Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“so so”
Restauracja Oskoma — recenzja

Restauracja Oskoma
Nr 62 wśród 1 085 Restauracje (Poznań)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 4 USD - 25 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

ja na twarz nie padłem a oczekiwałbym tego po cenach. porcje baardzo małe. nie mam jakoś ochoty na powrót

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, krzysztofdrabowicz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (100)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 100 recenzji

Zrecenzowano 23 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Jedna z najlepszych restauracji w Poznaniu! Przepyszny stek oraz wyśmienity tatar. Gorąco wszystkim polecam

Termin wizyty: wrzesień 2018
1  Dziękujemy, jedras135
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Zdecydowanie wizytówka Poznania, świetne przemyślane dania, żadnych wpadek wszystko dograne tak jak ma być. Zawsze na poczekadełko otrzymujemy pyszny chleb wraz z masłem. Świetna obsługa. Nasza ulubiona restauracja w mieście.

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, sadysta
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Rewelacyjna kuchnia i niecodzienne pomysły na dania. Świetne połączenie smaków . Bardzo miła i mega profesjonalna obsługa.
Polecamy gorąco!

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, marcinbH5629CV
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Miły lokal, obsługa bardzo pomocna, spory wybór win . Żebro ciekawie przyrządzone, świetny smak i pasujące dodatki. Restauracja raczej na spokojną kolacja niż na szybki posiłek który można zjeść 100 m dalej i sporo taniej. Jednak klimat i spokój się broni :-)

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, Ssiwek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Oskoma — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Oskoma? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem