Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jedna z lepszych włoskich kuchni w Radomiu ”
Mela Rossa — recenzja

Mela Rossa
Nr 12 wśród 122 Restauracje (Radom)
Opis: Restauracja MELA ROSSA to podróż po wszystkich regionach Włoch. Z włoskiej kuchni wybraliśmy to, co najlepsze i stworzyliśmy wyjątkowe, pełne smaków i zapachów menu! Jesteśmy przekonani, że każdy w nim znajdzie coś dla siebie. Zapraszamy <3
Informacje o restauracji
Opis: Restauracja MELA ROSSA to podróż po wszystkich regionach Włoch. Z włoskiej kuchni wybraliśmy to, co najlepsze i stworzyliśmy wyjątkowe, pełne smaków i zapachów menu! Jesteśmy przekonani, że każdy w nim znajdzie coś dla siebie. Zapraszamy <3
Zrecenzowano 17 września 2017 z urządzeń przenośnych

Smacznie! Bardzo dobre włoskie posiłki. Miła obsługa. Smaczny catering imprezowy. Polecam! Mają mnóstwo zabawek. Dzieci nudzić się nie będą. I bardzo fajny ustronny ogródek też mają.

3  Dziękujemy, Magdalena F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 19 września 2017

Pani Magdaleno, niezmiernie miło czyta się taką opinię, bardzo dziękujemy i oczywiście zapraszamy do nas :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (10)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 10 recenzji

Zrecenzowano 14 września 2017 z urządzeń przenośnych

Jedzenie przepyszne, serwis kelnerski super. Wyszłyśmy bardzo zadowolone i na pewno odwiedzimy jeszcze nie raz.

3  Dziękujemy, Ola B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 15 września 2017

Pani Olu bardzo dziękujemy i zapraszamy do ponownych odwiedzin :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo przyjemne miejsce z przesympatyczną obsługą. Ceny adekwatne do jakości. Gnocchi i penne godne polecenia. Bogaty wybór i szybka obsługa.

3  Dziękujemy, Paulina B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 lipca 2017

Na przystwkę zamówiłam carpaccio z bukarów, które było pyszne. Na drugie jadłam ravioli z zielonymi szparagami, które było podane z lekkim sosem- niebo w gębie!! Mój synek jadł pizzę- prawdziwy włoski smak, takiej w radomiu nigdy nie jadłam. I najlepsza część to deser! -Beza marzenie <3 napewno wróce nie raz

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
3  Dziękujemy, Nadia_Pilewicz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 4 lipca 2017

Bardzo dziękujemy za miłą opinię, zapraszamy na nasze lipcowe nowości, będzie nam bardzo miło :)
Pozdrawiamy serdecznie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 czerwca 2017

Wystrój jak w Rozmarynie i pusto jak w Rozmarynie. Wizyta w grupie, impreza rodzinna. Ustalone menu. Talerz wędlin włoskich - w porządku (w tym dobre cebulki borettane i liche oliwki). Caprese - takie sobie.
Bruschetta - licha. Zupa krem z pomidorów - dobra, nie przekombinowana. Polędwiczka wieprzowa, sos z grzybów leśnych, ziemniaki z rozmarynem, brokuły z mini marchewkami na maśle najwyżej tak sobie - mięso twarde, w sosie coś leśnego było, ziemniaki takie sobie i poprawna mrożonka.
Jeśli to norma - czarno widze ich przyszlośc

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Sansconservateur
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Mela Rossa — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Mela Rossa? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem