Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Poznań
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Wysoka jakość i wspaniały smak”

CocoNat - cafe & breakfast
Zamów online
Nr 68 wśród 1 087 Restauracje (Poznań)
Zakres cen: 2 USD - 7 USD
Opis: CocoNat to miejsce pełne pasji i miłości do jedzenia. Nasze dania są przygotowane z produktów bezglutenowych, bez soji i cukru. Szczególnie polecamy nasze śniadania, lunche, ciasta, babeczki i... wspaniałą kawę przygotowywaną z wyjątkowych ziaren prosto z indonezyjskiej wyspy Flores! W CocoNat uwielbiamy ludzi, jedzenie i wszystkie zwierzaki! Przyjdź i uszczypnij trochę radości dla siebie!
Informacje o restauracji
Opis: CocoNat to miejsce pełne pasji i miłości do jedzenia. Nasze dania są przygotowane z produktów bezglutenowych, bez soji i cukru. Szczególnie polecamy nasze śniadania, lunche, ciasta, babeczki i... wspaniałą kawę przygotowywaną z wyjątkowych ziaren prosto z indonezyjskiej wyspy Flores! W CocoNat uwielbiamy ludzi, jedzenie i wszystkie zwierzaki! Przyjdź i uszczypnij trochę radości dla siebie!
Zrecenzowano 8 września 2019

Śniadania w CocoNat jem w prawie każdy weekend od początku istnienia tego miejsca, więc z czystym sumieniem mogę je polecić wszystkim miłośnikom zdrowego i pysznego jedzenia. Wszystkie składniki jakie trafiają na talerz są bardzo wysokiej jakości, śniadania są wyśmienite, objętość dań jest idealna, każdy się naje do syta, ale się nie przeje :). Wszystko jest bardzo starannie podane. Dania często przyozdobione są jadalnymi kwiatkami czy świeżymi ziołami. Podobnie napoje, zawsze pięknie wyglądają. Takie detale sprawiają, że z jeszcze większą przyjemnością spożywa się tak estetycznie przygotowane posiłki. Lokal jest kameralny, obsługa sympatyczna, szczerze polecam.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, EwaM2117
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: coconat_poznan, Właściciel, CocoNat - cafe & breakfastOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Pani Ewo dziękujemy bardzo za te słowa. Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (33)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 33 recenzji

Zrecenzowano 21 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

W końcu znalazłem dla siebie miejsce na śniadania. Może nie jestem uczulony na żadne produkty i nie posiadam nietolerancji pokarmowej, ale tu są przepyszne zdrowe śniadania. Jest bardzo gościnnie, a obsługa pomoże w doborze dania (jajecznica z chorizo wymiata). Sam mam dużo wspólnego z gastronomia i wiem że realia na kuchni są koszmarne, w niektórych lokalach aż strach coś zjeść. W Coconat wiesz co jesz, a Pani Natalia trzyma poziom i kładzie nacisk na jakościowo dobre produkty. Jeszcze tu zajrzę

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 823alland
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: coconat_poznan, Właściciel, CocoNat - cafe & breakfastOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Dziękujemy! Zapraszamy ponownie! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Już na wejściu zostaliśmy powitani przez bardzo miłą obsługę. Zamówiliśmy dania śniadaniowe, kawę i kawałek ciasta na deser. Każdej chwili od momentu podania towarzyszyły wspaniałe doznania smakowe. Jeżeli kiedykolwiek będziecie się zastanawiać gdzie zjeść na mieście, koniecznie odwiedźcie CocoNat. Serdecznie polecamy.

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, Aleksandra W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: coconat_poznan, Właściciel, CocoNat - cafe & breakfastOdpowiedź udzielona 11 czerwca 2019

Dziękujemy za odwiedziny i cieszymy się że mogliśmy umilić Państwu ten dzień do zobaczenia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jak dla mnie numer 1 jeśli chodzi o śniadania serwowane w Poznaniu. Przepyszna wegańska pita ale chałka kokosowa to mistrzostwo świata :) Wnętrze lokalu przytulne; świetnie pasuje tam czerwona cegła no i świeże kwiaty też na plus. Do tego miła właścicielka i mamy prawie ideał :) Na pewno jeszcze tu zajrzę spróbować resztę menu.

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, TheTrumanShow
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: coconat_poznan, Właściciel, CocoNat - cafe & breakfastOdpowiedź udzielona 9 lipca 2019

Dziękujemy bardzo! Cieszymy się, że wszystko smakowało i cieszymy oko pięknymi zdjęciami! Zapraszamy do ponownych odwiedzin!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Chałka kokosowy choć brzmi niepozornie, gdy ląduje na talerzu tuż przede mną, robi piorunujące wrażenie - co nie jest ostatnim pozytywnym zaskoczeniem, ponieważ smakuje jeszcze lepiej niż wygląda! To chyba najlepsze kokosowe danie jakie miałam okazję skosztować w swoim życiu i mimo że średnio przepadam za bananami na ciepło - tutaj wszystko idealnie się komponowało.
Również ciasta przygotowane przez coconat pozostawiają dobre wrazenie na dłużej - i to takie bez poczucia winy, że zjadło się coś niezdrowego.
Serdecznie polecam to miejsce!

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, JustaW562
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: coconat_poznan, Właściciel, CocoNat - cafe & breakfastOdpowiedź udzielona 9 kwietnia 2019

Niezmiernie jest nam miło kiedy czytamy takie komentarze :) Dziękujemy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

CocoNat - cafe & breakfast — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 
Poznań, Wielkopolska
Poznań, Wielkopolska
 

Byłeś(-aś) w CocoNat - cafe & breakfast? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem