Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pysznie”
Whiskey in the Jar — recenzja

Whiskey in the Jar
Nr 2 wśród 1 083 Restauracje (Poznań)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 25 USD
Kuchnie: Amerykańska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Spotkania biznesowe
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Opis: JAR W SERCU, ROCK W MENU, OGIEŃ NA SCENIE! Whiskey in the Jar® – autentyczne, niezależne, pełne smaku i pozytywnej energii miejsce dla wszystkich, którzy kochają wolność i rockowy klimat. Łączy nas pasja – do muzyki, wołowiny premium i dobrej zabawy z prawdziwie amerykańskim rozmachem. Jeśli więc chcesz się dobrze zabawić, zjeść doskonałego steka i wypić JARa (unikalnego drinka na bazie whiskey w słoiku), trafiłaś/-eś we właściwe miejsce. Autorskie receptury, muzyka na żywo od wtorku do piątku o godz. 20.00 oraz oryginalne eventy w motocyklowym klimacie i w towarzystwie Jack Daniels Whiskey Tennessee czynią naszą miejscówkę wyjątkową. Whiskey in the Jar® to restauracja stworzona z myślą o miłośnikach dobrej wołowiny, dla których jakość nie jest pustym słowem. U nas zjesz najlepsze steki i burgery z wołowiny premium, ze szlachetnych ras bydła kulinarnego – Hereford, American Black Angus.
Zrecenzowano 4 września 2019 z urządzeń przenośnych

Pysznie, jak zwykle! Obsługa przemiła, pan Piotr przesympatyczny! Uśmiech na poprawę humoru gwarantowany, służył również dobrą radą.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, saramio90
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Dziękujemy za Twoją opinię Sara. JARamy się, że nasza obsługa wywarła na Tobie tak ogromne wrażenie, to bardzo ważne w naszej filozofii! Oby do zobaczenia wkrótce.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 873)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

77 z 81 wśród 1 873 recenzji

Zrecenzowano 4 września 2019

Obsługa bardzo pomocna i dobrze zna pozycje z menu, nie nachalnie sugeruje czego warto spróbować 10/10 dziękujemy Zosia! Z żoną zdecydowaliśmy się na burgery — nie ma do czego się przyczepić - porcje duże, burgery soczyste, wyraziste i bardzo smaczne. Jar'y choć czasami mega frikowe to ciekawe i dobre! Klimat w restauracji jak najbardziej na plus. Jedyne nad czym można by się zastanowić czy restauracyjne ceny nie kłócą się z klimatem amerykańskiego baru. Za 2 burgery i 2 drineczki zapłaciliśmy 120 zł, jeśli cena was nie odstrasza zachęcam bo jedzenie bardzo dobre.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Mobile491563
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Dziękujemy za Twoją szczerą recenzję. Cieszymy się, że zarówno nasza obsługa, tak jak i pozycje z menu, tak bardzo przypadły Wam do gustu. Cena to gwarancja jakości naszej restauracji, a co do klimatu baru... przede wszystkim jesteśmy steakhousem. Mamy nadzieję, że jeszcze nas kiedyś odwiedzisz.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2019

Polecam serdecznie, byliśmy dziś na pysznym obiedzie i drinku, dodatkowo wyjątkowa obsługa Pani Zosi, która naprawdę zna się na rzeczy i umie idealnie doradzić.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Paulinek2121
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Dziękujemy bardzo za Twoją rekomendację oraz polecenie. Fajnie, że obiad tak bardzo Wam przypadł do gustu, tak samo, jak i nasza obsługa - to dla nas priorytet od lat! Wpadajcie jak najczęsciej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2019

Dziękujemy Pani Sosik za cudowna obsługę. Jedzenie pyszne,nastrój-jak zawsze-idealny. A polecone przez Panią napoje to coś cudownego!
Obowiazkowo stawiamy się tu raz jeszcze

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Rommel123r
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Dziękujemy za Twoją opinię i polecenie. Cieszymy się, że tak bardzo Wam się podobało. Stawiajcie się czym prędzej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 września 2019 z urządzeń przenośnych

Przepyszne jedzonko i rewelacyjne drineczki. Whiski i arbuzik.Przesympatyczna obsluga.bardzooo bardzoo polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Monika H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Dziękujemy za Twoją opinię i polecenie Monika. Świetnie spotkać tak bardzo spełnionego Gościa. Wpadaj jak najczęściej na whiskey i arbuzika!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Whiskey in the Jar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w Whiskey in the Jar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem