Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (908)
Filtruj recenzje
908 wyniki
Oceny podróżnych
527
304
44
22
11
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
527
304
44
22
11
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 908 recenzji
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Hotel blisko starówki, super widoki z wyższych pięter. Duży i czysty pokój Junior Suite.
Wieli plus za możliwość korzystania z pokoju Execiutive Louge, gdzie można napić się pysznej kawy, herbaty czy zimnych napojów oraz zjeść smaczne ciasto. Pyszne i urozmaicone śniadania. Przemiła obsługa.
Z małych minusów to szklana ściana łazienki (są rolety żeby się zasłonić od środka, aczkolwiek pomysł mało praktyczny, dość drogi parking)
Rewelacja!!! Gorąco Polecam!!!

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje od 6 piętra w górę mają najładniejszy widok.
Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Lukasz o
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: emichalowska, General Manager, IBB Hotel Andersia Conference & SPAOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019

Drogi Łukaszu, Dziękujemy za rewelacyjną opinię oraz maksymalną ocenę! Dokładnie, w Executive Lounge na naszych Gości czeka nie tylko poczęstunek, ale także przepiękny widok :) W imieniu całego Zespołu IBB Andersia dziękuję i zapraszam ponownie :) Ewa Michałowska – Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

City tour w Poznaniu. Miało nie być daleko od starówki z basenem i sauną. Andersia wszystko to oferuje. Do tego strefę fittnes, pyszne śniadania, lobby bar. Troche problem z parkingiem ale daliśmy rade. Pokój superior naprawdę duży. Obsługa miła ładna i pomocna. Załatwili drobną sprawę w kilka minut. Ciekawe rozwiązanie łazienki. Ma swoje minusy ale też plusu. Nam sie baardzo podobało. POLECAMY

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, kacper_plaza
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: emichalowska, General Manager, IBB Hotel Andersia Conference & SPAOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019

Drogi Panie Kacprze, Dziękujemy za miłą opinię oraz najwyższą ocenę! Niezmiernie miło jest czytać, że spełniliśmy Pana oczekiwania, i że pobyt u nas był bardzo udany :) Nie pozostaje nam nic innego, jak zaprosić Państwa ponownie do IBB Andersia, my już czekamy w pełnej gotowości! Pozdrawiam, Ewa Michałowska – Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Serdecznie polecam ten hotel. Pokoje przestronne, duże i wygodne łóżko, piekna łazienka ze szklanymi drzwiami. Akurat trafiliśmy, gdy jacuzzi było nieczynne, a sam basen bez szału :) Mimo, że spędziliśmy tam tylko jedną noc, był to dobry wybór na początek urlopu. Polecam!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Zooolwik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: emichalowska, General Manager, IBB Hotel Andersia Conference & SPAOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Drogi Zooolwik, Dziękujemy za wybór IBB Andersia, miłą opinię, najwyższą ocenę oraz za polecenie! :) Wygodne łózko to podstawa udanego pobytu w hotelu, cieszymy się, że spełniliśmy Wasze oczekiwania w tej kwestii! Zapraszamy ponownie, może następnym razem na dłużej? :) Pozdrawiam serdecznie, Ewa Michałowska – Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Jeśli jedziesz tu służbowo to ok, bo i tak przyjdziesz tu tylko spać, ale jeśli chcesz spędzić tu romantyczny weekend to poproś o pokój na wyższym piętrze lub z widokiem na Stary Browar. Inaczej będziesz do 21.00 mieć widok na pracujących w biurach na przeciwko ludzi. Pokój był mały i niezbyt wygodny, ale czysty. Łazienka to samo. Nie zdążyłam skorzystać z hotelowych atrakcji typu basen. Śniadania ok.

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, RecenzjeAgnieszki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: emichalowska, General Manager, IBB Hotel Andersia Conference & SPAOdpowiedź udzielona 3 lipca 2019

Droga Pani Agnieszko, Cieszy nas generalna dobra ocena naszego Hotelu, dziękujemy, że poświęciła Pani swój czas na podzielenie się z nami swoją opinią.
Jednak czytając Pani komentarz odnośnie rozmiaru pokoi zaczęłam zastanawiać się, czy na pewno pisze Pani o Hotelu IBB Andersia. Mieszkała Pani w pokoju typu Comfort, których powierzchnia waha się od 26 do 28 m2. Rozumiemy, że mogło wydać się to Pani niewystarczające, jednak w wymogach kategoryzacji hoteli, obiekty 4-gwiazdkowe (takie jak nasz) mają wymaganą minimalną powierzchnię dla pokoi 2-osobowych 16 m2, a więc nasze pokoje są prawie dwa razy większe. Nasze łazienki również są przestronne, a szklane ściany sprawiają wrażenie, że przestrzeń jest jeszcze większa, co zresztą widać na załączonych przez Panią zdjęciach. Ponadto zdjęcia, jak i wszystkie informacje o naszych pokojach, w tym o ich rozmiarach, dostępne są na naszej stronie internetowej, którą szczerze zachęcam do odwiedzenia. Przy następnym pobycie u nas polecam wybór apartamentu o większej powierzchni, tak aby pobyt ten był dla Pani jak najbardziej komfortowy. Mam nadzieję, że będzie również okazja do zrelaksowania się w naszym Wellness :) Pozdrawiam, Ewa Michałowska – Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Przyjechaliśmy do Poznania, aby rodzinnie tj. małym dzieckiem, spędzić majówkę 2019 r. Hotel znajduje sie w dobrej lokalizacji, ok. 10 min. od rynku spacerem. Pokoje schludne, wystrój nowoczesny, łazienka za szklaną szybą (możliwość wykorzystania zasłon), klimatyzacja, żelazko, deska do prasowania, napoje w cenie pokoju, pokój z wykuszem z miejscem do siedzenia i podziwiania panoramy Poznania. Restauracja urządzona nowocześnie, a jednocześnie przytulna. Na śniadaniu duży wybór, jedzenie bardzo smaczne. Sala fitness dobrze wyposażona, strefa wellness ok. Miła obsługa. Podsumowując - polecamy! :-)

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Dominika_1000
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji