Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Magiczny ogród”
Weranda Caffe — recenzja

Weranda Caffe
Nr 30 wśród 1 085 Restauracje (Poznań)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Kawiarnia
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Doskonałe miejsce na śniadanie. Zamówiliśmy tosty, grube na dwa palce, z chleba wypiekanego na miejscu - pyszne. Nie mógłbym nie wspomnieć o musztardzie podawanej w szklanej butelce - idealny dodatek do tego dania. Tytułowy ogród na tyłach restauracji to perełka. Otaczająca ogród zieleń i kameralny charakter tego miejsca pozostawia za sobą chęć do następnych odwiedzin.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 385mariuszz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Justyna M, Kierownik ds. gości, Weranda CaffeOdpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu

Serdecznie dziękujemy za przemiłą recenzję. Zapraszamy <3

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (891)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

6 z 10 wśród 893 recenzji

Zrecenzowano 28 sierpnia 2019

Weranda we wszystkich trzech poznańskich odsłonach sprawdza się znakomicie w upalne wakacyjne dni. Lokal przy Świętosławskiej odwiedziliśmy jako pierwszy. Wszystko, co nam zaserwowano, było znakomite: zarówno sernik, jak i szarlotka, o pysznej białej herbacie nie wspominając. Idealne miejsce dla osób ceniących sobie miły anturaż (wszystko tonie w zieleni, na stołach świeże cięte kwiaty), spokój i sympatyczną oraz dyskretną obsługę. Wszystko na świetnym, europejskim poziomie. Myślę, że niejedna polska metropolia mogłaby Poznaniowi pozazdrościć podobnych lokali.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, druga_strona_lustra
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Justyna M, Kierownik ds. gości, Weranda CaffeOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Serdecznie dziękujemy za przemiłą recenzję :)
Oczywiście z radością zapraszamy na kolejne wizyty.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019

Fajny klimat, kwiaty i zieleń oraz klimat werandy. Przy starówce. Z ulicy nie widać, że po przejściu przez kawiarnię jest dalsza część o wspaniałym klimacie. Lody, ciastka oraz kawa smaczne. Obsługą bardzo miła i szybka.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, majaprzybylska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Justyna M, Kierownik ds. gości, Weranda CaffeOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Tak jak Pani napisała :) cieszymy się kiedy goście odkrywają nasz ogródek :) Dziękujemy za recenzję i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Z całego serca polecam tą restaurację/ kawiarnię. Uroczy ogródek i wnętrze lokalu. Bardzo dobra lemoniada, kawka i szarlotka na ciepło z lodami.... nidbo w gębie poprostu.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, H2980BWbarbarab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Justyna M, Kierownik ds. gości, Weranda CaffeOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Dziękujemy :) zgadzamy się absolutnie i pozdrawiamy <3

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Od wejścia zaczarował nas wystrój Werandy ale deser nas również nie zawiódł. Przepyszny Daquas podany z sezonowymi owocami - poezja !!! Dobra kawa i miła obsługa która opowiedziała nam o deserach. Naprawdę warto !!!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, monikac292
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Justyna M, Kierownik ds. gości, Weranda CaffeOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Serdecznie dziękujemy za recenzję i polecenie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Weranda Caffe — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w Weranda Caffe? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem