Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Cena nieadekwatna do jakosci ”
Hotel Iskra — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 7 dodatkowych witryn!
Hotel Iskra
Miejsce nr 5 wśród 10 hoteli w Radomiu
Zrecenzowano 11 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Niestety nie polecam. Dziurawe prześcieradło i ręczniki. Pelno plam na tapicerce łóżka. Brak klimatyzacji w pokoju. Za drogo jak na takie warunki. Niestety nie polecam ale tez nie ma za dużego wyboru w Radomiu .

Data pobytu: lipcu 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Cezary O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Iskra_Radom, Dyrektor generalny, Hotel IskraOdpowiedź udzielona 17 lipca 2017

Szanowny Panie Cezary, Dziękuję, za wybór oferty Hotelu Iskra. Przykro mi, że nie udało się nam sprostać Pana oczekiwaniom. Systematycznie pracujemy nad jakością naszych usług. Pana uwagi są dla mnie bardzo cenne. Przeprowadziłam już indywidualną rozmowę z pokojową odpowiedzialną za pokój, w którym Pan przebywał. Żałuję, że nie dotarły nowe łóżka przed Pana wizytą w naszym hotelu. W chwili obecnej jakość pościeli i łóżka jest bez zarzutu. Pozdrawiam serdecznie. Iwona Makowska, dyrektor hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (30)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 30 recenzji

Zrecenzowano 22 listopada 2016

Doskonały obiekt, w jeszcze lepszej cenie. Obsługa jest miła i profesjonalna, doskonała lokalizacja w centrum Radomia. Dobre miejsce na zatrzymanie się w podróży służbowej jak i turystycznej. Gorąco polecam

  • Data pobytu: listopadzie 2016, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, pawel529
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Iskra_Radom, Dyrektor generalny, Hotel IskraOdpowiedź udzielona 23 listopada 2016

Dzień dobry Panie Pawle, Było nam bardzo miło Pana gościć w Hotelu Iskra. Dziękuję serdecznie za polecenie usług naszego hotelu innym gościom. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do Hotelu Iskra podczas kolejnej wizyty w Radomiu. Iwona Makowska, dyrektor hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 listopada 2016

Do jednych z zalet hotelu należy jego położenie: blisko i do dworca zarówno kolejowego, jak i autobusowego, a także do centrum miasta. Drugą zaletą jest obsługa hotelu, a przede wszystkim pracownice recepcji z którymi ma się najczęściej kontakt. Są bardzo życzliwe, uśmiechnięte, pomocne. To stwarza miłą atmosferę hotelu. Sam pokój jest bardzo przeciętny, wyposażenie nie jest najnowsze, ale w dobrym stanie, plusem jest woda mineralna w pokoju, informacje o wydarzeniach kulturalnych w mieście , możliwość wypożyczenia czajnika, suszarki do włosów. W łazience kosmetyki. Bardzo dobra cena (70 zł za jedynkę przez stronę hotelową).Warto brać śniadanie (20 zł), jest bogaty bufet. W restauracji smaczny i bardzo obfity lunch (zupa +drugie danie za 16 zł.).

Data pobytu: październiku 2016
Dziękujemy, fruzia783
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Iskra_Radom, Dyrektor generalny, Hotel IskraOdpowiedź udzielona 8 listopada 2016

Dzień dobry, Dziękujemy za wybór oferty Hotelu Iskra i wystawienie swojej oceny. Cieszymy się, że poziom obsługi zyskał Pani szczególną przychylność. Staramy się sprostać oczekiwaniom naszych gości, cały czas pracujemy nad poprawą standardu naszych usług. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie do naszego Hotelu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 października 2016 z urządzeń przenośnych

Hotel z czasów PRL, czysto, ale wyposażenie zniszczone, nie oczekuj zbyt wiele po tym hotelu, obsługa miła, śniadanie przeciętne, dobra lokalizacja, ale za to głośno rano - przy ruchliwej ulicy. Słabo wygłuszony wszystko słychać co się dzieje za ścianą i na korytarzu.

Data pobytu: październiku 2016, podróż służbowa
Dziękujemy, Andrzej J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Iskra_Radom, Dyrektor generalny, Hotel IskraOdpowiedź udzielona 28 października 2016

Szanowny Panie Andrzeju, Bardzo dziękujemy za opinię pozostawioną na portalu. Z uwagą przeczytaliśmy wszystkie informacje i Pana odczucia związane z pobytem w Hotelu Iskra. Są one dla nas cenne, gdyż zależy nam na ciągłym doskonaleniu i podnoszeniu standardu obsługi Gości. Pracujemy nad ciągłym udoskonalaniem naszych usług. Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 października 2016 z urządzeń przenośnych

Ten hotel to powrót do czasów PRL ... radio firmy Ada, małe pojedyncze łóżka, bardziej dla dzieci niż osoby dorosłej. Żaluzje w oknach metalowe, stare, zakurzone powykręcane. Pokoje wyglądają bardziej jak muzea w którym sa eksponaty dawnych czasów. Meble stare, uszkodzone. Pęknięta umywalka w łazience. Jeszcze jedno :) lepiej wchodzić po schodach niz jeździć winda :)

Data pobytu: październiku 2016
Dziękujemy, Marcin D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Iskra_Radom, Dyrektor generalny, Hotel IskraOdpowiedź udzielona 24 października 2016

Szanowny Panie Marcinie, Dziękuję za pozostawioną opinię. Staramy się żeby nasi goście byli zadowoleni i ciągle pracujemy nad poprawą naszych standardów. Poważnie potraktowałam Pana uwagi i podjęłam działa celem wyjaśnienia zaistniałej sytuacji. Pozdrawiam serdecznie, Iwona Makowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Radom)
w odległości 1,3 km
Lesny Dwor
Lesny Dwor
Nr 1 z 10 w lokalizacji Radom
Liczba recenzji: 66
w odległości 0,8 km
Europejski Boutique Hotel
Europejski Boutique Hotel
Nr 2 z 10 w lokalizacji Radom
Liczba recenzji: 34
w odległości 0,3 km
Hotel Glass
Hotel Glass
Nr 6 z 10 w lokalizacji Radom
Liczba recenzji: 22
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 1,1 km
Hotel TM
Hotel TM
Nr 4 z 10 w lokalizacji Radom
Liczba recenzji: 17
w odległości 0,6 km
Nie umieszczono zdjęcia
Hotel Gromada Radom II
Nr 7 z 10 w lokalizacji Radom
Liczba recenzji: 28
w odległości 0,2 km
Hotel Poniatowski
Hotel Poniatowski
Nr 3 z 10 w lokalizacji Radom
Liczba recenzji: 21
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Hotel Iskra? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Hotel Iskra — dodatkowe informacje

Adres: Planty 4, Radom, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Centralna > Mazowieckie > Radom
Udogodnienia:
Bar/salon Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Miejsce nr 5 wśród 10 hoteli w Radomiu
Zakres cen: 107 zł–157 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Hotel Iskra 3*
Liczba pokoi: 50
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm TripOnline SA, Booking.com, Hotels.com i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Hotel Iskra. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem