Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Najlepsze sałatki w Poznaniu 💚”
Zielona Weranda — recenzja

Zielona Weranda
Nr 45 wśród 1 083 Restauracje (Poznań)
Zakres cen: 5 USD - 20 USD
Kuchnie: Międzynarodowa
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Spotkania biznesowe, Rodziny z dziećmi, Romantyczny
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Ogródek, Rezerwacje, Na wynos
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019

Nie była to moja pierwsza wizyta tutaj, bo uwielbiam tu wracać.

Ciężko się zdecydować, ale wybrałam sałatkę iberyjską (vege) oraz arbuzową lemoniadę. Sałatka obłędna! Ten kozi ser i moje ulubione orzechy włoskie - cudo! Do tego pomarańcza buraki, sałata i ten wasz wspaniały vinegrette

Polecam

Ps: szacunek za metalowe rurki do napojów

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, czarna_ciemnosc
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Justyna M, Kierownik ds. gości, Zielona WerandaOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Serdecznie dziękujemy :)
Zapraszamy ponownie :D

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (353)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

24 z 28 wśród 353 recenzji

Zrecenzowano 22 sierpnia 2019

Zamówiliśmy burgera oraz makaron z krewetkami i sałatkę cezar.
Mieso od burgera przesuszone. Bułka miękka. Makaron tłusty bez smaku. Krewetki roelwniez bez smaku. Kurczak również przesuszony. Za duża ilość sałaty.

Termin wizyty: lipiec 2019
2  Dziękujemy, Marcin S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Justyna M, Kierownik ds. gości, Zielona WerandaOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Panie Marcinie przykro słyszeć nam o Pana niezadowoleniu. Jesteśmy pewni, że zgłoszone na na miejscu reklamację rozwiązalibyśmy w satysfakcjonujący sposób. Serdecznie zachęcamy do odwiedzin i zweryfikowania swoich doznań. Zapewniamy, iż przykładamy najwyższą staranność do zadowolenia naszych gości.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Miejsce bardzo urokliwe. Można posiedzieć, odpocząć i wypić pyszną herbatę i zjeść np. smaczny tatar.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Marta H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Justyna M, Kierownik ds. gości, Zielona WerandaOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Dziękujemy za recenzję :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Urokliwe miejsce z pięknym wystrojem i dekoracjami. Ukryty ogród to idealne miejsce na odpoczynek. Oprócz pysznych sałat i dań głównych są też desery. Po obiedzie skusiliśmy się na brownie i nie żałowaliśmy, zdecydowanie najlepsze jakie kiedykolwiek jadłam. Polecam wszystkim!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, rarlusia_
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Justyna M, Kierownik ds. gości, Zielona WerandaOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Miło czytać Pani recenzję :) Serdecznie dziękujemy i zapraszamy ponownie <3

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2019

Wybraliśmy się z przyjaciółmi na obiad, pyszne sałatki i niezapomniane drinki w ogrodzie niesamowity klimat, zdecydowanie polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, dariad909090
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Justyna M, Kierownik ds. gości, Zielona WerandaOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Serdecznie dziękujemy za rekomendację :) Zdecydowanie polecamy się <3

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Zielona Weranda — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w Zielona Weranda? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem