Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Szok i niedowierzanie”
Whiskey in the Jar — recenzja

Whiskey in the Jar
Nr 2 wśród 1 084 Restauracje (Poznań)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 25 USD
Kuchnie: Amerykańska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Spotkania biznesowe
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Opis: JAR W SERCU, ROCK W MENU, OGIEŃ NA SCENIE! Whiskey in the Jar® – autentyczne, niezależne, pełne smaku i pozytywnej energii miejsce dla wszystkich, którzy kochają wolność i rockowy klimat. Łączy nas pasja – do muzyki, wołowiny premium i dobrej zabawy z prawdziwie amerykańskim rozmachem. Jeśli więc chcesz się dobrze zabawić, zjeść doskonałego steka i wypić JARa (unikalnego drinka na bazie whiskey w słoiku), trafiłaś/-eś we właściwe miejsce. Autorskie receptury, muzyka na żywo od wtorku do piątku o godz. 20.00 oraz oryginalne eventy w motocyklowym klimacie i w towarzystwie Jack Daniels Whiskey Tennessee czynią naszą miejscówkę wyjątkową. Whiskey in the Jar® to restauracja stworzona z myślą o miłośnikach dobrej wołowiny, dla których jakość nie jest pustym słowem. U nas zjesz najlepsze steki i burgery z wołowiny premium, ze szlachetnych ras bydła kulinarnego – Hereford, American Black Angus.
Zrecenzowano 7 września 2019

W piątkowy wieczór wraz z koleżankami pojechałyśmy do Whisky, miałyśmy zarezerwowany stolik w środku koło sceny, po przybyciu na miejsce, ze względu na ładna pogodę chciałyśmy zamienić stolik na ten, znajdujący się w ogródku. Nie było z tym najmniejszego problemu. Obsługiwał nas Pan Igor-facet złoto, doradził, pamiętał o nas, często wracał, dopytywał czy smakuje, czy w czymś może jeszcze pomóc a nawet dostałyśmy darmowe drinki a to wszystko w towarzystwie przepięknego uśmiechu Pana Igora.
Jedzenie, w pytkę! Grilowane polędwiczki, pieczone ziemniaczki i buraki z serem feta przeszły moje najśmielsze oczekiwania, drinki obłędne, w mój gust najbardziej trafił kiwi jar! Deser-czysta poezja. Gorące, podane prosto z pieca brownie w towarzystwie lodów waniliowych... po tej wizycie już mam zaplanowane, ze za 2 tygodnie tam wracam i biorę ze sobą męża, bo miejsce swoim klimatem i wystrojem idealnie się wpisuje w nasz styl. Pan Igor za swój profesjonalizm i troskę o klienta powinien być na rękach noszony przez swojego kierownika, prawdziwy kelner na medal! Ceny adekwatne to jakości i ilości. Gorąco polecam! Jak chce się zjeść więcej niż dobrze, w miejscu z duszą i klimatem-to tylko tam!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, afr0dytar
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Wow! To się nazywa entuzjazm! Dziękujemy za rewelacyjną rekomendację!
Chciałoby się powiedzieć - nic dodać, nic ująć A jednak...
Ogromnie cieszą nas słowa uznania dla Igora, przykładamy szczególną wagę do jakości naszej obsługi.
Mało komu udaje się zrobić tak oszałamiające wrażenie na naszych Gościach!
Zaczynamy odliczanie do kolejnego spotkania. Mamy nadzieję, że mąż jest prawdziwym mięsożercą i zrobimy na nim równie dobre wrażenie. Do zobaczenia! Pozdrawiamy!!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 870)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

69 z 73 wśród 1 873 recenzji

Zrecenzowano 7 września 2019

Super obsługa Klaudia przemiła dziewczyna,dbała o nasz stolik i poleciła przepyszne jedzenieBardzo mile spędzone popołudnie, polecam z całego serca

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Magda K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Dziękujemy, Magdo! Mamy nadzieję umilić Ci jeszcze nie jeden dzień
Czekamy na kolejne odwiedziny. Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 września 2019

Pani Klaudia wykazała się profesjonalizmem. Bardzo uprzejma , uśmiechnięta i przede wszystkim słucha życzeń klienta :) Na pewno tu wrócę i mam nadzieje ze kolejny raz trafie na tę samą Panią :)

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Monika K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Dziękujemy za wizytę! Cieszymy się, że wszystko zagrało, a Klaudia spełniła wszelkie oczekiwania. Mamy nadzieję, że kolejna wizyta będzie równie owocna. ;) Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 września 2019 z urządzeń przenośnych

Pani Weronika jest profesjonalistką w każdym calu. Obsługa miła i fachowa. Bardzo życzliwa. Obsługuje klientów szybko, profesjonalnie i cały czas pilnuje czy czegoś nie potrzeba. Jeśli chodzi o lokal to jedzenie super i czasami warto poczekać chwilkę. Dłużej wyczekiwane lepiej smakuje ☺️ P.S. Pani Weronika ma przepiękny uśmiech

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, RatownikSlask
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Dziękujemy za te słowa! Przykładamy ogromną wagę do jakości naszej obsługi, mega, że to dostrzegacie.
BRAWO dla Weroniki, że pokazała nas z najlepszej strony :D Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie. Pozdrawiamy! ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 września 2019

Jedzenie super! Obsługa a w szczególności Weronika The best! Przyzwoity czas oczekiwania na zamówienie.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Jarosław J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Dziękujemy za opinię, Jarosław! Trzymamy poziom
Fajnie, że doceniacie naszą pracę. Do następnego!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Whiskey in the Jar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w Whiskey in the Jar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem