Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Poznań
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Super stek”
Whiskey in the Jar — recenzja

Whiskey in the Jar
Nr 2 wśród 1 086 Restauracje (Poznań)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 26 USD
Kuchnie: Amerykańska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Spotkania biznesowe
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Opis: JAR W SERCU, ROCK W MENU, OGIEŃ NA SCENIE! Whiskey in the Jar® – autentyczne, niezależne, pełne smaku i pozytywnej energii miejsce dla wszystkich, którzy kochają wolność i rockowy klimat. Łączy nas pasja – do muzyki, wołowiny premium i dobrej zabawy z prawdziwie amerykańskim rozmachem. Jeśli więc chcesz się dobrze zabawić, zjeść doskonałego steka i wypić JARa (unikalnego drinka na bazie whiskey w słoiku), trafiłaś/-eś we właściwe miejsce. Autorskie receptury, muzyka na żywo od wtorku do piątku o godz. 20.00 oraz oryginalne eventy w motocyklowym klimacie i w towarzystwie Jack Daniels Whiskey Tennessee czynią naszą miejscówkę wyjątkową. Whiskey in the Jar® to restauracja stworzona z myślą o miłośnikach dobrej wołowiny, dla których jakość nie jest pustym słowem. U nas zjesz najlepsze steki i burgery z wołowiny premium, ze szlachetnych ras bydła kulinarnego – Hereford, American Black Angus.
Zrecenzowano 9 września 2019

Ola jest najlepsza ! Napewno wrocimy ... fajny lokal.goraco polecam swietna obsluga dobre jedzenie ,fajna atmosfera nie mozna prosic o wiecej

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Tomasz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Dzięki, Tomasz! Nic dodać, nic ująć
Czekamy na kolejne spotkanie. Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 897)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

80 z 84 wśród 1 901 recenzji

Zrecenzowano 9 września 2019

Jedzenie przepyszne, atmosfera miejsca bardzo klimatyczna, obsługa bardzo profesjonalna i uprzejma, pozdrawiam Zosię :)

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, AdamKHHH
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Dziękujemy za recenzję! Świetnie, że masz tak pozytywne wrażenia po wizycie w naszej restauracji. Liczymy na więcej, wpadaj!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 września 2019

Jedzenie jak i obsługa genialna, pozdrowienia dla Zosi. Super atmosfera, na pewno wrócę :) lokalizacja w samym centrum miasta

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Marcin S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Dzięki wielkie! Staramy się jak tylko się da Mega, że się podoba!
Wpadnij jeszcze!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 września 2019 z urządzeń przenośnych

Super jedzenie i przemiła obsługa :) pozdrawiam Zosię :)świetna lokalizacja, przemiła obsługa, super atmosfera, w samym centrum miasta :)))

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, adriannak9397
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wizyta była udana. Serdeczne pozdrowienia od Zosi ;)
Mamy nadzieę, że wkrótce wpadniecie ponownie. Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 września 2019

Idealne dania, zachwycający klimat i fantastyczna profesjonala obsługa. Zosia dziękujemy za genialny obiad.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Natalia W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Dziękujemy za wizytę, Natalio! Miło, że doceniasz naszą obsługę, to się szanuje Wpadajcie częściej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Whiskey in the Jar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w Whiskey in the Jar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem