Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 103)
Filtruj recenzje
1 103 wyniki
Oceny podróżnych
261
425
274
105
38
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
261
425
274
105
38
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 1 103 recenzji
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wyjazd biznesowy , szkolenie firmowe , bardzo przyjemny hotel , czysto i elegancko , przyjęcie firmowe zorganizowane celująco. Bardzo dobre śniadania , lobby wpisujące się w klimat całego obiektu . Jestem zadowolony z pobytu .

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, pawel_top_chef
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: olgazadlo, Specjalista ds. organizacyjnych, Novotel Poznan CentrumOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Drogi pawel_top_chef!

Cieszymy się z udanego pobytu w Novotel Poznań Centrum ! Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę oraz miły komentarz. Każda opinia jest dla nas ważna, a tak pozytywna stanowi motywację dla całego naszego zespołu :) Mamy nadzieję, że odwiedzisz nas ponownie już wkrótce! :) Do zobaczenia i miłego dnia! :)

Z poważaniem,

Filip Skibiński
Specjalista ds. organizacyjnych
Novotel & Ibis Poznań Centrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2019

Nowe wnętrze, zadbane. Czysto.
Ładnie urządzony hall i bar.
Śniadania dobre, niezbyt zróżnicowane, brak potraw na zamówienie, można sobie zrobić soki z warzyw i owoców.
Dość zawiły wyjazd z parkingu (75 pln za dobę),

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, MichalJ869
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: olgazadlo, Specjalista ds. organizacyjnych , Novotel Poznan CentrumOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019

Drogi MichalJ869,

Bardzo dziękujemy za ocenę i komentarz. Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna. Cieszymy się z udanego pobytu i jednocześnie pilnie odnotujemy Twoje uwagi dotyczące parkingu oraz śniadań. Niemniej jednak mamy nadzieję, że zabrałeś ze sobą same miłe wspomnienia i odwiedzisz nas ponownie już niebawem :) Do zobaczenia i miłego dnia ! :)

Z poważaniem,

Filip Skibiński
Specjalista ds. organizacyjnych
Novotel & Ibis Poznań Centrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2019

Hotel dobrze zlokalizowany, blisko do centrum. Zameldowanie sprawnie, pani na recepcji bardzo uprzejma i życzliwa. Pokoje dobrze wyciszone, z otwierającymi się oknami co jest ogromnym plusem. Klimatyzacja działa dobrze. Średnio posprzątane, pokój nieprzygotowany, śmieci po poprzednich gościach na wykładzinie. To co ma być plusem a okazało się porażką: bezpłatne soft drinki z mini baru. Nikt z personelu nie wie do końca co konkretnie jest płatne a co bezpłatne, czy np. oshee to napój orzeźwiający czy witaminowy czyli płatny. Soki były chyba bezpłatne ale ich nie było w mini barze od początku do końca mojego pobytu - nikt go nie uzupełnił po poprzednich gościach. Na drugi dzień nadal nie był uzupełniony nawet o wodę która chyba jest w standardowym wyposażeniu pokoju? Zgłaszałam moje uwagi kilkakrotnie - pokojowa doniosła mi dwie wody ale nikt przez dwa dni nie uzupełnił reszty napojów. Każda osoba z personelu mnie przepraszała i przepraszała a sprawy nie dało się załatwić. Może wystarczy codzienne sprawdzenie przez osoby nadzorujące uzupełnienia barku i kartka ze spisem bezpłatnych napojów a wszystko będzie jasne. Żenujący jest dla mnie także fakt, ze w pokoju na stoliku znalazłam opakowanie wiśni w czekoladzie, prawdopodobnie prezent dla gości. Prawdopodobnie - bo ani uprzejmościowej kartki jak w innych hotelach a pani na recepcji znowu nic nie wie być może płatne ale raczej bezpłatne. Jako posiadacz platynowej karty poczułam się trochę dziwnie, zostawiam to bez dalszego komentarza.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Passenger50506434056
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NovotelPoznanCentrum, Manager, Novotel Poznan CentrumOdpowiedź udzielona 6 lipca 2019

Szanowna Pani,

Dziękujemy za skorzystanie z usług Novotel Poznan Centrum oraz podzielenie się z nami Pani opinią z ostatniego pobytu. Bardzo mi przykro mi, że nie we wszystkich obszarach udało nam się spełnić Pani oczekiwania w zakresie komfortowego pobytu za co najmocniej Panią przepraszam.

Pragnę Panią zapewnić, że satysfakcja naszych gości, to nasz najwyższy priorytet w codziennej pracy, a Pani opinia, to cenne źródło informacji w codziennym procesie doskonalenia jakości naszego serwisu oraz oferowanych usług. Jako Kierownik ds. Hotelowych i osoba odpowiedzialna za pokoje osobiście się poczuwam do tego, aby przyjrzeć się sprawie, by doprecyzować wszystkie kwestie przez Panią poruszone i uprawnić to co nie zadziałało. Byłabym bardzo wdzięczna, gdyby skontaktowała się Pani ze mną bezpośrednio na mój adres mailowy H3376-HK@accor.com, by doprecyzować numer pokoju i datę pobytu w naszym hotelu.

Raz jeszcze przepraszam Panią za powstałą sytuację i mam nadzieję, że będziemy mieli jeszcze okazję gościć Panią ponownie, by móc zrehabilitować się i zatrzeć niemiłe wrażenie.
Chętnie spotkam się z Panią podczas kolejnego pobytu w naszym hotelu, jeśli tylko będzie miała miała chwilę wolnego czasu.

Z wyrazami szacunku,

Monika Gruszka
Kierownik ds. Hotelowych

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 czerwca 2019

Proszę o przyznanie Pani Lidii z restauracji tytułu pracownika miesiąca. Fantastyczna obsługa i pomoc w wyborze zdrowych dań (również dla osób z nietolerancjami pokarmowymi). Reprezentuję swój głos i czterech innych współpracowników.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 1975Piotr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: olgazadlo, Specjalista ds. organizacyjnych, Novotel Poznan CentrumOdpowiedź udzielona 1 lipca 2019

Szanowny Panie Piotrze!

Bardzo dziękujemy za tak wysoką ocenę oraz przemiły komentarz dotyczący naszej obsługi :) Szczególnie dziękujemy za docenienie Pani Lidii. Po Pana nominacji automatycznie staje się ona kandydatem do tytułu pracownika miesiąca :) Mamy nadzieję, że zabrał Pan z naszego Hotelu same miłe wspomnienia i odwiedzi nas ponownie już wkrótce! :) Do zobaczenia :)

Z poważaniem,

Filip Skibiński
Specjalista ds. organizacyjnych
Novotel & Ibis Poznań Centrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 czerwca 2019

Bardzo jestem zobowiązana Pani Pauli, która zrobiła bardzo wiele i z uśmiechem, żebym mogła spać w pokoju z otwieranym oknem!:) to uczyniło mój pobyt wspaniałym. Dodatkowo od razu zrobiła odpowiednie adnotacje na mój kolejny pobyt, abym miała komfort.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, IzaStro
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: olgazadlo, Specjalista ds. organizacyjnych, Novotel Poznan CentrumOdpowiedź udzielona 21 czerwca 2019

Szanowna Pani Izo !

Bardzo serdecznie dziękujemy za tak pozytywną ocenę swojego pobytu :) Cieszymy się, że jest Pani zadowolona! oczywiście uwzględnimy Pani adnotacje podczas kolejnych pobytów i mamy nadzieję, że będzie Pani równie zadowolona :) Oczywiście przekażemy Pani opinię Pani Pauli :) z pewnością się ucieszy :) Do zobaczenia w Novotel Poznań Centrum :)

Z poważaniem,

Filip Skibiński
Specjalista ds. organizacyjnych
Novotel & Ibis Poznań Centrum

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji