Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (785)
Filtruj recenzje
785 wyniki
Oceny podróżnych
378
290
86
20
11
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
378
290
86
20
11
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 785 recenzji
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

To prawda, że renowacja się przyda temu hotelowi bo mocno widać już zużycie . Basenik bardzo malutki i jest to chyba wada Sheratonów. Za to jaki widok z basenu........ Sauna jednoosobowa oddzielnie dla kobiet i mężczyzn i trzeba domagać się podniesienia temperatury. Gdy coś się dzieje, nie można dodzwonić się do Recepcji. W pokojach czysto i wygodne łóżko. Wreszcie się wyspałam bo w innym hotelu łóżko było straszne. Dobre położenie hotelu i miła obsługa.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Fidek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Weronika B, Kierownik ds. PR, Sheraton Poznan HotelOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Droga Fidek, dziękujemy za wizytę w naszym hotelu i pozostawienie recenzji! Strefa Fitness znajduje się na 8 piętrze, co zapewnia przepiękny widok na miasto, który można podziwiać wypoczywając nad basenem czy ćwicząc na siłowni. NIestety, wpływa to na fakt, że przestrzeń jest ograniczona. Cieszymy się, że wyspała się Pani na naszych łóżkach Sheraton Signature Sleep Experience Bed, które są produkowane specjalnie dla naszej sieci Sheraton. Jesteśmy również dumni, że doceniła Pani pracę naszego personelu. Mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie w Poznaniu wybierze Pani również hotel Sheraton. Zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Sheraton ma swoją klasę , niestety budynek nadaje się do renowacji , klimatyzacja śmierdzi , materace już trochę powyginane , wygląd też już z lat 90 . Restauracja w stylu angielskim taka sobie , ale jedzenie ok

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, TomaszBx
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Weronika B, Kierownik ds. PR, Sheraton Poznan HotelOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Drogi Tomaszu, dziękujemy za wybranie naszego hotelu oraz za wszelkie uwagi dotyczące budynku. Cały czas staramy się poprawiać i ulepszać dla naszych Gości, takie komentarze są dla nas bardzo pomocne, abyśmy wiedzieli na co zwracać szczególną uwagę. Mamy nadzieję, ze przy kolejnej wizycie w Poznaniu zdecyduje się na nasz hotel lub na posiłek w którejś z naszych restauracji - niedawno otwartej restauracji Rynek lub restauracji SomePlace Else.
Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019

Polecam ten hotel na pobyt biznesowy i prywatnie. Spędzam tutaj czas służbowo. Jak zawsze hotel trzyma fason. Świetnie, profesjonalnie prowadzony przez poprzedniego i obecnie nową Panią Dyrektor. Wszystko działa sprawnie, z uśmiechem i życzliwością. Pokoje czyściutkie i wygodne, smaczny i obfity bufet śniadaniowy - jestem wegetarianką i tez nie mam powodu do narzekania. Od lat jestem członkiem programu SPG (dzisiaj Bonvoy), dużo podróżuję i znam wiele miejsc na świecie. Z całą odpowiedzialnością mogę polecić ten hotel. Zdecydowanie jest to najlepszy hotel w Poznaniu.
Rachel

Termin pobytu: czerwiec 2019
Dziękujemy, Voyagerr22
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Weronika B, Kierownik ds. PR, Sheraton Poznan HotelOdpowiedź udzielona 30 lipca 2019

Droga Rachel, dziękujemy bardzo za opinię! Cieszymy się, że jest Pani naszą stałą, zadowoloną klientką. Mamy nadzieję, że zawsze podróżując do Poznania pomyśli Pani o naszym hotelu. Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel na pierwszy rzut oka przyjemny miła obsługa, jednakże czym dalej tym gorzej.
Minusy:
- hotel brudny - na podłodze widać plamy, w innych miejscach to samo, wnętrze mocno zmęczone
- łóżko typu kingsize składa się z dwóch materaców...
- parking przy hotelu w promocyjnej cenie 60 zł za dobę w weekend!
- przy łóżkach całe jedno gniazdko dla gości!
- w dzień wyjazdu pani budzi nas o 9 spytać o której wyjeżdżamy, gdzie wcześniej wiedzieliśmy ze doba hotelowa jest do 12
- windy i pokoje na karty które się rozmagnesowują 3 x w ciągu doby

Plusy:
- uprzejma obsługa
- łóżko mimo dwóch materacy było bardzo wygodne
- hotel w dobrym miejscu
- pomimo domniemanych 5 gwiazdek cena nie odstrasza, jednakże musimy tu zwrócić ze Sheraton hotelem 5 gwiazdkowym jest chyba tylko z opinii przed wejściem i ładnego lobby

Hotel polecam z uwagi na dobra lokacje, jednakże w kwestii kosztów mieliśmy okazje gościć już w Poznaniu w lepszych z niższa cena i darmowym parkingiem dla gości.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, lucek777
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Weronika B, Kierownik ds. PR, Sheraton Poznan HotelOdpowiedź udzielona 22 lipca 2019

Drogi Lucek777,
Dziękujemy bardzo na poświęcenie czasu oraz zostawienie opini.
Bardzo nam miło, że praca naszej obsługi, oraz nasze łóżka spełniły Pańskie oczekiwania.
Dziękujemy za zwrócenie uwagi na punkty, które powinniśmy poprawić, aby powiększyć zadowolenie naszych Gości. Dokładamy wszelkich starań, aby cały nasz budynek, mimo wieku, był czysty i w 100% sprawny. Nasz hotel jest w trakcie renowacji. Mimo, że jest to długi proces, mamy nadzieję, że przy kolejnych wizytach zauważy Pan efekty naszej pracy. Przykro nam z powodu niedogodności, które Pana spotkały w trakcie pobytu. Cena parkingu niestety jest uzależniona od ilości miejsc parkingowych którymi dysponujemy i lokalizacją naszego hotelu. Pozdrawiamy serdecznie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel aspiruje do tego żeby usługi były na podobnym poziomie jak w większości hoteli tej sieci jednak do tego jeszcze daleka droga. Obsługa na bardzo rożnym poziomie, od kompletnie niekompetentnej śniadaniowej do fantastycznej Pani supervisor na recepcji. Ale od początku. Po przyjeździe miły miejsce ćwiczenia przeciwpożarowe, w hotelu nie było prądu (przez chwile) ale to jak najbardziej zrozumiałe. Potem zaczęły się schody. Zaczęło się od braku wstawki w pokoju na która umawialiśmy się na konkretna godzinę, jednak nie mogłem zadzwonić z hotelowego telefonu ponieważ jak się okazało na całym pietrze nie działały. Cała komunikacja odbywała się przez mój prywatny. Następnie room service - znowu zamówienia składane na recepcji przez prywatny telefon, brak przepływu informacji miedzy kuchnia i recepcja. Jako ze nie działały telefony po około 20 minutach oczekiwania zjawiła się Pani i przyniosła zamówienie, jednak nie to o co prosiliśmy. Zamówienie złożone ponownie, znowu oczekiwanie i informacja że nie ma dzisiaj w tego w karcie. Pewnie z powodu nieobecności szefa kuchni. Po rozmowie z supervisorem otrzymaliśmy bezpłatnie coś innego, ratowało to honor jednak niesmak pozostał. A telefonu nadal brak. Wieczorem poprosiłem o wyniesienie naczyń i posprzątanie pokoju. Niestety, pokój posprzątany niedokładnie, jako ze jestem alergikiem wiec czerwiec to gorący okres zależało mi najbardziej na poodkurzaniu - podłoga została nietknięta. Piętro klubowe słabe, nie ma nic. W ciągu dnia tylko kawa/herbata i bułki. Koktajl, skromny w porównaniu z innymi i punktualnie o 20:00 akcja chowania alkoholu z lounge. Chyba żeby za dużo nie wypić. Z doświadczenia wiem ze w innych hotelach w godzinach wieczornych jest dostępne przynajmniej piwo. A na śniadaniu... zawsze zamawiam omleta jednak śniadaniowa która poprosiłem o przygotowanie gobyła tak zajęta prywatnymi rozmowami ze nie miała czasu go przygotować a wolałem jej nie przeszkadzać, no nic pierwszy raz spotkała mnie taka ignorancja. Podsumowując, byłem tam kolejny raz i prawdopodobnie był to ostatni raz. Hotel po 10 latach wymaga juz remontu. Pięć gwiazdek, pięciu gwiazdkom nierówne. Obsługa jedna ze słabszych.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Dziękujemy, pandawidek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Weronika B, Kierownik ds. PR, Sheraton Poznan HotelOdpowiedź udzielona 1 lipca 2019

Szanowny Panie Dawidzie,
Bardzo dziękuję za obszerne opisanie swoich doświadczeń w Sheraton Poznań Hotel. Bardzo mi przykro, że pobyt nie spełnił w 100% Pana oczekiwań. Najważniejsze dla nas jest bezpieczeństwo gości i wyłączenie prądu było związane z ćwiczeniami pozwalającymi nam je zapewniać. Przykro mi też, że złożone zamówienie nie zostało dostarczone ale cieszy mnie fakt, że udało nam się szybko zareagować i zapewnić Panu posiłek. Asortyment oraz dostępność produktów w Club Lounge każdego Hotelu jest odmienna, liczę jednak, że w trakcie trwania wieczornego koktajlu skorzystał Pan z oferty naszego Club Lounge znajdując coś co przypadło Panu do gustu. Nasza kadra cały czas się rozwija, a my wyciągamy wnioski i uczymy się na podstawie każdego komentarza, dla tego mam szczerą nadzieję że da nam Pan szansę to udowodnić wybierając Hotel Sheraton Poznań kolejny raz w trakcie swojego pobytu w Poznaniu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji