Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 19:00
Wyróżnione recenzje
Fajny stadion, dobra obsługa i jasne komunikaty

Warto zaparkować nieco dalej od stadionu aby oszczędzić sobie problemu z wyjazdem - sporo miejsca... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 11 grudnia 2018
309pawelwo
,
Piła
Stadion robi wrażenie

Jest to ciekawy architektonicznie legendarny stadion Lecha Poznan na ktorym panuje najlpesza... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 19 października 2018
Mateusz K
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (112)
  
Recenzje (112)
Filtruj recenzje
112 wyniki
Oceny podróżnych
61
40
9
1
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
61
40
9
1
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 112 recenzji
Zrecenzowano: 11 grudnia 2018

Warto zaparkować nieco dalej od stadionu aby oszczędzić sobie problemu z wyjazdem - sporo miejsca od strony GH z Media Markt - i spacerkiem kilka minut do stadionu. Dobre oznaczenia na stadionie, dobry widok z trybun

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2018
Dziękujemy, 309pawelwo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Natalia G, Kierownik, Stadion PoznańOdpowiedź udzielona 3 lutego 2019

Dziękujemy za opinię!

Zapraszamy również na wycieczkę podczas której można zobaczyć między innymi: salę konferencyjną, szatnię drużyny gości, korytarz sław, lożę prezydencką czy trybunę prasową!

Do zobaczenia na Stadionie!
Hej Lech!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 października 2018 z urządzeń przenośnych

Jest to ciekawy architektonicznie legendarny stadion Lecha Poznan na ktorym panuje najlpesza atmosfera w Polsce! Na tym stadionue odbywaja sie tez mecze reprezentacji oraz odbylo sie Euro 2012 warto go zwiedzić z przwodnikiem!

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
Dziękujemy, Mateusz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Natalia G, Kierownik, Stadion PoznańOdpowiedź udzielona 13 listopada 2018

Dziękujemy za pozytywną opinię!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 października 2018

Miło wpaść odwiedzić nie tylko podczas meczu. Mimo że stadion to raczej miejsce dziewczyn. Zwiedzanie stadionu nocą jest całkiem klimatyczne

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, Ewelina_Korek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Natalia G, Kierownik, Stadion PoznańOdpowiedź udzielona 13 listopada 2018

Dziękujemy za pozytywną opinię! :)
Coraz więcej kobiet przychodzi na mecze Kolejorza, ale też i na zwiedzanie naszego obiektu!
Serdecznie zapraszamy! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 października 2018

Nowoczesny stadion, który podczas meczów swojej drużyny wypełnia się prawie do ostatniego miejsca. Fantastyczna, specyficzna atmosfera.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, MariuszSkrzypczak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Natalia G, Kierownik, Stadion PoznańOdpowiedź udzielona 13 listopada 2018

Dziękujemy za pozytywną opinię. Zgadzamy się z nią, atmosfera panująca na meczu na Stadionie Poznań jest niesamowita!
Polecamy również wycieczkę po zakamarkach naszego obiektu. Zwiedzić można wówczas szatnię piłkarzy, salę konferencyjną, lożę prezydencką czy trybunę prasową. :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2018

Na mecz lub koncert trzeba iść żeby zobaczyć stadion. Bez okazji nie polecam bo oprócz jednego stadionu złożonego z dwóch projektów nic tam nie ma.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
Dziękujemy, Jarosław M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Natalia G, Kierownik, Stadion PoznańOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2018

Zapraszamy na wycieczkę po Stadionie w towarzystwie przewodnika. :) Można wówczas zobaczyć m.in. szatnię piłkarzy, salę konferencyjną, korytarz sław, ławki rezerwowych czy lożę prezydencką.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji