Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rewelacja”
#ZabawaCafe — recenzja

#ZabawaCafe
Nr 105 wśród 1 083 Restauracje (Poznań)
Zakres cen: 2 USD - 5 USD
Opis: Marzyliśmy o miejscu, które będzie drugim domem dla wszystkich, którzy kochają kawę, ciasta, tarty i... szczery uśmiech. ZabawaCafe to kawiarnia na Wildzie, którą tworzą ludzie dla ludzi. Można przyjść z laptopem, książką, gazetą, planszówką, puzzlami, psem, kotem - czekamy na Was!
Informacje o restauracji
Opis: Marzyliśmy o miejscu, które będzie drugim domem dla wszystkich, którzy kochają kawę, ciasta, tarty i... szczery uśmiech. ZabawaCafe to kawiarnia na Wildzie, którą tworzą ludzie dla ludzi. Można przyjść z laptopem, książką, gazetą, planszówką, puzzlami, psem, kotem - czekamy na Was!
Zrecenzowano 2 września 2019

Przemili ludzie ,sympatyczne wnetrze,fotele zapraszaja do spedzenia przyjemnych chwil z bardzo dobra kawa i zawsze pysznym ciastem.
Polecam bardzo

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, ajo511
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marrrio1189, Właściciel, #ZabawaCafeOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa! Zapraszamy ponownie ;) Pozdrowienia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (21)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

6 z 10 wśród 21 recenzji

Zrecenzowano 30 sierpnia 2019

Polecam #Zabawacafe, bogaty wybór kaw, herbat oraz czegoś mocniejszego.
Pyszne śniadania, a co najbardziej mi się spodobało to świeże ciasta codziennie, które pyszne. Polecam, jeśli ktoś nie lubi komercyjnych kawiarni ......
Jest tu cicho, przytulnie, możesz wypocząć i porozmawiać w spokoju.

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, MarcinA633
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marrrio1189, Właściciel, #ZabawaCafeOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dziękujemy za miłe słowa i jednocześnie cieszymy się, że udało nam się spełnić oczekiwania! Oczywiście zapraszamy ponownie ;) Pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019

Bardzo przyjemna atmosfera, od razu po wejściu bije pozytywną energią od właścicieli lokalu. Polecam przepyszne ciasta i tarty

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Nizi93
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marrrio1189, Właściciel, #ZabawaCafeOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dziękujemy za miłe słowa, bardzo się staramy, aby każdy nasz Gość został b. dobrze obsłużony. Do zobaczenia! Pozdrawiamy :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2019

Śniadania, kawa, ciasta to istny szał! Wszystko kosmicznie pyszne! Jeżeli zastanawiacie się czy odwiedzić to miejsce to już dłużej tego nie róbcie tylko wskakujcie w buty i pędźcie czym prędzej <3 polecam gorąco! Właściciele turbo przesympatyczni, znają się na tym co robią, a do tego widać, że to kochają!

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, Radziek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marrrio1189, Właściciel, #ZabawaCafeOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Bardzo się cieszymy, że spełniliśmy oczekiwania! Mamy nadzieję, że do szybkiego zobaczenia :) Przesyłamy pozdrowienia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2019

Podczas upałów wybrałem się na kawę mrożoną, którą bym mógł pić całe życie! Była tak orzeźwiająca i zarazem pobudzająca, że aż szkoda było ją kończyć. W dodatku ciasta są własnego wypieku, codziennie świeże i inne i z dnia na dzień coraz pyszniejsze. Dużym plusem jest lokalizacja, duży wybór i bardzo niskie ceny. Kolory oraz atmosfera tego miejsca sprawia, że nie chce się wychodzić. Bardzo zaimponowało mi to, że właściciele wszystko stworzyli sami, co można zaobserwować na zdjęciach w kawiarni. Od surowego stanu, aż po kawiarnię na wysokim poziomie! Według mnie to jest najważniejsza cecha tego miejsca i dlatego to wszystko tak smakuję, ponieważ powstaje z pasji i miłości :)

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, PrzemekM444
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marrrio1189, Właściciel, #ZabawaCafeOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Dziękujemy za pochlebną opinię. Lato powoli się kończy, więc może warto zajrzeć do nas jeszcze raz? :) Serdecznie zapraszamy i pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

#ZabawaCafe — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w #ZabawaCafe? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem