Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nie polecam”

Restauracja Papierówka
Nr 35 wśród 1 085 Restauracje (Poznań)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 4 USD
Kuchnie: Polska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Piękny widok, Rodziny z dziećmi
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Rezerwacje
Zrecenzowano 4 września 2019

Najgorsze poliki wołowe jakie jadlem. Żona też nie była zachwycona jedzeniem. Beza nie rozpływała się w ustach. Ciasto dnia chyba z przed tygodnia. Obsługa miła i pomocna. Kucharz do wymiany.

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, 88jedrzejm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aneta D, Właściciel, Restauracja PapierówkaOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Bardzo dziękujemy za Pana opinię choć niestety przykrą dla nas. Niemniej jednak chcielibyśmy przedyskutować z personelem Pana uwagi. Czy może przybliżyć nam Pan kiedy był u nas na kolacji? Będzie nam łatwiej znaleźć "słaby punkt".

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (483)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

8 z 12 wśród 483 recenzji

Zrecenzowano 1 września 2019

30 sierpnia 2019 mieliśmy w tej świetnej restauracji nasze wegańskie wesele. Było cudownie i smacznie. Wszyscy goście byli bardzo zadowolenie i wręcz zachwyceni wystrojem, jakością obsługi i smakiem potraw. Bardzo dziękujemy kochani, za to piękne przyjęcie. Wszystko było super. Robicie chyba najlepsze wegańskie jedzenie w całym Poznaniu. Nie zapomnimy tego dnia do końca życia.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Piotr T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 lipca 2019

Wybrałam się na kolację z koleżankami. Lokal był dość pusty, 3-4 zajęte stoliki, mimo to na drinki czekałyśmy dobre 20 minut, na jedzenie ponad 1h. Kelnerka pojawiała się przy stoliku tylko przy okazji przyjęcia zamówienia czy przyniesienia zamówienia. W miedzy czasie trudno nam było chociażby domówić napoje. Drinki bardzo kiepskie, mohito smakowało jak woda z limonką. Jedzenie nam NIE smakowało. Specjalność lokalu, kaczka, bardzo mnie rozczarowała. Koleżanki również nie były zadowolone ze swoich dań. Na pewno tam nie wrócimy.

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Aniuch
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam kaczkę bo jest przepyszna A na starter boczek - tylko brzmi tłuste ale faktycznie jest przepyszny i bardzo delikatny. Nie wiem jak jest przyrządzone ale to prawdziwe niebo <3

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Mizeranda
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 maja 2019

Witam,miałam niestety "przyjemność" zjeść obiad w tej restauracji,jedzenie jeszcze się obroni,choć porcje małe,ceny zbyt wysokie,zachowanie co niektórych pracowników też pozostawia wiele do życzenia,szczególnie nie spodobało mi się zachowanie Pani menadżer,strasznie pyskata,co ja jako klient nie muszę słuchać jak podniesionym głosem kogoś opierdziela.Zwyczajnie człowiek nie wie czy ma zjeść do końca,czy wyjść z lokalu.Polecam właścicielom przeprowadzić rozmowę z pracownikiem,bo jak zauważyłam nie tylko mi się to nie podobało.

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
5  Dziękujemy, Monika1223
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aneta D, Właściciel, Restauracja PapierówkaOdpowiedź udzielona 21 maja 2019

Dziękuję za Pani opinię choć bardzo przykrą. A mogę wiedzieć kiedy była Pani u nas?

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Papierówka — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Papierówka? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem