Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“ok”
Matii Sushi — recenzja

Matii Sushi
Zamów online
Nr 1 wśród 1 083 Restauracje (Poznań)
Certyfikat jakości
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Opis: LUDZIE / DOŚWIADCZENIE / KLIMAT / STYL / KREATYWNOŚĆ To one tworzą tożsamość naszej restauracji. Niebanalne połączenie 10 letniego doświadczenia z kreatywnym podejściem do potrzeb naszych Gości. Matii Sushi to restauracja japońska z nową jakością, klimatyczną i stylową przestrzenią, nowym, autorskim menu jak i certyfikowanymi sushi masterami.
Zrecenzowano 2 września 2019

Jedzenie dobre,obsluga mia zwlaszcza p.Dawid.
ale nie ma juz klimatu Violet sushi..i ceny...niestety juz nie takie

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, ajo511
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za ocenę! Miło, że jesteś zadowolony. Niestety, staramy się, jak tylko możemy, ale nasza filozofia różni się od Violet! Mimo to gorąco zachęcamy do ponownych odwiedzin. Pozdrawiamy! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (582)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

54 z 58 wśród 583 recenzji

Zrecenzowano 1 września 2019

Chcieliśmy bardzo podziękować osoba,które przygotowały dla nas prawdziwa ucztę!Nigdy nie mieliśmy okazji jeść tak pysznego sushi!Idealne połączenie składników...eksplozja smaków!Szczególne podziękowania dla pani Olgi...pofesjonalne podejście do klienta,przemiła osoba oddana pracy,swoim doradztwem idealnie trafila w nasze gusta!Dziekujemy

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Joanna k
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za Twoją opinię Joanna. To dla nas duma, że nasze sushi wywarło na Tobie tak gigantyczne wrażenie. Nawet nie wiesz, jak miło jest usłyszeć coś takiego od naszych Gości. Wpadaj jak najczęściej! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019

Bardzo polecam to miejsce. Byłam dziś z mężem i 3 letnią córką po raz pierwszy. Jestem zachwycona żarówno pięknym wnętrzem, pysznym jedzeniem i przemiła obsługa. Pani Iga ma bardzo fajna energię, potrafiła bardzo dobrze doradzić nam w wyborze dań. Również córci bardzo smakowało, co jest dodatkowym plusem, ponieważ należy do dzieci mocno wybrednych, zwłaszcza jeśli chodzi o dania spoza głównego jadłospisu dziecka Na pewno wrócimy nie raz. Najlepsze miejsce z sushi w Poznaniu, na wypad z rodziną ale też na spotkanie biznesowe

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Martaszka7
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za Twoja słowa. To prawdziwa motywacja, aby robić to dalej. Cieszymy się, że czas spędzony u nas zapamiętacie tak dobrze. Pozdrawiamy córcię i wracajcie czym prędzej! <3

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Świetne sushi i sałatki, pyszne drinki i rewelacyjna atmosfera w samym centrum Poznania. Pozdrowienia dla przemiłej Olgi.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Ulah123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za Twoją opinię Ula! Cieszymy się, że nasza restauracja tak bardzo przypadła Ci do gustu. Do zobaczenia, oby niebawem! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019

Sushi pyszne, zupa i kalmary również bardzo smaczne. Obsługa super ,Pani Olga bardzo sympatyczna i pomocna.Oby wszędzie była taka obsługa to od razu inaczej przebywa się w danym miejscu ☺️

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, milena r
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za Twoją rekomendacje Milena. Świetnie jest widzieć Gościa, który jest tak bardzo spełniony po wizycie w naszej restauracji. Pozdrawiamy serdecznie! <3

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Matii Sushi — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w Matii Sushi? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem