Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smacznie”
Matii Sushi — recenzja

Matii Sushi
Zamów online
Nr 1 wśród 1 083 Restauracje (Poznań)
Certyfikat jakości
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Opis: LUDZIE / DOŚWIADCZENIE / KLIMAT / STYL / KREATYWNOŚĆ To one tworzą tożsamość naszej restauracji. Niebanalne połączenie 10 letniego doświadczenia z kreatywnym podejściem do potrzeb naszych Gości. Matii Sushi to restauracja japońska z nową jakością, klimatyczną i stylową przestrzenią, nowym, autorskim menu jak i certyfikowanymi sushi masterami.
Zrecenzowano 6 września 2019 z urządzeń przenośnych

Polecamy bardzo dobre sushi. Herbata wiśniowa jest pyszna. Przemiła Pani Iga. Bardzo fajna atmosfera.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Adrian B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Cieszymy się, że nasza herbata i sushi przypadło do gustu! :)
Dziękujemy za docenienie również Igi!
Do zobaczenia. :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (582)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

48 z 52 wśród 583 recenzji

Zrecenzowano 5 września 2019 z urządzeń przenośnych

Serdecznie polecam ;) jedzenie petarda!! Kelner Dawid przemily :) Wszystko bardzo swieze, pieknie podane.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Adam M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za opinię i polecenie. Cieszymy się, że jesteś tak bardzo zadowolony po wizycie w naszej restauracji! Wpadaj jak najczęściej. :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2019 z urządzeń przenośnych

Mati sushi to jedno z najlepszych miejsc w Poznaniu dla smakoszy surowego tatara z łososia. Przy tym lokalizacja przy Starym Browarze, a wiec dwa w jednym. Udane zakupy i nagroda dla podniebienia. Polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, rodman2025
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Dziękujemy za recenzję i polecenie. Takie opinie jak Twoja to dla nas prawdziwy skarb i gigantyczna motywacja. Cieszymy się, że wizyta przebiegła tak pomyślnie. Oby do zobaczenia wkrótce! <3

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie bardzo dobre, lokal ma wspanialy klimat.
Bardzo dziekuje panu Dawidowi za tak cieple przyjecie do restauracji oraz wytlumaczenie wszystkiego!!
Bardzo polecam

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, victravelover
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Dziękujemy za Twoją opinię i polecenie! Miło, że nasza obsługa, jak i cały lokal wywarła na Tobie takie dobre wrażenie. Szkoda, że nie dałeś jednak znać, co wpłynęło na obniżenie oceny. Mamy nadzieję jednak, że nas odwiedzisz ponownie. Wówczas dołożymy wszelkich starań, aby wszystko było idealnie! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 września 2019

Moim zdaniem Matii Sushi to miejsce klimatyczne z pysznym jedzeniem. Dużym plusem restauracji jest różnorodność menu - pierwszy raz udało mi się spróbować grill maków, które polecam! Również polecam herbaty - rewelacja jeśli chodzi o smak ale także sposób podania. W restauracji panuje miła atmosfera, a kelnerki (nas obsługiwała Pani Iga) są bardzo pomocne.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, magdalenaW1330HG
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za Twoją szczerą rekomendację Magdaleno. Fajnie, że doceniłaś tak wiele elementów naszej restauracji. Wpadaj jak najczęściej! <3 :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Matii Sushi — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w Matii Sushi? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem