Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Najlepsze żebra w mieście”
Whiskey in the Jar — recenzja

Whiskey in the Jar
Nr 2 wśród 1 084 Restauracje (Poznań)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 25 USD
Kuchnie: Amerykańska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Spotkania biznesowe
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Opis: JAR W SERCU, ROCK W MENU, OGIEŃ NA SCENIE! Whiskey in the Jar® – autentyczne, niezależne, pełne smaku i pozytywnej energii miejsce dla wszystkich, którzy kochają wolność i rockowy klimat. Łączy nas pasja – do muzyki, wołowiny premium i dobrej zabawy z prawdziwie amerykańskim rozmachem. Jeśli więc chcesz się dobrze zabawić, zjeść doskonałego steka i wypić JARa (unikalnego drinka na bazie whiskey w słoiku), trafiłaś/-eś we właściwe miejsce. Autorskie receptury, muzyka na żywo od wtorku do piątku o godz. 20.00 oraz oryginalne eventy w motocyklowym klimacie i w towarzystwie Jack Daniels Whiskey Tennessee czynią naszą miejscówkę wyjątkową. Whiskey in the Jar® to restauracja stworzona z myślą o miłośnikach dobrej wołowiny, dla których jakość nie jest pustym słowem. U nas zjesz najlepsze steki i burgery z wołowiny premium, ze szlachetnych ras bydła kulinarnego – Hereford, American Black Angus.
Zrecenzowano 5 września 2019

Najlepsze żeberka w Poznianiu: BBQ albo śliwka, polecam!
Lokal co prawda zawze pełen, więc jest raczej hałaśliwie ale Pani Klaudia pięknie obsługuje, więc nie ma co narzekać.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, milosnikzeber
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za Twoją opinię miłośniku żeber. Nalegamy jednak, abyś następny razem posmakował naszych steków. Cieszymy się, że Ci się podobało - tak jak mówisz, na hałas nie do końca mamy wpływ. Oby do następnego zobaczenia już wkrótce!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 871)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

76 z 80 wśród 1 874 recenzji

Zrecenzowano 4 września 2019

Super lokal, genialna muzyka, świetne jedzenie. Burger polany serem to czysta poezja, najlepszy jaki jadłam! Pierwszy raz się spotkałam z tak wyrazistym smakiem mięsa w burgerze...a jadłam ich sporo. Naszą kelnerką była Pani Zosia która jeszcze bardziej umiliła nam dzień swoim wspaniałym charakterem, czuliśmy się przy niej bardzo swobodnie jakbyśmy się znali od lat! Z czystą przyjemnością wrócę do Waszego lokalu...do Poznania mam daleko, ale mam nadzieje że we Wrocławiu będzie równie dobre jedzenie, muzyka i obsługa! Polecam z całego serca!

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Yesbigcity
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za opinię i polecenie. Mięso to nasza specjalność, więc Twoje słowa to dla nas wielkie uznanie, szczególnie jeśli jak sama mówisz, jadłaś ich sporo. Cieszy nas również, że doceniasz naszą obsługę - wysoki standard to dla nas priorytet od lat. Jesteśmy pewnie, ze Wrocław Cię nie zawiedzie. Do zobaczenia, gdziekolwiek pod sztandarem WITJ!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2019 z urządzeń przenośnych

Pysznie, jak zwykle! Obsługa przemiła, pan Piotr przesympatyczny! Uśmiech na poprawę humoru gwarantowany, służył również dobrą radą.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, saramio90
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Dziękujemy za Twoją opinię Sara. JARamy się, że nasza obsługa wywarła na Tobie tak ogromne wrażenie, to bardzo ważne w naszej filozofii! Oby do zobaczenia wkrótce.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2019

Obsługa bardzo pomocna i dobrze zna pozycje z menu, nie nachalnie sugeruje czego warto spróbować 10/10 dziękujemy Zosia! Z żoną zdecydowaliśmy się na burgery — nie ma do czego się przyczepić - porcje duże, burgery soczyste, wyraziste i bardzo smaczne. Jar'y choć czasami mega frikowe to ciekawe i dobre! Klimat w restauracji jak najbardziej na plus. Jedyne nad czym można by się zastanowić czy restauracyjne ceny nie kłócą się z klimatem amerykańskiego baru. Za 2 burgery i 2 drineczki zapłaciliśmy 120 zł, jeśli cena was nie odstrasza zachęcam bo jedzenie bardzo dobre.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Mobile491563
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za Twoją szczerą recenzję. Cieszymy się, że zarówno nasza obsługa, tak jak i pozycje z menu, tak bardzo przypadły Wam do gustu. Cena to gwarancja jakości naszej restauracji, a co do klimatu baru... przede wszystkim jesteśmy steakhousem. Mamy nadzieję, że jeszcze nas kiedyś odwiedzisz.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2019

Polecam serdecznie, byliśmy dziś na pysznym obiedzie i drinku, dodatkowo wyjątkowa obsługa Pani Zosi, która naprawdę zna się na rzeczy i umie idealnie doradzić.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Paulinek2121
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Dziękujemy bardzo za Twoją rekomendację oraz polecenie. Fajnie, że obiad tak bardzo Wam przypadł do gustu, tak samo, jak i nasza obsługa - to dla nas priorytet od lat! Wpadajcie jak najczęsciej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Whiskey in the Jar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w Whiskey in the Jar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem