Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bardzo smacznie”
Whiskey in the Jar — recenzja

Whiskey in the Jar
Nr 2 wśród 1 083 Restauracje (Poznań)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 25 USD
Kuchnie: Amerykańska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Spotkania biznesowe
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Opis: JAR W SERCU, ROCK W MENU, OGIEŃ NA SCENIE! Whiskey in the Jar® – autentyczne, niezależne, pełne smaku i pozytywnej energii miejsce dla wszystkich, którzy kochają wolność i rockowy klimat. Łączy nas pasja – do muzyki, wołowiny premium i dobrej zabawy z prawdziwie amerykańskim rozmachem. Jeśli więc chcesz się dobrze zabawić, zjeść doskonałego steka i wypić JARa (unikalnego drinka na bazie whiskey w słoiku), trafiłaś/-eś we właściwe miejsce. Autorskie receptury, muzyka na żywo od wtorku do piątku o godz. 20.00 oraz oryginalne eventy w motocyklowym klimacie i w towarzystwie Jack Daniels Whiskey Tennessee czynią naszą miejscówkę wyjątkową. Whiskey in the Jar® to restauracja stworzona z myślą o miłośnikach dobrej wołowiny, dla których jakość nie jest pustym słowem. U nas zjesz najlepsze steki i burgery z wołowiny premium, ze szlachetnych ras bydła kulinarnego – Hereford, American Black Angus.
Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Solidny kawał mięsa, bardzo dobra sałatka z cukrowego groszku. Ceny dość wysokie, ale za jakość trzeba zapłacić. Obsługa bez zastrzeżeń.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, kolobrzeg1111
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Bardzo się cieszymy, że nas dowiedziałeś :) Jesteśmy dumni z naszego mięsa! Zapraszamy częściej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 863)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

84 z 88 wśród 1 870 recenzji

Zrecenzowano 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

W ramach smakowania kolejnych dostępnych w Poznaniu burgerów udaliśmy się ze znajomymi do miejsca które z nich słynie. Nie zawiedliśmy się w żadnej mierze, to było dobrze wydane 37 PLN, najadłam się na dwa kolejne dni. Bardzo dobre mięso, idealnie wysmażone, odpowiednia ilość dodatków. Polecam.

Termin wizyty: wrzesień 2018
Dziękujemy, AngelikaEdyta
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Och bardzo dziękujemy! Cieszymy się, że nasze burgery są słynne! Zapraszamy częściej... Skoro najadłaś się na dwa kolejne dni to... zapraszamy za dwa kolejne dni! Nie warto marnować czasu na głód :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019

Dawno nie spędziliśmy tak miłego piątkowego wieczoru. Pikantne żeberka rewelacyjne a mohito najlepsze jakie piliśmy. Miła atmosfera. Przy najbliższej okazji z pewnością wrócimy. Mamy nadzieję, że tak samo jak teraz Natalia Nas tam przywita.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Obsługa
Dziękujemy, kubasab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Cieszymy się, że byliście z nami :) Jesteśmy dumni z naszych popisowych żeberek! Razem z Natalią czekamy na Waszą kolejną wizytę! Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019

Polecam wszystkim, którzy chcą dobrze zjeść i spędzić czas w przyjemnej atmosferze. Obsługa na piątkę. Gratuluje ogranizacji i podejścia do gościa. Dobra robota Natalia

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Patrycja B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Bardzo się cieszymy, że nas odwiedziliście! Mamy ogromną nadzieję, że to nie Wasza ostatnia wizyta u nas. Dziękujemy za taką miłą opinię!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019

Dziękuje Pani Zosi za świetną obsługę i uśmiech ;) Burger polany serem był wspaniały a lemoniada orzeźwiająca. Gdy znowu będe na Wielkopolsce napewno tam wrócę!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Alaxdxdxd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Burger serowy... kochamy go! Wielkopolska ma wiele do zaoferowania liczymy, że Twoje odwiedziny będą już niedługo! Może tym razem skusisz się na steaka albo żeberka?

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Whiskey in the Jar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w Whiskey in the Jar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem