Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Burgery diablo”
Whiskey in the Jar — recenzja

Whiskey in the Jar
Nr 2 wśród 1 083 Restauracje (Poznań)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 25 USD
Kuchnie: Amerykańska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Spotkania biznesowe
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Opis: JAR W SERCU, ROCK W MENU, OGIEŃ NA SCENIE! Whiskey in the Jar® – autentyczne, niezależne, pełne smaku i pozytywnej energii miejsce dla wszystkich, którzy kochają wolność i rockowy klimat. Łączy nas pasja – do muzyki, wołowiny premium i dobrej zabawy z prawdziwie amerykańskim rozmachem. Jeśli więc chcesz się dobrze zabawić, zjeść doskonałego steka i wypić JARa (unikalnego drinka na bazie whiskey w słoiku), trafiłaś/-eś we właściwe miejsce. Autorskie receptury, muzyka na żywo od wtorku do piątku o godz. 20.00 oraz oryginalne eventy w motocyklowym klimacie i w towarzystwie Jack Daniels Whiskey Tennessee czynią naszą miejscówkę wyjątkową. Whiskey in the Jar® to restauracja stworzona z myślą o miłośnikach dobrej wołowiny, dla których jakość nie jest pustym słowem. U nas zjesz najlepsze steki i burgery z wołowiny premium, ze szlachetnych ras bydła kulinarnego – Hereford, American Black Angus.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Burgery el diablo .....warto je zamówić jeśli ktoś kocha niezły power. Pozdrowienia dla Olki, świetna obsługa, nieschodzacy uśmiech z twarzy to jej znak rozpoznawalny...ekstra

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Michalbralewski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za Twoją opinię Michał! Cieszymy się, że tak ci się podobało podczas wizyty... oraz, że tak jak my kochasz niezły power. Oby do zoba wkrótce.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 860)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

90 z 94 wśród 1 866 recenzji

Zrecenzowano 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Trafilismy do whiskey in the jar dzieki poleceniu znajomych i nie zawiedlismy sie. Bylo swietnie, a steki sezonowane to mistrzostwo swiata! Dzieki pani Aleksandrze zdecydowalismy sie wlasnie na nie, ufajcie jej poleceniom- nie pozalujecie..

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, DorotaAdamek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za Twoją recenzję Dorota. Cieszymy się, że spędziliście czas w naszej restauracji z tak wielką przyjemnością, a mięso sezonowane, które jest naszą perłą w koronie... tak przypadło Wam do gustu. Wpadnijcie jeszcze kiedyś.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019

Byliśmy ostatnio większą ekipa w Whyskey. Zamówiliśmy żeberka bbq i steki. Pani Monika, która nas obsługiwał pomogła wybrać drinki i trafiła idealnie w nasz gust. Czas oczekiwania wieczorem ok 45min. Będziemy polecać

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Alutka60
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za opinię i polecenie. Mega, że wizyta w naszej restauracji tak bardzo wam się spodobała i trafiliśmy idealnie w Wasz gust. Do zobaczenia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019

Najlepsze burgery (porcje są ogromne, nawet największy głodomor się naje)! Kelnerka Klaudia na medal. Cały czas uśmiechnięta i służąca pomocą. Na pewno wrócimy!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, MichalBanach95
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Dziękujemy za Twoją recenzję Michał! Genialnie widzieć tak bardzo zadowolonego Gościa. Czekamy na Was z niecierpliwością!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

... w klimacie rock and rolla. Duzo miejsca zarowno w środku jak i na ogródku. Międzyczasie tematyczna muzyka live. Bardzo dobre żeberka i burger. Duży wybór alko w karcie. Ocena 4/5 tylko i wyłącznie z powodu dosyć wysokich cen (tak, wiem knajpka na rynku). Ogólnie bez zastrzeżeń.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, hottomasz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. gości, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Nasze ceny są bezpośrednio związane z jakością produktów. Staramy się, aby wszystko było najlepsze! Mamy nadzieję, że kiedy odwiedzisz nas ponownie i spróbujesz na przykład naszych steków zasłużymy na ocenę 5/5. Czekamy na Ciebie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Whiskey in the Jar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w Whiskey in the Jar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem