Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Lesny Dwor(Radom)
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Agoda.com
Zobacz ofertę
Booking.com
Zobacz ofertę
Booking.com
Zobacz ofertę
Booking.com
Zobacz ofertę
Booking.com
Zobacz ofertę
Booking.com
Zobacz ofertę
Recenzje (37)
Filtruj recenzje
37 wyniki
Oceny podróżnych
9
14
9
5
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
9
14
9
5
0
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 37 recenzji
Zrecenzowano 2 listopada 2016

Do jednych z zalet hotelu należy jego położenie: blisko i do dworca zarówno kolejowego, jak i autobusowego, a także do centrum miasta. Drugą zaletą jest obsługa hotelu, a przede wszystkim pracownice recepcji z którymi ma się najczęściej kontakt. Są bardzo życzliwe, uśmiechnięte, pomocne. To stwarza miłą atmosferę hotelu. Sam pokój jest bardzo przeciętny, wyposażenie nie jest najnowsze, ale w dobrym stanie, plusem jest woda mineralna w pokoju, informacje o wydarzeniach kulturalnych w mieście , możliwość wypożyczenia czajnika, suszarki do włosów. W łazience kosmetyki. Bardzo dobra cena (70 zł za jedynkę przez stronę hotelową).Warto brać śniadanie (20 zł), jest bogaty bufet. W restauracji smaczny i bardzo obfity lunch (zupa +drugie danie za 16 zł.).

Data pobytu: październik 2016
Dziękujemy, fruzia783
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Iskra_Radom, Dyrektor generalny, Hotel IskraOdpowiedź udzielona 8 listopada 2016

Dzień dobry, Dziękujemy za wybór oferty Hotelu Iskra i wystawienie swojej oceny. Cieszymy się, że poziom obsługi zyskał Pani szczególną przychylność. Staramy się sprostać oczekiwaniom naszych gości, cały czas pracujemy nad poprawą standardu naszych usług. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie do naszego Hotelu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 października 2016 z urządzeń przenośnych

Hotel z czasów PRL, czysto, ale wyposażenie zniszczone, nie oczekuj zbyt wiele po tym hotelu, obsługa miła, śniadanie przeciętne, dobra lokalizacja, ale za to głośno rano - przy ruchliwej ulicy. Słabo wygłuszony wszystko słychać co się dzieje za ścianą i na korytarzu.

Data pobytu: październik 2016, podróż służbowa
Dziękujemy, Andrzej J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Iskra_Radom, Dyrektor generalny, Hotel IskraOdpowiedź udzielona 28 października 2016

Szanowny Panie Andrzeju, Bardzo dziękujemy za opinię pozostawioną na portalu. Z uwagą przeczytaliśmy wszystkie informacje i Pana odczucia związane z pobytem w Hotelu Iskra. Są one dla nas cenne, gdyż zależy nam na ciągłym doskonaleniu i podnoszeniu standardu obsługi Gości. Pracujemy nad ciągłym udoskonalaniem naszych usług. Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 października 2016 z urządzeń przenośnych

Ten hotel to powrót do czasów PRL ... radio firmy Ada, małe pojedyncze łóżka, bardziej dla dzieci niż osoby dorosłej. Żaluzje w oknach metalowe, stare, zakurzone powykręcane. Pokoje wyglądają bardziej jak muzea w którym sa eksponaty dawnych czasów. Meble stare, uszkodzone. Pęknięta umywalka w łazience. Jeszcze jedno :) lepiej wchodzić po schodach niz jeździć winda :)

Data pobytu: październik 2016
Dziękujemy, Marcin D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Iskra_Radom, Dyrektor generalny, Hotel IskraOdpowiedź udzielona 24 października 2016

Szanowny Panie Marcinie, Dziękuję za pozostawioną opinię. Staramy się żeby nasi goście byli zadowoleni i ciągle pracujemy nad poprawą naszych standardów. Poważnie potraktowałam Pana uwagi i podjęłam działa celem wyjaśnienia zaistniałej sytuacji. Pozdrawiam serdecznie, Iwona Makowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 października 2016 z urządzeń przenośnych

Czysto i przyjemnie. Dogodne a lokalizacja. Pierwszy hotel w moim życiu w którym cena na recepcji była wyższa niż na portalach :). Bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Polecam wszystkim szukającym dobrego noclegu za niewygorowana cenę.

Data pobytu: październik 2016, podróż służbowa
Dziękujemy, Imelia I
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Iskra_Radom, Dyrektor generalny, Hotel IskraOdpowiedź udzielona 18 października 2016

Dzień dobry, Dziękuję za wybór oferty Hotelu Iskra i wystawienie recenzji. Staramy się żeby nasi goście byli zadowoleni i ciągle pracujemy nad poprawą naszych standardów. Jest nam niezmiernie miło jak nasi goście to zauważają. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do naszego hotelu przy każdym pobycie w Radomiu. Iwona Makowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 października 2016

Hotel w doskonałej lokalizacji, bardzo blisko centrum. Może nie luksusowy ale bardzo czysty i zadbany a to jest dla mnie istotne. Obsługa DOSKONAŁA ! Kolejne pobyty również w Iskrze. Znajomi zajmujący inne pokoje również byli zadowoleni z pobytu. No i cena także była atrakcyjna.

  • Data pobytu: październik 2016, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, katarzynadudek7
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Iskra_Radom, Dyrektor generalny, Hotel IskraOdpowiedź udzielona 14 października 2016

Szanowna Pani Katarzyno, Z wielką przyjemnością przeczytałam Pani opinię na temat hotelu, którym mam przyjemność zarządzać. Cieszę się, że czuła się Pani u nas dobrze i zwróciła Pani uwagę na obsługę. Dokładamy wszyscy wszelkich starań, aby każdy gość Hotelu Iskra czuł się wyjątkowo. Przychodzi nam to łatwo, ponieważ hotelarstwo to nasza pasja. Pozdrawiam serdecznie. Do zobaczenia w Hotelu Iskra. Iwona Makowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji