Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kraków w Poznaniu”
Matii Sushi — recenzja

Matii Sushi
Zamów online
Nr 1 wśród 1 084 Restauracje (Poznań)
Certyfikat jakości
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Opis: LUDZIE / DOŚWIADCZENIE / KLIMAT / STYL / KREATYWNOŚĆ To one tworzą tożsamość naszej restauracji. Niebanalne połączenie 10 letniego doświadczenia z kreatywnym podejściem do potrzeb naszych Gości. Matii Sushi to restauracja japońska z nową jakością, klimatyczną i stylową przestrzenią, nowym, autorskim menu jak i certyfikowanymi sushi masterami.
Zrecenzowano 8 września 2019

Bardzo dobre sushi,świetna i bardzo miła obsługa, serdeczne podziękowania dla Pani Igi, która miło nas obsłużyła i doradziła :) Polecam bardzo to miejsce:)

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Klaudia E
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Dziękujemy bardzo! :)
Cieszymy się, że wpadłaś do nas!
Mamy nadzieje, że kolejnym razem jak będziesz w Poznaniu również do nas wpadniesz! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (582)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

44 z 48 wśród 582 recenzji

Zrecenzowano 8 września 2019 z urządzeń przenośnych

Najlepsza obsługa jaka spotkałam w Poznaniu. Pani Iga bardzo pomogła w wyborze sushi, porozmawiala i opowiedziała o wszystkim. Jedzenie przepyszne, najlepsze sushi jakie jadłam. Miejsce bardzo atrakcyjne, przytulne. Byliśmy tylko 2 dni w Poznaniu A ta restauracja była najlepszym pkt. Dla Pani Izy należą się największe podziękowania. Polecam !

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 312madziap
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Dziękujemy bardzo! :)
Doceniamy takie słowa! Cieszymy się, że Iga stanęła na wysokości zadania!
Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 września 2019

Dotychczas zamawiałam sushi z Matii głównie na wynos, dzisiaj jednak wybraliśmy się z rodziną zjeść w lokalu. Obsługiwała nas Pani Karolina, przemiła, uśmiechnięta, cierpliwie odpowiadała na wszystkie nasze pytania i doradziła z zamówieniem. Zupa tajska przepyszna, ale sushi jeszcze lepsze :) Uczta dla podniebienia. Zdecydowanie najlepsze smakowo w Poznaniu, a ceny odpowiednie. Polecam!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Paula M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Bardzo dziękujemy Pani Paulo! :)
Niesamowicie nam miło czytać takie słowa.
Staramy się, aby każdy Gość dokładnie tak się czuł.
Mamy nadzieje, że niedługo znów się zobaczymy! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 września 2019 z urządzeń przenośnych

Polecamy bardzo dobre sushi. Herbata wiśniowa jest pyszna. Przemiła Pani Iga. Bardzo fajna atmosfera.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Adrian B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Cieszymy się, że nasza herbata i sushi przypadło do gustu! :)
Dziękujemy za docenienie również Igi!
Do zobaczenia. :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 września 2019 z urządzeń przenośnych

Serdecznie polecam ;) jedzenie petarda!! Kelner Dawid przemily :) Wszystko bardzo swieze, pieknie podane.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Adam M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za opinię i polecenie. Cieszymy się, że jesteś tak bardzo zadowolony po wizycie w naszej restauracji! Wpadaj jak najczęściej. :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Matii Sushi — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w Matii Sushi? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem