Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Pani Karolina Dąbrowska - Wzgórze św. Wojciecha

Pani Karolina świetnie dała sobie radę z oprowadzeniem bardzo licznej grupy (osoby oprowadzane... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu
Barbara K
Przechadzki: Wzgórze Św.Wojciecha (15.09.2019) - Poznań

Cudowna przechadzka po Poznaniu z udziałem niesamowitej Pani przewodnik: Karoliny... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu
Ane E
Przeczytaj wszystkie recenzje (63)
  
Recenzje (63)
Filtruj recenzje
63 wyniki
Oceny podróżnych
60
3
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
60
3
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 63 recenzji
Zrecenzowano: 23 lipca 2019

Chodzę tą ulicą często, a wielu rzeczy o niej nie wiedziałam. Pani Karolina w ciekawy sposób przybliżyła mi historię tej ulicy i powiedziała o miejscach wartych uwagi. Ponad dwie godziny ciekawie spędzone. Wycieczka dobrze zorganizowana, dla młodych i starszych. Przechadzka zakończona słodkim poczęstunkiem, konkursem z nagrodami i filmem. Rewelacyjna. Na pewno jeszcze wezmę udział w wycieczkach zorganizowanych przez Panią Karolinę.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Izab1791
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karolina D, Właściciel, Profesjonalny Przewodnik po Poznaniu Private ToursOdpowiedź udzielona 1 tydzień temu

Droga/i Izab1791, to prawda - ulica Garbary skrywa wiele tajemnic. Cieszę się, że udało nam się wspólnie odkryć część z nich. Dobra organizacja to jedno, ale współpracujący z przewodnikiem turyści to prawdziwa tajemnica sukcesu wycieczki. Dziękuję i zapraszam na kolejne spacery po stolicy Wielkopolski! KDW

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lipca 2019

Pani Karolina bardzo duża wiedza którą potrafi wspaniale i w interesujący sposób przekazać innymi.
Dziękuję bardzo za niedzielne spotkanie.. Napewno pojawię się na następnych wycieczkach . Polecam spacery z Panią Karoliną !

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, DanutaM357
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karolina D, Właściciel, Profesjonalny Przewodnik po Poznaniu Private ToursOdpowiedź udzielona 1 tydzień temu

Szanowna Pani Danuto, historia to moja pasja. Odkrywanie tajemnic Poznania przed tak wdzięcznymi słuchaczami jak uczestnicy Przechadzki po placu Kolegiackim to prawdziwy zaszczyt i przyjemność! Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Dwa razy miałem okazję wziąć udział w w wycieczkach po Poznaniu z Panią Karoliną i w obu przypadkach to były wyjątkowe spotkania z historią. Dysponując bogatą wiedzą, opowiadała z humorem i duża swoboda sprawiając, że wspólny spacer zamienił się w pasjonująca wędrówkę przez dziesięciolecia. Gorąco polecam!

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2018
Dziękujemy, Michał G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karolina D, Właściciel, Profesjonalny Przewodnik po Poznaniu Private ToursOdpowiedź udzielona 12 kwietnia 2019

Drogi Panie Michale, dziękuję za miłe słowa. Zapraszam na kolejne wspólne spacery przez dziesięciolecia:) Pozdrawiam serdecznie! KDW

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pani Karolina pomogła mi w umileniu czasu i pobytu w Poznaniu moim przyjezdnym gościom. W skrócie lecz ciekawie przybliżyła historię Poznania w Katedrze a następnie podczas spaceru na Starym Rynku. Dziękujemy bardzo

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
1  Dziękujemy, Jola B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karolina D, Właściciel, Profesjonalny Przewodnik po Poznaniu Private ToursOdpowiedź udzielona 12 kwietnia 2019

Szanowna Pani, oprowadzanie Pani gości było dla mnie zaszczytem i przyjemnością. Miło mi słyszeć, iż wycieczka przyczyniła się do umilenia ich pobytu w Poznaniu, pozdrawiam KDW

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 marca 2019

Bardzo interesująca wycieczka! Pani Karolina bardzo ciekawie i przystępnie powiadała o postaciach kobiet, których dotyczyła przechadzka. Ogromna wiedza i profesjonalizm. Widać i słychać że Pani Karolina pracuje z pasją, dzięki czemu bardzo przyjemnie słucha się snutych opowieści. Bardzo dziękujemy za miłe wspólne niedzielne spacerowanie!

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Anna R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karolina D, Właściciel, Profesjonalny Przewodnik po Poznaniu Private ToursOdpowiedź udzielona 14 marca 2019

Droga Anno, jako przewodnik staram się jak najczęściej schodzić z utartych szlaków, szukać nowych tematów, wyzwań. Przechadzka Śladami Kobiet była jednym z tych spacerów, który był, także dla mnie, odkrywaniem nowych historii. Cieszę się, że opowieści o wspaniałych bohaterkach ul. Święty Marcin tak bardzo się podobały! Pozdrawiam, Karolina Dąbrowska-Wiśniewska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji