Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wyjątkowe miejsce”
Kraft Bistro — recenzja

Kraft Bistro
Nr 5 wśród 120 Restauracje (Radom)
Zakres cen: 3 USD - 28 USD
Opis: Kraft to nowoczesne bistro w centrum Radomia. Oferujemy pyszne śniadania, jajka w koszulkach, soki wyciskane na zimno oraz soki wyciskane na zimno. Podajemy także tradycyjną pizzę Neapolitańską , świeże ryby i steki. W ofercie mamy także pyszne świeżo wypiekane ciasta i desery, profiterole pomarańczowe, tartę cytrynową oraz delicje czekoladową.
Informacje o restauracji
Opis: Kraft to nowoczesne bistro w centrum Radomia. Oferujemy pyszne śniadania, jajka w koszulkach, soki wyciskane na zimno oraz soki wyciskane na zimno. Podajemy także tradycyjną pizzę Neapolitańską , świeże ryby i steki. W ofercie mamy także pyszne świeżo wypiekane ciasta i desery, profiterole pomarańczowe, tartę cytrynową oraz delicje czekoladową.
Zrecenzowano 11 października 2017

Nie miałem okazji zbyt dobrze ocenić kuchni, ale to miejsce zrobiło na mnie ogromne wrażenie, nie sądziłem, że w Radomiu można znaleźć takie miejsce. Piękny wystrój, nastrojowe miejsce, świetne miejsca na zewnątrz - dzięki zewnętrznemu ogrzewaniu można spędzać wieczory na zewnątrz nawet przy jesiennej pogodzie. Na pewno kiedyś tam wrócę pomimo dość wysokich cen.

Dziękujemy, jaspaw89
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MateuszNowak, Owner, Kraft BistroOdpowiedź udzielona 12 października 2017
Tłumaczenie Google

Thanks for visiting and hope You have a chance to try our food next time! :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (22)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

9 z 13 wśród 22 recenzji

Zrecenzowano 8 października 2017 z urządzeń przenośnych

Świetna kuchnia i suuuuper obsługa! Fajnie podane dania i dobre lunche. Tylko muzyka za głośna! Pyszne śniadania i stoliki na zewnątrz.

Dziękujemy, Malcolm C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MateuszNowak, Owner, Kraft BistroOdpowiedź udzielona 10 października 2017

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2017

W skrócie.
Plus - grubo po 21 nikt nie mówi że kuchnia już zamknięta czy że już sprzątamy - co w Radomiu jest standardem.
Plus - bardzo dobre jedzenie, podane w zgodzie z trendami - ładnie, kolorowo.
Plus - dobra i sprawna obsługa - nie wiem jak jest w godzinach największej tabaki, ale o zmierzchu było imponująco sprawnie i miło.
Minus - bardzo wysokie ceny jak na standardy w Radomiu, bronią się jednak pysznym jedzeniem.
Minus - bardzo słone puree przy steku. Od polędwicy wołowej wolę jednak bardziej wysublimowane części krówki - antrykot, rib-eye czy bevetta. Tańsze i można zamówić krwisty wariant :)

Polecam.

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, ifmjifmj
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MateuszNowak, Owner, Kraft BistroOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2017

Bardzo dziękujemy za wizytę!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Witam ! Restauracje kraft znaleźliśmy na tripadvisior pomimo małej liczby opinie postanowiliśmy ja odwiedzić tym.bardzjen że mieliśmy ja niedaleko od swojego hotelu. Podczas pierwszej wizyty zamowilismy pizzę diavole i parmeńska. Składniki wysokiej jakości, jedynie ciasto nie do końca nam odpowiadalo i mała ilość składników na niej- ale to kwestia gustu! Postanowiliśmy wrócić tam na śniadanie i tutaj już bez żadnego zarzutu! Owsianka przepyszna z granola i sezonwanymi owocami- solidna porcja. Zamowilismy również jajka po benedyktynsku - rewelacja ! Ceny śniadań bardzo przystępne. Później wróciliśmy na kolację, zamowilismy stek z polędwicy z Pure i szpinakiem. Stek wysmazone tak jak zamówiłem - pyszny ! Żona zamówiła ravioli że szpinakiem i ricotta do tego kurki! Pychotka! Jedyne co mozna sie przyczepic to maly wybor dan. Bedac tam 3 razy w ciagu 3 dni za czwartym juz nie byloby co wybrac. Obsługa bardzo miła kompetentna znajaca się na serwisie na najwyższym poziomie, porównując do innych miejsc w Radomiu to przepaść. W środku bardzo czysto miło i przyjemnie. Bardzo fajny również ogródek. Za każdym razem byliśmy ze znajomymi którzy też byli bardzo zadowoleni. Dziękuję raz jeszcze załodze krafta! Tak trzymać! Napewno jak będzie okazja to tam wrócimy.

Dziękujemy, Butlon
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MateuszNowak, Owner, Kraft BistroOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2017

Dziękujemy za wizytę i polecamy się na przyszłość. Zmieniamy nasze dania dosyć często, mam nadzieję że następnym razem uda nam się Państwa zaskoczyć czymś nowym :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

W Radomiu czas spędzam okazjonalnie odwiedzając przyjaciół i rodzinę. Miejsca, które odwiedzaliśmy na ogół albo szybko znikały z mapy gastronomicznej Radomia albo oferowały nierówną jakość. Od kiedy Kraft pojawił się w Radomiu jest miejsce by zjeść zawsze doskonale przygotowane dania, napić się dobrej jakości drinków i mieć pewność, że ta jakość będzie taka sama przy następnej wizycie. Lokalizacja pozwala na połączenie rodzinnego obiad ze spacerem po Radomskim deptaku. Sam lokal daje możliwość organizacji kolacji w gronie rodziny jak również większego spotkania lub imprezy okolicznościowej. Ogródek przed lokalem sprawdza się na wieczorną posiadówkę z przyjaciółmi a Pizza ze specjalnie instalowanego tu włoskiego pieca daje okazję zjedzeni prawdziwej Neapolitańskiej Pizzy. Jak będziecie w Radomiu, nie możecie ominąć tego miejsca! Polecam w 100%.

1  Dziękujemy, Daniel C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MateuszNowak, Owner, Kraft BistroOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2017

Bardzo dziękujemy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Kraft Bistro — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Radom, Mazowieckie
 

Byłeś(-aś) w Kraft Bistro? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem