Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wizyta”
#ZabawaCafe — recenzja

#ZabawaCafe
Nr 108 wśród 1 085 Restauracje (Poznań)
Zakres cen: 2 USD - 5 USD
Opis: Marzyliśmy o miejscu, które będzie drugim domem dla wszystkich, którzy kochają kawę, ciasta, tarty i... szczery uśmiech. ZabawaCafe to kawiarnia na Wildzie, którą tworzą ludzie dla ludzi. Można przyjść z laptopem, książką, gazetą, planszówką, puzzlami, psem, kotem - czekamy na Was!
Informacje o restauracji
Opis: Marzyliśmy o miejscu, które będzie drugim domem dla wszystkich, którzy kochają kawę, ciasta, tarty i... szczery uśmiech. ZabawaCafe to kawiarnia na Wildzie, którą tworzą ludzie dla ludzi. Można przyjść z laptopem, książką, gazetą, planszówką, puzzlami, psem, kotem - czekamy na Was!
Zrecenzowano 13 września 2019

Znakomita atmosfera! Polecam każdemu i dużemu i małemu! :) Super wystrój, aromatyczna kawa i pyszne ciasta! :)

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Olinekkk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (21)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 21 recenzji

Zrecenzowano 12 września 2019

Będąc przejazdem w Poznaniu trafiłam do CafeZabawa i nie żałuje. Pyszne śniadanie i kawa, sympatyczni właściciele. Dodatkowym atutem jest duży wybór gier planszowych dostępnych w lokalu oraz bliska odległość od dworca. Do zobaczenia następnym razem! :)

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Anna F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marrrio1189, Właściciel, #ZabawaCafeOdpowiedź udzielona 13 września 2019

Dziękujemy uprzejmie za miłe słowa i zapraszamy następnym razem! Pozdrowienia :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 września 2019

W Zabawa Cafe organizowałam swoje urodziny - dzięki zaangażowaniu właścicieli wszystko wyszło tak, jak to sobie wymarzyłam :) Przygotowane przez Panią Olę tarty były przepyszne - zarówno te słodkie, jak i te wytrawne. Tarta z wołowiną - absolutny hit! Lokal bardzo przytulny, atmosfera domowa i swobodna. Serdecznie polecam wizytę w Zabawa Cafe!

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, agulusia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marrrio1189, Właściciel, #ZabawaCafeOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że impreza się udała :) Jeszcze raz wszystkiego najlepszego i (mamy nadzieję) do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2019

Bardzo sycące i smaczne śniadanie. Po zjedzeniu tego cuda, nie mogłam nic więcej zmieścić. Do tego kawka za 2 zł i tak można zaczynać każdy dzień!!! Mega polecam i na pewno niejednokrotnie wrócę :)

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Aleksandrappp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marrrio1189, Właściciel, #ZabawaCafeOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że smakowało i zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 września 2019

Przemili ludzie ,sympatyczne wnetrze,fotele zapraszaja do spedzenia przyjemnych chwil z bardzo dobra kawa i zawsze pysznym ciastem.
Polecam bardzo

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, ajo511
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marrrio1189, Właściciel, #ZabawaCafeOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa! Zapraszamy ponownie ;) Pozdrowienia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

#ZabawaCafe — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w #ZabawaCafe? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem