylowany ,bardzo dobrze mozna wypocząć

  • Data pobytu: sierpniu 2013, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
1  Dziękujemy, fox700
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lesnydwor1, Manager, Lesny DworOdpowiedź udzielona 12 października 2013

Szanowny Państwo,

dziękujemy bardzo za wybór naszego hotelu oraz za czas poświęcony na wyrażenie opinii o nim. Mamy nadzieje ze wszystkie pozytywne emocje, które zostały spowodowane pobytem w naszym hotelu sprawią, że w niedługim czasie znowu Państwo u nas zagoszczą.

Z poważaniem,
Łukasz Majchrzyk
Brand Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Radom — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 1,3 km
Europejski Boutique Hotel
Europejski Boutique Hotel
Nr 2 z 10 w lokalizacji Radom
Liczba recenzji: 34
w odległości 1,3 km
Hotel Iskra
Hotel Iskra
Nr 5 z 10 w lokalizacji Radom
Liczba recenzji: 30
w odległości 1,9 km
Hotel TM
Hotel TM
Nr 4 z 10 w lokalizacji Radom
Liczba recenzji: 17
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 1 km
Hotel Glass
Hotel Glass
Nr 6 z 10 w lokalizacji Radom
Liczba recenzji: 22
w odległości 22,7 km
Palac Domaniowski Resort & Conference
w odległości 3,8 km
Nie umieszczono zdjęcia
Hotel E7
Nr 8 z 10 w lokalizacji Radom
Liczba recenzji: 3
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Lesny Dwor? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Lesny Dwor — dodatkowe informacje

Adres: ul. Juliusza Slowackiego 84 | Skaryszew k. Radomia, Radom 26-604, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Centralna > Mazowieckie > Radom
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Obsługa pokojowa Usługa przewozu
Styl hotelu:
Miejsce nr 1 wśród 10 hoteli w Radomiu
Zakres cen: 154 zł–168 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Lesny Dwor 3*
Liczba pokoi: 18
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com i Hotels.com, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Lesny Dwor. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem