Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (953)
Filtruj recenzje
953 wyniki
Oceny podróżnych
591
258
64
26
14
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
591
258
64
26
14
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 953 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajny hotel na starym mieście, wszędzie blisko. Pierwszy raz w życiu wychodziliśmy z pokoju, żeby posiedzieć w lobby - napić się kawy (darmowa z dobrej klasy maszyny w lobby, usiąść w miłej przestrzeni, przejrzeć albumy poustawiane na półkach. Otwarte i przytulne jednocześnie. Skandynawski praktyczny styl, zero sztywności, swoboda i profesjonalna obsługa. Na pewno tu wrócimy. Aha - dobre jedzenie w hotelowej knajpie.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 315bartoszz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Beta_Hanna, Dyrektor generalny, PURO Poznań Stare MiastoOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Dzień dobry
Serdecznie dziękuję za podzielenie się wrażeniami po pobycie w PURO. Jest mi bardzo miło słyszeć że PURO wyrwało na Państwu tak pozytywne wrażenie. Szczególnie cieszą komplementy pod adresem obsługi, atmosfery, wystroju. Koncept PURO został stworzony, właśnie po to, aby nasi Goście czuli się swobodnie w nieformalnej, przyjaznej atmosferze w pięknych wnętrzach, które sprzyjają relaksowi. Bezpłatne gorące napoje z ekspresu w lobby to niespotykany a jakże miły benefit.
W imieniu Szefa Kuchni dziękuję bardzo za pochwały pod adresem kuchni jaką serwujemy w naszej restauracji. Zgadzam się, Nifty No 20 to wyjątkowe, klimatyczne miejsce, które ma wielu zwolenników naszych dań, tworzonych z pasją smacznych, prostych z regionalnymi nutami.
Zapraszam do PURO, z przyjemnością będziemy gościć Państwa ponownie.
Serdecznie pozdrawiam w imieniu własnym oraz całego Zespołu
Hanna

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Nowoczesny, wygodny i czysty pokój. Przyjemny obsługa i ciekawy wystrój. Bardzo dobra lokalizacja. Minusem były: brak możliwości wyłączenia klimatyzacji, trochę za twarde łóżko i przyciężkawa pościel. Zaporowa cena śniadania (65 zł od osoby!).

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, emdudi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Beta_Hanna, Dyrektor generalny, PURO Poznań Stare MiastoOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Dzień dobry
Serdecznie dziękuję za podzielenie się wrażeniami po pobycie w PURO. Dziękuję za wysoką ocenę hotelu jego nowoczesnego stylu, wystroju, wygody i czystości pokoju, świetnej lokalizacji. Dziękuję za uwagi. Mam nadzieję, że będziemy mieć przyjemność gościć Państwa przy okazji kolejnych wizyt w Poznaniu.
Do zobaczenia w PURO
Pozdrawiam w imieniu własnym oraz całego zespołu.
Hanna

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019

Fajny hotel w samym centrum Poznania, miła i pomocna obsługa, przytulne czyste pokoje i smaczne śniadania gdzie każdy znajdzie coś dla siebie, ogólnie jestem bardzo zadowolony i gorąco polecam ten hotel.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, artoi1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Beta_Hanna, Dyrektor generalny, PURO Poznań Stare MiastoOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Dzień dobry
Drogi artoi1
To ogromna radość i przyjemność usłyszeć tak miłe podsumowanie po wizycie w PURO. Dziękuję za wysoką ocenę atmosfery w hotelu, miłej obsługi, lokalizacji, komfort pokoju, śniadanie. Centralne położenie to atut wszystkich hoteli PURO. Zapraszam nie tylko do Poznania, ale również do Wrocławia, Gdańska, Krakowa, tu są dwa hotele, do Łodzi oraz do Warszawy.
Dziękuję za polecanie PURO podróżnym, to bardzo miłe.
Do zobaczenia w PURO
Serdecznie pozdrawiam w imieniu całego Zespołu
Hanna

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Na wejściu hotel robi świetne wrażenie. Lokalizacja i piękny wystrój na 6 z plusem. Natomiast potem pojawiły się niedociągnięcia, których niestety nie mogę pominąć w swojej ocenie. W hotelu takiej klasy oczekuje się, że pokoje będą już dawno czekały na gości, recepcjonista jednak poinformował nas, że jeszcze nie są sprzątnięte i musimy poczekać. Po 10 minutach z łaską dostaliśmy jedną kartę (rezerwowaliśmy 3 pokoje) i że wkrótce dadzą więcej. 6 osób w naprawdę małym pokoju szykująca się do wyjścia? Skazane na porażkę.
Nie zostaliśmy poinformowani ani e-mailowo ani przez obsługę, że w obiekcie odbywa się wesele. Hałas na szczęście nie stanowił problemu, ale odbiło się to na zamknięciu restauracji, nie można nawet było zamówić soku. Szkoda, bo czytałam o niej dobre opinie i chciałam się przekonać.
Do plusów za to zaliczę jeszcze bardzo wygodne łóżka oraz duże ręczniki.
Na koniec dodam, że 70 zł za parking dla gości hotelowych to gruba przesada.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, weronikap552
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Beta_Hanna, Dyrektor generalny, PURO Poznań Stare MiastoOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019

Dzień dobry Pani
Dziękuję za wybór PURO podczas podróżny do Poznania oraz za komentarz. Dziękuję za pochwałę lokalizacji, wystroju, wygody łóżka, miękkich, przytulnych ręczników.
Przepraszam za niedogodności. Pragnę zapewnić, iż pracownik recepcji, miał dobre intencje, chcąc spełnić Państwa oczekiwania, zapewnić pokoje blisko siebie, prosił o chwilkę cierpliwości i rozwiązał sprawę w ciągu 20 minut. Jeśli chodzi o skorzystanie z restauracji, stoliki były przygotowane w sali obok restauracji, dla gości, którzy chcieli zjeść posiłek z naszej karty. Zamówienie można było złożyć również poprzez Room Service do pokoju. Dołożyliśmy wszelkich starań i zaplanowaliśmy wszystko tak, aby impreza nie była kłopotliwa dla gości. Jeszcze raz dziękuję za pobyt i mam nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Państwa ponownie.
Pozdrawiam serdecznie
Hanna

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Hotel godny polecenia. Pokoj komfortowy, bardzo wygodne łóżko, bardzo czysto i cicho. Fajny design hotelu. Doskonala lokalizacja, blisko starego miasta. Jedyny minus to średnie śniadanie. Obsługa hotelu bardzo miła. Polecam

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Betelgeza S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Beta_Hanna, Dyrektor generalny, PURO Poznań Stare MiastoOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019

Dzień dobry
Dziękuję bardzo za polecanie PURO podróżnym, to bardzo miłe. Dziękuję za wyróżnienie komfortu pokoju, wygody Łóżka, czystości, świetnej atmosfery, centralnej lokalizacji, pochwałę designu. Szczególnie dziękuję za docenienie pracowników, którzy dbali o dobre samopoczucie i potrzeby. Dziękuję za pobyt i zapraszam ponownie. Polecam zobaczenie hoteli PURO w innych miastach Polski. PURO Wrocław, Kraków, Łódź czy Warszawa to piękne, wyjątkowe miejsca, które warto poznań.
Do zobaczenia w PURO
Pozdrawiam w imieniu całego Zespołu
Hanna

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji