Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Poznań
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Świetna uczta”
Massimiliano Ferre — recenzja

Massimiliano Ferre
Nr 148 wśród 1 086 Restauracje (Poznań)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Włoska
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 12 września 2019

Zamówiłem pstrąga oraz krem pomidorowy. Zdecydowanie czuć wysoką jakość produktów. Obsługa również bardzo miła i fachowa. Polecam.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Miron G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (62)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 62 recenzji

Zrecenzowano 20 czerwca 2019

Mając trochę czasu i w perspektywie kolacje z przyjaciółmi stanęliśmy przed wyborem miejsca na lekki posiłek. Zatrzymaliśmy się przed dwoma restauracjami i w związku z tym, że greckie jedzenie nie przekonuje mnie padło na Massimiliano.
Wybraliśmy najprostsze dania: żurek i jajka sadzone z szparagami. Bez zarzutu.
Do tego miejsce przy otwartej ścianie. Miło spędziliśmy czas.

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, calve2014
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jesteśmy już stałymi klientami restauracji. Zaglądamy bardzo często czy to na śniadanie czy na obiad. Mają naprawdę bardzo dobre jedzenie i w przystępnych cenach odpowiadające oczywiście jakości serwowanych tam potraw. Gorąco polecam i zachęcam!!!

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, damianwozniak81
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Nie polecam. Ceny wysokie, jedzenie bardzo mdłe i wręcz niesmaczne. Makaron rozgotowany, risotto to po prostu ugotowany ryż ze szpinakiem. Nigdy nie jadłam coś tak okropnego - jak szarlotka. To były po prostu nieupierzone , starte jabłka, zimne, surowe z lodami. Najgorzej wydane pieniądze.

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, Tourist447290
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 marca 2019

Pyszne jedzenie aczkolwiek wymagało lekkiego doprawienia pieprzem i solą - ale to oczywiście kwestia indywidualnego smaku. Trzy na cztery osoby były tego samego zdania więc opinia idzie w świat. Stąd brak doskonałości w ocenie. Po doprawieniu było super by nie było wątpliwości.Bardzo dobra obsługa pozwalająca na mieszanie w karcie:-). Miłe wnętrza. Super lokalizacja. Z pewnością wrócimy i można polecać:-)

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, 285biuro
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Massimiliano Ferre — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w Massimiliano Ferre? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem