Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rzeczowa porada”
Matii Sushi — recenzja

Matii Sushi
Zamów online
Nr 1 wśród 1 083 Restauracje (Poznań)
Certyfikat jakości
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Opis: LUDZIE / DOŚWIADCZENIE / KLIMAT / STYL / KREATYWNOŚĆ To one tworzą tożsamość naszej restauracji. Niebanalne połączenie 10 letniego doświadczenia z kreatywnym podejściem do potrzeb naszych Gości. Matii Sushi to restauracja japońska z nową jakością, klimatyczną i stylową przestrzenią, nowym, autorskim menu jak i certyfikowanymi sushi masterami.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019

Byłem ostatnio przelotem w pzn, podbiliśmy do baru i byliśmy bardzo niezdecydowani. Nie wiem jak reszta pracowników , ale dobrze ze trafiliśmy na barmana Dawida. Powiedzieliśmy jakie smaki maja być w jarach, i za każdym razem w punkt trafiał. Widać ze ten barman zna sie na rzeczy. Napewno jeszcze wrócimy , chcielibyśmy tego pana tam spotkać.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, OlekO29
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za opinię Olek, ale... dotyczy chyba ono Whiskey in the Jar. Nic się nie bój - przekażemy jednak, że Dawid ma was wypatrywać. Pozdrawiamy i wpadnijcie kiedyś również do nas! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (582)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

68 z 72 wśród 583 recenzji

Zrecenzowano 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

ostatnio przy dużym zamówieniu ryż był ewidentnie niedogotowany co dla mnie jest niedopuszczalne w sushi, szczególnie nie takim z marketu.
jak dla mnie w Violet samo sushi było smaczniejsze.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, krzysztofdrabowicz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za Twoją recenzje Krzysztof. Przepraszamy za te niedogodności, prosimy jednak, aby takie rzeczy zgłaszać bezpośrednio podczas wizyty w lokalu. Mamy nadzieję, że jeszcze nas odwiedzisz! <3

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Przepychota sushi...takimi słowami właśnie określili przyjaciele, z którymi odwiedziliśmy Sushi Matii. Bardzo miła obsługa za co dziękujemy Pani Patrycji.
Zapewne wrócimy w znacznie większym gronie POLECAMY i DZIĘKUJEMY

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, damianwozniak81
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za Twoje słowa Damian - wiele dla nas znaczą. Cudownie, że tak Ci się podobało. Wracajcie, wracajcie czym prędzej - już czekamy! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2019

Matii Sushi udowadnia po raz kolejny, że jest wyjątkową restauracją. Genialnie sushi i gorąca kuchnia, fantastyczne drinki i genialna obsługa. Pani Patrycja, która nas obsługiwała pomimo młodego wieku była perfekcyjnie przygotowana, niezwykle miła i uprzejma. Gorąco zachęcam każdego do odwiedzenia tej restauracji! Pozdrawiam całą rodzinę Mitsuro!
M

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, MaciejChr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za Twoją ocenę Maciej. Cudownie widzieć Gościa, który jest tak bardzo zadowolony z wizyty w naszej restauracji. Dziękujemy za pozdrowienia i również je ślemy - do zobaczenia! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 sierpnia 2019

Smaku nie przekaże się słowami. Tu trzeba przyjść i zafundować swoim kubkom smakowym odrobinę przepysznego szaleństwa. Polecam z całego serca mmmmm żołądka A wszystko to w towarzystwie przemiłej kelnerki Asi.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Syl_WinkaWB
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Matii SushiOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za Twoją opinię! Świetnie jest spotkać tak zadowolonego Gościa. Wpadaj jak najczęściej! <3

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Matii Sushi — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w Matii Sushi? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem