Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Poznań
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Jary i tatary”
Whiskey in the Jar — recenzja

Whiskey in the Jar
Nr 2 wśród 1 086 Restauracje (Poznań)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 26 USD
Kuchnie: Amerykańska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Spotkania biznesowe
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Opis: JAR W SERCU, ROCK W MENU, OGIEŃ NA SCENIE! Whiskey in the Jar® – autentyczne, niezależne, pełne smaku i pozytywnej energii miejsce dla wszystkich, którzy kochają wolność i rockowy klimat. Łączy nas pasja – do muzyki, wołowiny premium i dobrej zabawy z prawdziwie amerykańskim rozmachem. Jeśli więc chcesz się dobrze zabawić, zjeść doskonałego steka i wypić JARa (unikalnego drinka na bazie whiskey w słoiku), trafiłaś/-eś we właściwe miejsce. Autorskie receptury, muzyka na żywo od wtorku do piątku o godz. 20.00 oraz oryginalne eventy w motocyklowym klimacie i w towarzystwie Jack Daniels Whiskey Tennessee czynią naszą miejscówkę wyjątkową. Whiskey in the Jar® to restauracja stworzona z myślą o miłośnikach dobrej wołowiny, dla których jakość nie jest pustym słowem. U nas zjesz najlepsze steki i burgery z wołowiny premium, ze szlachetnych ras bydła kulinarnego – Hereford, American Black Angus.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Tatar i mięso perfekcyjne a co do Jarów to rzecz gustu miła obsługa i fajny klimat z muzyką na żywo.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Inspiration729519
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Skoro Jary i tatary siadły, to się podwójnie JARamy! Fajnie, że również muzyka się podobała. Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 894)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

140 z 144 wśród 1 901 recenzji

Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Lepszego steka w życiu nie jadłam
Idealnie wysmażony, obsługa bardzo miła.
Jeżeli chodzi o drinki również jakością nie odbiegają od potraw☺️

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, malkowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dziękujemy za najwyższą ocenę naszych potraw i drinków. Mamy nadzieję, że jeszcze nasz odwiedzisz.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Najlepsze steki w Poznaniu. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Fachowe doradztwo przy doborze dań za co dziękujemy Pani Natalii

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, damianwozniak81
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Wielkie dzięki za te słowa Damian! Dobre jedzenie to jedno, a trafienie w gusta naszych Gości to drugie! Zapraszamy ponownie na kolację na spontanie bądź na wcześniej zarezerwowany termin.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Zdecydowanie polecam! Mimo długiego czasu oczekiwania- o czym zostałem poinformowany przez urocza Panią Olę, jedzenie było swietne! jedna z moich ulubionych restauracji na mapie Poznania

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, BrykowskiW
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Zdecydowanie dziękujemy. Świetnie widzieć tak zadowolonego Gościa! Urocza Ola i reszta ekipy zaprasza ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

GORĄCO POLECAM/ jedzenie smaczne, ciekawie podane/ekstra doprawione, krewetki super lekko pikantne tak jak lubię, żeberka palce lizać.... a do tego szybko i miło/ pozdrawiamy przesympatyczną Panią Kelnerkewarto /do tego ciekawe wnętrze klubu na wieczorny wypad... dobry klimat

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, aga1b
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michał B, Kierownik ds. PR, Whiskey in the JarOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dziękujemy za opinię Aga. Klimat to podstawa! Cieszymy się, że wszystko zagrało jak trzeba. Wpadaj częściej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Whiskey in the Jar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w Whiskey in the Jar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem