Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super !”
Whiskey in the Jar — recenzja

Whiskey in the Jar
Nr 2 wśród 1 085 Restauracje (Poznań)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 26 USD
Kuchnie: Amerykańska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Spotkania biznesowe
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Opis: JAR W SERCU, ROCK W MENU, OGIEŃ NA SCENIE! Whiskey in the Jar® – autentyczne, niezależne, pełne smaku i pozytywnej energii miejsce dla wszystkich, którzy kochają wolność i rockowy klimat. Łączy nas pasja – do muzyki, wołowiny premium i dobrej zabawy z prawdziwie amerykańskim rozmachem. Jeśli więc chcesz się dobrze zabawić, zjeść doskonałego steka i wypić JARa (unikalnego drinka na bazie whiskey w słoiku), trafiłaś/-eś we właściwe miejsce. Autorskie receptury, muzyka na żywo od wtorku do piątku o godz. 20.00 oraz oryginalne eventy w motocyklowym klimacie i w towarzystwie Jack Daniels Whiskey Tennessee czynią naszą miejscówkę wyjątkową. Whiskey in the Jar® to restauracja stworzona z myślą o miłośnikach dobrej wołowiny, dla których jakość nie jest pustym słowem. U nas zjesz najlepsze steki i burgery z wołowiny premium, ze szlachetnych ras bydła kulinarnego – Hereford, American Black Angus.
Zrecenzowano 14 września 2019

Pani Klaudia obsługująca czad ! Mięsko sztosik ! Polecam ! 10/10 ! Najwyższa jakość, miła atmosfera !

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Agnieszka D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 5 tygodnie(-i) temu

Dzięki, Aga! Extra, że nasza obsługa zrobiła na Tobie tak rewelacyjne wrażenie! I nie tylko Czekamy na kolejną wizytę!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 893)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

63 z 67 wśród 1 893 recenzji

Zrecenzowano 14 września 2019

Przyjemna atmosfera, dobre drinki, przepyszne burgergy, świetna muzyka - nic, tylko polecać.
PS kelnerka Zosia rulez!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Maciek O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 14 września 2019

Dzięki, Maciek! I to jest podejście... Extra! Wpadnijcie jeszcze! :D

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 września 2019

Świetny klimat, pyszne jedzenie i super kelnerka - Zosia :D
Stek king wymiata, świetnie przygotowany i podany. Moja dziewczyna zamówiła wege burgera - podobno pyszny, a według mnie świetnie wyglądał, bo podawany jest z wbitym w niego nożem.
Gorąco polecamy :)

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Przemek A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 14 września 2019

Dzięki wielkie! Cieszymy się, że doceniacie nasze miejsce, to dla nas naprawdę ważne. Mamy nadzieję umilić Wam jeszcze nie jeden wieczór. Wpadajcie! ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 września 2019

Fantastyczna eksplozja smaków, koniecznie jeden z obowiązkowych punktów do odwiedzenia w Poznaniu. Kolacja przebiegła nam w przemiłej atmosferze dzięki naszej kelnerce-Zosi :) serdecznie polecamy!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, MarcelekM1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 14 września 2019

Dzięki, MarcelekM1! Burgery dają radę, świetnie, że przypadły Wam do gustu. Polecamy się na przyszłość! Jest co testować

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 września 2019

Najlepsze jedzenie w Poznaniu, podane w bardzo ciekawy sposób :) miła atmosfera i bardzo miła obsługa. Najlepsza kelnerka Kasia ;)

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Kasia C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 14 września 2019

Dziękujemy za opinię, Kasiu! Bez wątpliwości Liczymy, że wrócisz po więcej. Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Whiskey in the Jar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w Whiskey in the Jar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem