Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Poznań
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Wspaniałe miejsce”
Matii Sushi — recenzja

Matii Sushi
Zamów online
Nr 1 wśród 1 085 Restauracje (Poznań)
Certyfikat jakości
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Opis: LUDZIE / DOŚWIADCZENIE / KLIMAT / STYL / KREATYWNOŚĆ To one tworzą tożsamość naszej restauracji. Niebanalne połączenie 10 letniego doświadczenia z kreatywnym podejściem do potrzeb naszych Gości. Matii Sushi to restauracja japońska z nową jakością, klimatyczną i stylową przestrzenią, nowym, autorskim menu jak i certyfikowanymi sushi masterami.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019

Byłam tu już nie raz i za każdym razem obsługa jest bardzo miła, a jedzenie jeszcze lepsze :). Ciekawy wystrój dopełnia wspaniałą atmosferę. Polecam spróbować sushi sezonowych :D

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, MadziXek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za Twoją opinię. Miło, że masz takie przekonanie o naszej restauracji - to wiele dla nas znaczy. Do zobaczenia następnym razem! <3

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (593)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

68 z 72 wśród 593 recenzji

Zrecenzowano 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedliśmy zestawy Lunch'owe i wszystkie były przepyszne.
Dziękuję Pani Olgo za miłą obsługę.
Gorąco polecam.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Maciej J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za ocenę Maciej. Fajnie, że tak bardzo Ci się podobało. Wpadaj częściej! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 sierpnia 2019

Sushi nigdy nie było mym ulubionym daniem, jednak zmieniło się to w Poznaniu podczas wizyty w Matii Sushi. Przepyszne sushi, które rozpływało się w ustach, świetnie komponowało się z zieloną herbatą o smaku mango. Idealnym dopełnieniem kolacji stały się lody. Dodatkowo wieczór uświetniła cudowna atmosfera, którą zawdzięczaliśmy przede wszystkim obsłudze - szczególnie Dawidowi i Asi - którzy służyli nam swoją fachową pomocą i zaimponowali wiedzą na temat podawanych dań. Jedziesz do Poznania? Koniecznie wstąp do Matii Sushi! Być może odnajdziesz tam swą kulinarną miłość!

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Alexis2277
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujmy za Twoją niesamowitą recenzję! Takie słowa to dla nas prawdziwy skarb i motywacja. Jesteśmy dumni, że nasza restauracja wpłynęła na Twoje zdanie na temat sushi oraz z tego, że nasza obsługa wywarła na Tobie tak ogromne wrażenie. Mamy nadzieję, że jeszcze do nas wpadniesz - zapraszamy serdecznie! <3

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Sushi w Mari sushi jest naprawdę pyszne, jeszcze nigdy nie spotkałem się z sytuacją, żeby mi nie smakowało, co świadczy o stałej dobrej jakości. Po raz kolejny zamówiłem też kalmary w temourze i w smaku są dobre, ale jak dla mnie trochę za tłuste i po ich zjedzeniu po raz kolejny przez kilka godzin czułem jakbym miał olej w żołądku, ale może to kwestia mojego żołądka.
O sługa jak zwykle super, Iga była bardzo miła i uśmiechnięta. Takim osobom aż chce się zostawiać napiwki

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 625pawelk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za Twoją opinię. Cudownie spotkać jest lojalnego Gościa. Bardzo możliwe, że to danie były dla Ciebie najzwyczajniej w świecie zbyt tłuste. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z poziomu obsługi Igi. Pozdrawiamy i do zobaczenia! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Sam lokal jak i obsługa na najwyższym poziomie. Pan Dawid mimo dużego ruchu doskonale się nami zaopiekował, dzięki temu czas oczekiwania minął bardzo szybko i w miłej atmosferze. Z całego serca polecam, dzięki wizycie w tym lokalu sushi skradło moje serce :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, paulinapekalax
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za Twoją opinię i polecenie Paulino. Miło nam, ze skradliśmy Twoje serce. Do odbioru przy kolejnej wizycie - pozdrawiamy! <3

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Matii Sushi — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w Matii Sushi? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem