Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smacznie i sympatycznie”
Papavero — recenzja

Papavero
Nr 118 wśród 1 056 Restauracje (Poznań)
Zakres cen: 15 USD - 61 USD
Kuchnie: Włoska
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Zrecenzowano 17 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Dobra kuchnia, miła obsługa, ceny dość wysokie. Bardzo smaczne ślimaki, dobre czeskie piwo. Fajne miejsce na wieczorny wypad w gronie znajomych.

Termin wizyty: luty 2019
Dziękujemy, przemyslawv
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (70)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 70 recenzji

Zrecenzowano 26 grudnia 2018

PODROŻAŁO , a jedzenie się POGORSZYŁO, Kaczka jedna z najlepszych tym razem bardzo twarda, barszcz czerwony bardzo octowy, a piernik gorzki okropny i bardzo drogi malutka jedna porcja 22zł. Mała herbatka 14 zł, a Tiramisu 18 zł ok, ale cena herbaty....? Oj to nie jest to co było przez tyle lat i chyba kucharz się zmienił....... Oj długą przerwę zrobię, zanim ponownie odwiedzę.

Termin wizyty: grudzień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, magdalena s
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WiktoriaC344, Właściciel, PapaveroOdpowiedź udzielona 10 lutego 2019

Bardzo przykro nam to czytać. Dokładamy wszelkich starań, aby było u nas możliwie jak najlepiej. Zachęcamy do ponownych odwiedzin i przekonania się, że w Papavero jest naprawdę smacznie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 grudnia 2018

Jestem zawiedziony po remoncie! gdzie ta romantyczna ciepła restauracja! gołe stoły bez obrusów obsługa z pierwszej łapanki kompletnie sie nie znała na swojej pracy! wódkę musieliśmy sobie polewać sami! postawiona w stół bez kilera! ogólnie o dwie klasy w dół! do ryby sos dostaliśmy jak już była zjedzona a wątróbkę dostaliśmy zimną! o godzinie 16stej nie było już sarniny!

Termin wizyty: grudzień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Marcel S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WiktoriaC344, Właściciel, PapaveroOdpowiedź udzielona 10 lutego 2019

Bardzo nam przykro, że nie sprostaliśmy Pana oczekiwaniom. Może jednak da nam Pan kiedyś jeszcze jedną szansę?

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 września 2018 z urządzeń przenośnych

Pyszny obiad w cudownej restauracji. Profesjonalna obsługa. Kaczka rozpływała się w ustach. Dobry stosunek ceny do jakości.

Termin wizyty: marzec 2018
Dziękujemy, parisss0
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WiktoriaC344, Właściciel, PapaveroOdpowiedź udzielona 10 lutego 2019

Dziękujemy za recenzję i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 lipca 2018

od 15 lat pierwszy raz się zawiodłam, zmniejszone porcję!!!!. Polędwicy tyle co kotek napłakał , sałata w foremce i owoce (nie pasujące tj. arbuz.) malina szt. 1, 4 szt. jagody .......... Ogólnie przekombinowane i nie nadaje się jako danie główne, może na przekąskę......... Poza tym wprowadzono nową modę na otwartą witrynę na oścież. Wszystkie zapachy z przejeżdzających aut, no i hałas. Gdybym chciała w takich warunkach spożywać posiłek, to wybrałabym restaurację z ogródkiem. A dodam, że okna restauracji są w odległości 2 m od jezdni. Hałas, aut inaczej się odczuwa na wolnej przestrzeni, a inaczej w pomieszczeniu. Następnym razem po prostu zrezygnuję z posiłku.

Termin wizyty: lipiec 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, magdalena s
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: WiktoriaC344, Właściciel, PapaveroOdpowiedź udzielona 10 lutego 2019

Pani Magdaleno, mamy jednak nadzieję, że da nam Pani jeszcze szansę. Zapraszamy do Papavero i pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Papavero — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w Papavero? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem