Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Burgery bez zmian”
Whiskey in the Jar — recenzja

Whiskey in the Jar
Nr 2 wśród 1 085 Restauracje (Poznań)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 26 USD
Kuchnie: Amerykańska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Spotkania biznesowe
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Opis: JAR W SERCU, ROCK W MENU, OGIEŃ NA SCENIE! Whiskey in the Jar® – autentyczne, niezależne, pełne smaku i pozytywnej energii miejsce dla wszystkich, którzy kochają wolność i rockowy klimat. Łączy nas pasja – do muzyki, wołowiny premium i dobrej zabawy z prawdziwie amerykańskim rozmachem. Jeśli więc chcesz się dobrze zabawić, zjeść doskonałego steka i wypić JARa (unikalnego drinka na bazie whiskey w słoiku), trafiłaś/-eś we właściwe miejsce. Autorskie receptury, muzyka na żywo od wtorku do piątku o godz. 20.00 oraz oryginalne eventy w motocyklowym klimacie i w towarzystwie Jack Daniels Whiskey Tennessee czynią naszą miejscówkę wyjątkową. Whiskey in the Jar® to restauracja stworzona z myślą o miłośnikach dobrej wołowiny, dla których jakość nie jest pustym słowem. U nas zjesz najlepsze steki i burgery z wołowiny premium, ze szlachetnych ras bydła kulinarnego – Hereford, American Black Angus.
Zrecenzowano 13 września 2019 z urządzeń przenośnych

Absolutny numer jeden w Poznaniu, zwlaszcza zalany sosem serowym z frytkami! Obsługa na najwyższym poziomie z onieśmielajacym, wiecznym uśmiechem na twarzy. Pozdrawiam Kasię.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, tomaszg817
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 14 września 2019

Dzięki!! Mega wyróżnienie. Wysoka jakość obsługi to nasz cel, fajnie, że to doceniasz. To się szanuje
Czekamy na kolejne odwiedziny! Pozdro

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 885)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

71 z 75 wśród 1 893 recenzji

Zrecenzowano 13 września 2019

Jak dla mnie wielkość porcji nie powala na kolana. Obsługiwała nas jakaś dziwna i nie ogarnięta kelnerka z tatuażami. Cena dość wygórowana jak za w steaki. Mimo wszystko smacznie ;)

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Magdalenka93
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 13 września 2019

Dzięki za uwagi Szkoda, że nie do końca zagrało. Extra, że wpadliście, następnym razem będzie sztos na 100%. Czekamy!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 września 2019

Fajny lokal. Bardzo dobre jedzenie,duże porcje. Piotr który nas obsługiwał bardzo miły i pomocny. Świetnie nam doradził przy wyborze jedzenia. Napewno tam wrócimy. Polecam.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Iza R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 13 września 2019

Dziękujemy za recenzję, Iza! Świetnie, że wizyta się udała, a Piotrek spisał się na medal. Polecamy się na przyszłość. Pozdro!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 września 2019

Wczoraj ok godz 19 przeżyliśmy szok po rozmowie z jedną z Pań z obsługi, która co odpowiadała co drugie słowo "ny ny", prosząc ją o dostawienie jednego krzesła do naszego stolika ponieważ oczekiwaliśmy na jednego gościa więcej niż przewidywała nasza rezerwacja. Ta pani nie powinna pracować w gastronomii ponieważ na usilne prośby znalezienia rozwiązania zaistniałej sytuacji bardzo surowo i niekulturalnie odmawiała znalezienia jakiegokolwiek rozwiązania co powinno być jej obowiązkiem jako kelnerki. W świetle wczorajszego zdarzenia straciliśmy apetyt i opuściliśmy ten lokal ponieważ poczuliśmy się jak zwierzęta przeganiane od wodopoju. Na naszą prośbę rozmowy z managerem otrzymaliśmy informację, że jest nieobecny w lokalu. (a nie powinien być w tym czasie?). W tym lokalu nie powinno się przyjmować gości świadomych co znaczy dobra obsługa. Lokal ten odiwedzaliśmy dwa razy w roku z okazji targów od 7 lat ale po tym co się wczoraj wydarzyło znaleźliśmy lokal który spełnia nasze oczekiwania co do jakiości obsługi.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Obsługa
1  Dziękujemy, rycerz2000
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 13 września 2019

Witaj! Przykro nam, że Twoje wrażenia po wizycie w naszym lokalu nie są do końca pozytywne. Mimo wszystko prosimy o wyrozumiałość, targi gwarantują 100% obłożenie, dlatego tak istotna tego dnia była rezerwacja na rzeczywistą liczbę osób. W trosce o komfort i wygodę naszych Gości nie jesteśmy w stanie usadzić 6 osób przy 4 osobowym stole, to kłóci się z naszym sumieniem i standardem obsługi. :) Mamy nadzieję, że mimo wszystko odwiedzicie nas ponownie. Postaramy się odmienić Wasze wrażenia na lepsze. ;) Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 września 2019

Byliśmy wczoraj. Super jedzenie, ogromne porcję, adekwatne do ceny, fajna atmosfera. Pozdrawiamy Piotra

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Margaretta P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Dziękujemy za opinię! Mega, że zagrało, liczymy na więcej. Wpadajcie!
Ps. Pozdro od Piotrka!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Whiskey in the Jar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w Whiskey in the Jar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem