Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Serwis”
Zielona Weranda — recenzja

Zielona Weranda
Nr 43 wśród 1 084 Restauracje (Poznań)
Zakres cen: 5 USD - 20 USD
Kuchnie: Międzynarodowa
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Romantyczny, Spotkania biznesowe, Rodziny z dziećmi
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Ogródek, Rezerwacje, Na wynos
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019

Witam
Byliśmy kilka dni temu z rodziną, pierwsze wrażenie jest bardzo nie przyjemne.
Przy prawie pustym lokalu, musieliśmy czekać na Napoje około 30 minut, a jedzenie ogólnie czekaliśmy około 40 minut od momentu zamówienia.
Wszystko jest do wytłumaczenia, tylko nie w momencie kiedy kucharze grupą chodzą na faje( co bardzo dobrze widać kiedy chodzą przez ogródek) i nie w tym momencie kiedy stolik z kolegami kelnera jest obsługiwany w 5 minut.
Przepraszam najmocniej. Zero hejtu.
Nie jest tanio, chcemy przychodzić i mieć odpowiedni serwis.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Stachoigessa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Justyna M, Kierownik ds. gości, Zielona WerandaOdpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu

Stachoigessa
Serdecznie dziękujemy za zwrócenie uwagi i opisanie Twoich spostrzeżeń. Absolutnie zajmujemy się na bieżąco jakością naszego serwisu. Zapraszamy do nas ponownie <3.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (356)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

23 z 27 wśród 356 recenzji

Zrecenzowano 28 sierpnia 2019

Jajecznica z pól-suszonym pomidorami w towarzystwie białej herbaty tworzy bardzo przyjemny dla podniebienia zestaw w karcie dań Zielonej Werandy. Było to nasze ulubione śniadaniowe miejsce w trakcie tygodniowego pobytu w Poznaniu. Polecam z pełnym przekonaniem. Mają tam też doskonałe serniki i szarlotki (tylko tych ciast próbowałem). Do tego dorzucić należy kilka słów o przemiłej, dyskretnej obsłudze oraz sympatycznej na oko, co także nie bez znaczenia, klienteli. Można tu przyjść z rodziną, przyjacielem albo po prostu z książką. Otoczenie tonie w zieleni, na stolikach świeże cięte kwiaty. Jest i zielono, i kolorowo zarazem - ale w łagodny dla oczu sposób. Idealne miejsce do odpoczynku od ulicznego zgiełku w samym środku miasta. Jeśli jeszcze będę w Poznaniu - pierwsze kroki skieruję właśnie tam.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, druga_strona_lustra
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Justyna M, Kierownik ds. PR, Zielona WerandaOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Wspaniała rekomendacja :) Tak właśnie u nas jest. Dziękujemy za recenzje i oczywiście zapraszamy ponownie <3

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Świetna wkładka sezonowa, wszystko było świeże, smaczne i lekkie! Rewelacja! Polecam zwłaszcza w sezonie letnim, gdy można posiedzieć w tym pięknym ogródku.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 485kingac
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Justyna M, Kierownik ds. gości, Zielona WerandaOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Serdecznie zapraszamy do naszego ogródka ponownie i dziękujemy za przemiłą recenzję <3

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 sierpnia 2019

Kolejna moja wizyta w tym pięknym miejscu i jak zwykle jestem bardzo zadowolona! Jedzenie pyszne, tym razem padło na burgera- mięso soczyste i idealnie wysmażone <3 koleżanki zamówiły bardziej fit i poszły w sałatki- bardzo duże i smaczne plus ten sos vineigrette!!!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, JxUxLxA
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Justyna M, Kierownik ds. gości, Zielona WerandaOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Niezwykle miło jest nam to słyszeć. Dziękujemy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019

Nie była to moja pierwsza wizyta tutaj, bo uwielbiam tu wracać.

Ciężko się zdecydować, ale wybrałam sałatkę iberyjską (vege) oraz arbuzową lemoniadę. Sałatka obłędna! Ten kozi ser i moje ulubione orzechy włoskie - cudo! Do tego pomarańcza buraki, sałata i ten wasz wspaniały vinegrette

Polecam

Ps: szacunek za metalowe rurki do napojów

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, czarna_ciemnosc
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Justyna M, Kierownik ds. gości, Zielona WerandaOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Serdecznie dziękujemy :)
Zapraszamy ponownie :D

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Zielona Weranda — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w Zielona Weranda? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem