Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pysznie!”
Mela Rossa — recenzja

Mela Rossa
Nr 17 wśród 119 Restauracje (Radom)
Opis: Restauracja MELA ROSSA to podróż po wszystkich regionach Włoch. Z włoskiej kuchni wybraliśmy to, co najlepsze i stworzyliśmy wyjątkowe, pełne smaków i zapachów menu! Jesteśmy przekonani, że każdy w nim znajdzie coś dla siebie. Zapraszamy <3
Informacje o restauracji
Opis: Restauracja MELA ROSSA to podróż po wszystkich regionach Włoch. Z włoskiej kuchni wybraliśmy to, co najlepsze i stworzyliśmy wyjątkowe, pełne smaków i zapachów menu! Jesteśmy przekonani, że każdy w nim znajdzie coś dla siebie. Zapraszamy <3
Zrecenzowano 3 października 2017

Pyszna pizza i makarony! :)
Bardzo miła obsługa, fajny wystrój lokalu. Z pewnością zajrzymy do Mela Rossa ponownie.

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
2  Dziękujemy, olapomorska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (8)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 8 recenzji

Zrecenzowano 17 września 2017 z urządzeń przenośnych

Smacznie! Bardzo dobre włoskie posiłki. Miła obsługa. Smaczny catering imprezowy. Polecam! Mają mnóstwo zabawek. Dzieci nudzić się nie będą. I bardzo fajny ustronny ogródek też mają.

3  Dziękujemy, Magdalena F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 19 września 2017

Pani Magdaleno, niezmiernie miło czyta się taką opinię, bardzo dziękujemy i oczywiście zapraszamy do nas :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 września 2017 z urządzeń przenośnych

Jedzenie przepyszne, serwis kelnerski super. Wyszłyśmy bardzo zadowolone i na pewno odwiedzimy jeszcze nie raz.

3  Dziękujemy, Ola B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 15 września 2017

Pani Olu bardzo dziękujemy i zapraszamy do ponownych odwiedzin :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo przyjemne miejsce z przesympatyczną obsługą. Ceny adekwatne do jakości. Gnocchi i penne godne polecenia. Bogaty wybór i szybka obsługa.

3  Dziękujemy, Paulina B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 lipca 2017

Na przystwkę zamówiłam carpaccio z bukarów, które było pyszne. Na drugie jadłam ravioli z zielonymi szparagami, które było podane z lekkim sosem- niebo w gębie!! Mój synek jadł pizzę- prawdziwy włoski smak, takiej w radomiu nigdy nie jadłam. I najlepsza część to deser! -Beza marzenie <3 napewno wróce nie raz

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
3  Dziękujemy, Nadia_Pilewicz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 4 lipca 2017

Bardzo dziękujemy za miłą opinię, zapraszamy na nasze lipcowe nowości, będzie nam bardzo miło :)
Pozdrawiamy serdecznie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Mela Rossa — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Radom, Mazowieckie
 
Radom, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Mela Rossa? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem