Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Polecam”
Kyokai Sushi Bar — recenzja

Kyokai Sushi Bar
Nr 1 wśród 965 Restauracje (Poznań)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 6 USD
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Zrecenzowano 9 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Najlepsze sushi w Poznaniu. Przystępne ceny. Miła atmosfera. Szybkie podanie jedzenie. Warto odwiedzić to miejsce.

Termin wizyty: listopad 2018
Dziękujemy, HubertPoznan
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kyokaisushibar, Kierownik, Kyokai Sushi BarOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu

Witam Panie Hubercie,
Pięknie dziękuje za miłe słowa!
Zapraszamy jak najczęściej na Wojskową 4 !
Pozdrawiam
Małgorzata Jagielska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (221)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 221 recenzji

Zrecenzowano 3 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Jako stały gość Kyokai po raz kolejny sie zawiodłem. Nie wiem co ostatnio sie stało z jakością sushi, ale robi sie źle. Ostatnie dwie wizyty przemilczłem, ale po dniu dzisiejszym muszę wyrazić swoją frustracje. Rolki rozpadały sie, nie dało sie złapać nawet ręką, a o pałeczkach już nie wspomnę. Bardzo nam przykro, ponieważ kyokai było naszym ulubionym sushi barem. Na koniec dodam jeszcze kilka uwag odnośnie estetyki: opakowanie (a tak naprawdę wydrukowana i poskładana kartka papieru) pałeczek, nie wyglada to dobrze, druga uwaga to torba, a mianowicie naklejka na niej, która jest tandetna.

PS: plusem jest niezmiennie doskonały ryż

Pozdrawiam.

Termin wizyty: grudzień 2018
1  Dziękujemy, KrzysztofL981
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kyokaisushibar, Kierownik, Kyokai Sushi BarOdpowiedź udzielona 6 grudnia 2018

Panie Krzysztofie,
bardzo dziękuję za Pana opinię. Mogę zapewnić, że dołożymy starań, aby wyeliminować wszelkie podstawy do podobnych recenzji w przyszłości. Mam nadzieję, że zaistniała sytuacja i nasza rozmowa wpłynie tylko i wyłącznie na umocnienie długoletnich więzi.
Z wyrazami szacunku
Małgorzata Jagielska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 października 2018 z urządzeń przenośnych

Co jakiś czas mamy okazje bywać w tym barze i zawsze jest smacznie, miło i sympatycznie. Gorąco poleca , dla mniej zdecydowanych polecam usiąść przy barze a sympatyczni panowie doradzą co można zjeść smacznego.

Termin wizyty: październik 2018
Dziękujemy, 728izabelaj
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kyokaisushibar, Kierownik, Kyokai Sushi BarOdpowiedź udzielona 6 grudnia 2018

Bardzo dziękujemy! Jest nam bardzo miło czytając tak miłe słowa.
Pozdrawiamy serdecznie
Małgorzata Jagielska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 października 2018

Po prostu najlepsze sushi. Gdziekolwiek jestem, czy to w Berlinie, Paryzu, czy Warszawie czy Krakowie, wszystkie porownuje do Kyokaia. I jedyne zblizone ostatnio jadlam w Heron Live Hotel.

Termin wizyty: październik 2018
Dziękujemy, Sonia O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kyokaisushibar, Kierownik, Kyokai Sushi BarOdpowiedź udzielona 6 grudnia 2018

Ah jak miło!
Czytając takie słowa, dostajemy dodatkową porcję motywacji aby nieustannie Państwa zadowalać.
Z wyrazami szacunku
Małgorzata Jagielska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 października 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre miejsce na spotkania biznesowe (sala na górze do własnej dyspozycji) jak i w celach prywatnych. Ceny nie najniższe ale sushi na najwyższym poziomie. Opłaca się brać większe zestawy. Pyszne wino śliwkowe, herbaty czy desery. Kiedyś obsługa mniej energiczna obecnie duży postęp. Do tego bardzo miła. Niestety szkoda że dla gości nie ma darmowego parkingu ale to efekt zamkniętego osiedla. Nie wiem czy nie najsmaczniejsze sushi w Poznaniu

Termin wizyty: październik 2018
1  Dziękujemy, sebekz2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kyokaisushibar, Kierownik, Kyokai Sushi BarOdpowiedź udzielona 6 grudnia 2018

Panie Sebastianie,
Dziękuję za tak szeroką pochwałę.
Dokładamy wszelkich starań, aby z roku na rok być o krok dalej.
Z wyrazami szacunku
Małgorzata Jagielska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Kyokai Sushi Bar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w Kyokai Sushi Bar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem