Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Najlepsze sushi”
Kyokai Sushi Bar — recenzja

Kyokai Sushi Bar
Nr 2 wśród 987 Restauracje (Poznań)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 5 USD
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Zrecenzowano 12 października 2018

Po prostu najlepsze sushi. Gdziekolwiek jestem, czy to w Berlinie, Paryzu, czy Warszawie czy Krakowie, wszystkie porownuje do Kyokaia. I jedyne zblizone ostatnio jadlam w Heron Live Hotel.

Termin wizyty: październik 2018
Dziękujemy, Sonia O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kyokaisushibar, Kierownik, Kyokai Sushi BarOdpowiedź udzielona 6 grudnia 2018

Ah jak miło!
Czytając takie słowa, dostajemy dodatkową porcję motywacji aby nieustannie Państwa zadowalać.
Z wyrazami szacunku
Małgorzata Jagielska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (222)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

9 z 13 wśród 222 recenzji

Zrecenzowano 7 października 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre miejsce na spotkania biznesowe (sala na górze do własnej dyspozycji) jak i w celach prywatnych. Ceny nie najniższe ale sushi na najwyższym poziomie. Opłaca się brać większe zestawy. Pyszne wino śliwkowe, herbaty czy desery. Kiedyś obsługa mniej energiczna obecnie duży postęp. Do tego bardzo miła. Niestety szkoda że dla gości nie ma darmowego parkingu ale to efekt zamkniętego osiedla. Nie wiem czy nie najsmaczniejsze sushi w Poznaniu

Termin wizyty: październik 2018
1  Dziękujemy, sebekz2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kyokaisushibar, Kierownik, Kyokai Sushi BarOdpowiedź udzielona 6 grudnia 2018

Panie Sebastianie,
Dziękuję za tak szeroką pochwałę.
Dokładamy wszelkich starań, aby z roku na rok być o krok dalej.
Z wyrazami szacunku
Małgorzata Jagielska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 października 2018

Profesjonalna obsługa, super jedzenie. Cena adekwatna to jakości. Zarówno moi znajomi jak i moja rodzina jesteśmy częstymi gośćmi w tym lokalu. Jeżeli ktoś z moich przyjezdnych do Poznania znajomych pyta o najlepsze sushi w Poznaniu, bez zastanowienia wskazuję Kyokai Sushi Bar. Wzór, nic dodać nic ująć!!!!!

Termin wizyty: wrzesień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, MariuszSkrzypczak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kyokaisushibar, Kierownik, Kyokai Sushi BarOdpowiedź udzielona 6 grudnia 2018

Panie Mariuszu,
proszę uwierzyć, że czytając Pana opinię rośnie serce i wzruszenie daje się we znaki.
Bardzo dziękuję! To najmilsze uczucie wiedzieć, że nasze starania są przez Państwa doceniane.
Z wyrazami szacunku
Małgorzata Jagielska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 września 2018

Dobre jedzenie ,produkty dobrej jakości ,całość skomponowana poprawnie .dobra obsługa .Dobre sushi na przyzwoitym poziomie .

Termin wizyty: wrzesień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, mateuszk0n0pka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kyokaisushibar, Kierownik, Kyokai Sushi BarOdpowiedź udzielona 6 grudnia 2018

Bardzo dziękuję za czas poświęcony na zapisanie Państwa odczuć oraz za miłe słowa.
To bardzo ważne, aby znać Państwa zdanie. Dzięki temu stale dążymy do perfekcji.
Z wyrazami szacunku
Małgorzata Jagielska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 września 2018 z urządzeń przenośnych

Jak ktoś lubi sushi to się nie zawiedzie :) Ceny lekko wysokie, ale niestety często współistnieje to z sushi. obsługa mila i sprawna.

Termin wizyty: wrzesień 2018
Dziękujemy, 996pawe_b
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kyokaisushibar, Kierownik, Kyokai Sushi BarOdpowiedź udzielona 6 grudnia 2018

Bardzo dziękujemy :)
Z wyrazami szacunku
Małgorzata Jagielska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Kyokai Sushi Bar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w Kyokai Sushi Bar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem